Η χρήση προπληρωμένων καρτών Paysafecard στο διαδικτυακό στοίχημα

Αναζητούμε καθημερινά πρακτικούς τρόπους για online συναλλαγές, που να προσφέρουν κυρίως ασφάλεια. Ένας από τους πιο πρακτικούς τρόπους, που εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν κατά κόρον οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος είναι η Paysafecard. Ας δούμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.

Οι καλύτερες ιστοσελίδες στοιχήματος με Paysafecard το 2024

Αξιολόγηση εμπειρογνωμόνων
μεθόδους πληρωμών
 
Μπόνους καλωσορίσματος
300€
χρηματική ενίσχυση 100%
Εγγραφή Rollino
Apple Pay Logo
Bitcoin Logo
Neteller Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Visa Logo
περισσότερο
94 Αναλογία πληρωμών
300€ χρηματική ενίσχυση 100%
Εγγραφή Rollino
200€
Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή Megapari
Astropay Logo
Bitcoin Logo
ecoPayz Logo
Neteller Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Visa Logo
webmoney Logo
περισσότερο
98 Αναλογία πληρωμών
200€ Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή Megapari
100€
Μπόνους
Εγγραφή Powbet
Bank Transfer Logo
ecoPayz Logo
Klarna Logo
Neteller Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Visa Logo
περισσότερο
93 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους
Εγγραφή Powbet
100€
Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή Librabet
Bank Transfer Logo
Bitcoin Logo
Klarna Logo
Neteller Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Postepay Logo
Skrill Logo
Visa Logo
περισσότερο
92 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή Librabet
100€
Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή Bankonbet
Astropay Logo
Bank Transfer Logo
Bitcoin Logo
ecoPayz Logo
Neteller Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Visa Logo
περισσότερο
93 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή Bankonbet

Τι είναι οι κάρτες Paysafecard;

Η χρήση προπληρωμένων καρτών Paysafecard στο διαδικτυακό στοίχημα
Πρόκειται για προπληρωμένες κάρτες, που προσφέρονται σε συγκεκριμένα ποσά και τις οποίες μπορεί να αγοράσει κανείς από σημεία σε όλη την Ελλάδα. Η Paysafecard:

 • Είναι διαθέσιμη σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο
 • Ανήκει στον ίδιο όμιλο με το Skrill και το Neteller
 • Δημιουργήθηκε το 2000 με έδρα τη Βιέννη
 • Έχει κερδίσει πολλά βραβεία ηλεκτρονικών πληρωμών από το 2009 και μετά
 • Προσφέρεται σε ποσά 10, 25, 50 ή 75 ευρώ

Πώς λειτουργεί μία κάρτα Paysafecard;

paysafecard logoΟυσιαστικά αγοράζετε μία προπληρωμένη κάρτα Paysafecard από κάποιο φυσικό σημείο πώλησης. Η κάρτα διαθέτει 16 εξαψήφιο κωδικό τον οποίο ξύνετε για να αποκαλυφθεί. Δημιουργείτε έναν λογαριασμό στα πρότυπα ηλεκτρονικού πορτοφολιού και στη συνέχεια εισάγετε τον κωδικό. Τα χρήματα αυτά μεταφέρονται στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό και τα χρησιμοποιείτε για συναλλαγές σε ιστοσελίδες στοιχήματος ή για online αγορές.


Το ιστορικό της Paysafecard

Η Paysafecard δημιουργήθηκε στην Αυστρία το 2000, με την τεχνική υποστήριξη της IBM. Τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε στη Γερμανία και σταδιακά σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα. Το 2013 το Skrill εξαγόρασε την Paysafecard και την επόμενη χρονιά την Ukash, υπηρεσία την οποία συγχώνευσε στην Paysafecard.


Η Paysafecard στην Ελλάδα

ΕλλάδαΗ Paysafecard έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της το 2005 στην Ελλάδα. Στην αρχή δεν ήταν απαραίτητη η δημιουργία ηλεκτρονικού λογαριασμού, καθώς απλά και μόνο με τη χρήση του κωδικού τα χρήματα μεταφέρονταν όπου επιθυμούσε κανείς. Τα τελευταία χρόνια, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της διακίνησης «μαύρου χρήματος», είναι απαραίτητη η δημιουργία ηλεκτρονικού λογαριασμού και η ταυτοποίηση στοιχείων χρήστη στην Ελλάδα.


Τα πλεονεκτήματα της χρήσης Paysafecard

Το πιο βασικό πλεονέκτημα της χρήσης καρτών Paysafecard είναι πως δεν χρειάζεται κανείς να διαθέτει κάποιο τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτικές κάρτες για να καταθέσει χρήματα στον στοιχηματικό λογαριασμό του. Με μετρητά μπορείτε να αγοράσετε μία Paysafecard συγκεκριμένης αξίας και κάθε φορά να ανανεώνετε το υπόλοιπο σας στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που επιθυμείτε με την αγορά κάποιας νέας κάρτας. Υπάρχουν χιλιάδες σημεία πώλησης καρτών Paysafecard στην Ελλάδα, συνεπώς είναι πολύ πρακτική και γρήγορη η εύρεση μιας τέτοιας κάρτας. Από τη στιγμή που λειτουργεί με συγκεκριμένο υπόλοιπο, αποτελεί έναν ιδιαίτερα ασφαλή τρόπο πληρωμών με ελάχιστο ρίσκο. Η κάρτα διαθέτει πρόγραμμα επιβράβευσης χρηστών. Όσο περισσότερες συναλλαγές πραγματοποιείτε, τόσο περισσότερους πόντους και δώρα κερδίζετε.


Οι κάρτες Paysafecard στο στοίχημα

Από την πρώτη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα, οι προπληρωμένες κάρτες Paysafecard έγιναν ανάρπαστες. Όλες σχεδόν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα υποστηρίζουν την Paysafecard ως μέθοδο κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων. Όταν για κάποια στιγμή η χρήση της κάρτας σταμάτησε προσωρινά λόγω των capital controls, δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα στην αγορά του στοιχήματος στην Ελλάδα καθώς μεγάλο ποσοστό παικτών χρησιμοποιούσε αποκλειστικά τις κάρτες Paysafecard.


Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια κάρτα Paysafecard για καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων;

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια κάρτα Paysafecard για καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων;

Ουσιαστικά μιλάμε για μία διαδικασία που μοιάζει πολύ με αυτή των ηλεκτρονικών πορτοφολιών. Πιο συγκεκριμένα:

 • Καταθέσεις – Δημιουργείτε ένα ηλεκτρονικό λογαριασμό δίνοντας κάποια στοιχεία σας και γράφετε τα 16 ψηφία της κάρτας για να μεταφερθούν τα χρήματα της κάρτας το ηλεκτρονικό σας λογαριασμό. Συνδέστε στην ιστοσελίδα στοιχήματος, πατάτε την επιλογή της Paysafecard, δίνετε τα στοιχεία εισόδου σας στο παράθυρο που ανοίγει και η μεταφορά των χρημάτων ολοκληρώνεται.
 • Αναλήψεις – Επιλέγετε τη στοιχηματική σας ιστοσελίδα τη μέθοδο ανάληψης Paysafecard, την οποία θα πρέπει νωρίτερα βέβαια να έχετε χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά για κατάθεση χρημάτων. Μόλις η στοιχηματική εταιρεία επεξεργαστεί το αίτημα λήψης με το ποσό που θα βάλετε, τα χρήματα μεταφέρονται στη στιγμή τον ηλεκτρονικό σας προσωπικό λογαριασμό Paysafecard. Από εκεί μπορείτε να στείλετε τα χρήματά σας είτε σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, είτε να τα ξαναχρησιμοποιήσετε για καταθέσεις και αγορές.

Κίνδυνοι από τη χρήση καρτών Paysafecard στο στοίχημα

Η χρήση των καρτών και οι υπηρεσίες Paysafecard είναι ιδιαίτερα ασφαλείς. Μιλάμε για προπληρωμένες κάρτες με συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Ακόμα και αν υπάρξει υποκλοπή του κωδικού σας ή του λογαριασμού σας, η μέγιστη ζημιά που μπορείτε να πάθετε περιορίζεται στα επίπεδα της αξίας της κάρτας, που δεν ξεπερνά συγκεκριμένα τα 75 ευρώ.


Πώς μπορώ να αποκτήσω μία κάρτα Paysafecard;

Υπάρχουν πραγματικά χιλιάδες φυσικά σημεία πώλησης καρτών Paysafecard, διάσπαρτα σε όλη τη χώρα. Αυτά περιλαμβάνουν περίπτερα, καταστήματα ψιλικών, σούπερ μάρκετ, ταχυδρομικά καταστήματα, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών κλπ. Το μόνο που κάνετε είναι να εντοπίσετε κάποιο κατάστημα και να πληρώσετε με μετρητά. Εάν δεν το έχετε ξανακάνει τότε:

 1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Paysafecard όπου υπάρχει αναζήτηση σημείων πώλησης της κάρτας σε όλη την Ελλάδα
 2. Εντοπίστε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί και επισκεφτείτε το
 3. Πληρώσετε με μετρητά ή με τραπεζική κάρτα για την αγορά της Paysafecard
 4. Xρησιμοποιήστε τον κωδικό στο ηλεκτρονικό λογαριασμό Paysafecard που θα δημιουργήσετε

Χρεώσεις των καρτών Paysafecard

Συνήθως δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις από τη χρήση καρτών Paysafecard. Το όποιο κόστος το πληρώνουν διάφοροι έμποροι που συνεργάζονται με την Paysafecard για την παροχή της ως μέθοδο πληρωμής. Υπάρχει ένα τέλος στις τάξης των 7,5 ευρώ σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή χρημάτων από την αγορά κάποιας κάρτας. Υπάρχει επίσης ένα τέλος διαχείρισης 5 ευρώ/μήνα εάν δεν χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας για χρονικό διάστημα άνω του ενός έτους. Υπάρχει επιπλέον ένα τέλος μετατροπής συναλλάγματος της τάξης του 2%.


Εναλλακτικές λύσεις για τη χρήση προπληρωμένων καρτών Paysafecard

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάποια Paysafecard για να αγοράσετε ή εάν γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμών δεν σας καλύπτει υπάρχουν και εναλλακτικές μέθοδοι πληρωμών που μπορείτε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε:

 • Neteller
 • Mastercard
 • VISA
 • Viva Wallet

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Εάν έχετε ερωτήσεις δείτε αν καλύπτονται από τις παρακάτω ερωτήσεις και τις απαντήσεις τους.

Είναι ασφαλής η χρήση καρτών Paysafecard σε στοιχηματικές ιστοσελίδες;

Ναι είναι απολύτως ασφαλής. Τα συστήματα που χρησιμοποιούνται είναι πολύ προσεγμένα και χρησιμοποιούν λογισμικό και υλικό μέρος που δίνει έμφαση στην ασφάλεια. Οι κάρτες Paysafecard έχουν ούτως ή άλλως μικρή αξία και το ρίσκο είναι ελάχιστο, ακόμα και αν όλα πάνε στραβά.

Ποιες μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων μπορώ να χρησιμοποιήσω στην περίπτωση της Paysafecard;

Η Paysafecard είναι μία προπληρωμένη κάρτα. Παρότι δημιουργείτε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό, μπορείτε να αυξήσετε το υπόλοιπο σας σε αυτόν απλά και μόνο με την εισαγωγή του κωδικού που θα βρείτε πάνω στην κάρτα που αγοράσατε. Όσον αφορά τις αναλήψεις αυτές πραγματοποιούνται σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό που διαθέτετε στο όνομά σας.

Είναι ανάγκη να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου για να χρησιμοποιήσω κάποια κάρτα Paysafecard;

Ναι. Δημιουργώντας ένα λογαριασμό Paysafecard στο διαδίκτυο, ενδέχεται να σας ζητήσουν έγγραφα ταυτοποίησης. Η διαδικασία αυτή επιβάλλεται από το ελληνικό δημόσιο για την καταπολέμηση της κυκλοφορίας του μαύρου χρήματος.

Υπάρχουν χρεώσεις από τη χρήση καρτών Paysafecard;

Συνήθως όχι. Διαβάστε την αντίστοιχη παραπάνω παράγραφο και συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Paysafecard όπου αναγράφονται οι διάφορες χρεώσεις και τα τέλη διαχείρισης.

Τι γίνεται αν η συναλλαγή μου δεν εγκριθεί;

Το πιο πιθανό είναι ο προσωπικός σας λογαριασμός Paysafecard να μην διαθέτει επαρκές υπόλοιπο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Αν μιλάμε για αυτή την περίπτωση, αγοράστε μία νέα κάρτα και εισάγετε τον κωδικό σας για να μεταφερθούν τα χρήματα στον λογαριασμό σας. Σε αντίθετη περίπτωση επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Paysafecard.


Πρακτικές συμβουλές για τη χρήση καρτών Paysafecard

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες Paysafecard πολύ αποδοτικά για να παίξετε online στοίχημα. Έχετε Ωστόσο κάποια πράγματα κατά νου:

 • Φροντίστε να κρατήσετε ενεργό το λογαριασμό σας Paysafecard, γιατί μετά από 12 μέρες απραξίας θα αρχίσετε να πληρώνετε τέλη διαχείρισης.
 • Χρησιμοποιείστε το πρόγραμμα ανταμοιβής της Paysafecard. Όσο περισσότερες συναλλαγές κάνετε τόσο περισσότερους πόντους και δώρα κερδίζετε.
 • Οι αναλήψεις μέσω Paysafecard γίνονται μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό. Εάν αυτό δεν σας εξυπηρετεί, τότε ενδεχομένως αναζητήστε μία εναλλακτική μέθοδο πληρωμών.
 • Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης συνεργατών που υπάρχει στον ιστότοπο της Paysafecard για να μην ψάχνετε άσκοπα από περίπτερο σε περίπτερο και από κατάστημα σε κατάστημα για να βρείτε κάποια κάρτα.

 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας