Mobile Στοίχημα | Στοίχημα στο κινητό τα καλύτερα Bet Application

Τα κινητά τηλέφωνα κάνουν τα τελευταία χρόνια τη δική τους επανάσταση. Πριν από 30 χρόνια δεν υπήρχαν καν στην αγορά, στη συνέχεια ογκώδεις συσκευές άρχισαν να μας προσφέρουν τα απολύτως βασικά, δηλαδή τηλεφωνικές κλήσεις και αποστολή μηνυμάτων, ώσπου φτάσαμε σήμερα να διαθέτουμε «έξυπνα» τηλέφωνα στην τσέπη μας, που παράλληλα αποτελούν πολύ ισχυρούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Οι δυνατότητες που μας προσφέρουν πλέον τα κινητά τηλέφωνα, αλλά και πλήθος άλλως φορητών συσκευών όπως πχ. τα ιδιαίτερα δημοφιλή επίσης tablet, δημιουργούν νέα δεδομένα και ευκολίες που πριν από κάποιες δεκαετίες δεν θα είχαμε καν διανοηθεί.

Οι νέες χρήσεις και ευκολίες αυτές, πέραν των άλλων, επεκτείνονται φυσικά και στον τομέα της διασκέδασης. Τα παιχνίδια φυσικά έχουν τον πρώτο λόγο εδώ, αλλά όχι μόνο. Η δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο από το κινητό τηλέφωνο αποτέλεσε και αυτή κομβικό σημείο στην ανάπτυξη των κινητών τηλεφώνων, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις δυνατότητές τους.
Μια από αυτές τις ιδιαίτερες χρήσεις που μας προσφέρουν πλέον τα κινητά τηλέφωνα είναι και το αθλητικό στοίχημα. Τα βασικά ερωτήματα ωστόσο τα οποία δημιουργούνται είναι πόσο πρακτικό είναι να παίζει κανείς στοίχημα από το κινητό του, τι δυνατότητες και λειτουργίες του προσφέρονται συγκριτικά με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και φυσικά πόσο ασφαλές είναι αυτό. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να απαντήσουμε στα ερωτήματα αυτά.

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Mobile Apps / Καλύτερα Mobile Betting Sites

Operator Image
 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο
500€
Μπόνους Εγγραφή
Operator Image
 • Πολλές μέθοδοι πληρωμών
 • Περισσότερα από 25 αθλήματα
 • Αξιόλογα όρια πονταρισμάτων
Operator Image
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας


Τι είναι το στοίχημα στο κινητό και οι εφαρμογές στοιχήματος;

Οι δυνατότητες που έχει κανείς προκειμένου να παίξει στοίχημα από το κινητό του τηλέφωνο ή σε κάποια άλλη φορητή συσκευή είναι κατά βάση δύο: Είτε να κατεβάσει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή της στοιχηματικής εταιρίας στην οποία παίζει στη συσκευή του, είτε να συνδεθεί στον λογαριασμό του στην στοιχηματική ιστοσελίδα μέσω του παγκόσμιου ιστού, όπως μπαίνει και βλέπει οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα.

22bet app
22bet – Στοίχημα από κινητό και App

Όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες επιτρέπουν την δεύτερη περίπτωση. Συνεπώς εάν δεν σας αρέσει η ιδέα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε κάποια εφαρμογή στο κινητό σας, θα σας χαροποιήσουμε λέγοντας πως αυτό δεν είναι απαραίτητο. Τα σύγχρονα κινητά πλέον έχουν τη δυνατότητα να περιηγούνται στις σελίδες του παγκόσμιου ιστού, χωρίς περιορισμούς όσον αφορά τη λειτουργικότητα.

Με άλλα λόγια, ότι μπορείτε να κάνετε σε κάποια στοιχηματική ή άλλη ιστοσελίδα στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, μπορείτε να το κάνετε και από το κινητό ή κάποια άλλη φορητή συσκευή. Πολλές φορές μάλιστα, οι εταιρίες στοιχήματος του διαδικτύου φροντίζουν και δημιουργούν μια πιο “light” έκδοση της ιστοσελίδα για τον λόγο αυτόν, προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα με πιο παλιές και πιο φθηνές συσκευές, που έχουν κάποιους τεχνικούς περιορισμούς.


Στοίχημα από το κινητό και εφαρμογές στοιχήματος στην Ελλάδα

Εντάξει με τη θεωρία θα πείτε, ωστόσο πως ακριβώς εφαρμόζονται όλα αυτά στην περίπτωση της Ελλάδας και των Ελλήνων παικτών του στοιχήματος; Ο μοναδικός περιορισμός που έχουν οι Έλληνες παίκτες του διαδικτυακού στοιχήματος συγκριτικά με παίκτες από άλλες χώρες αφορά σε ποιες εταιρίες έχουν πρόσβαση και σε ποιες όχι. Στην Ελλάδα το καθεστώς του διαδικτυακού τζόγου είναι ελεγχόμενο και μπορεί κανείς να παίξει νόμιμα μόνο σε συγκεκριμένες εταιρίες που έχουν εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας από το ελληνικό Δημόσιο.

20bet mobile

Δεν έχει σημασία και καμία διαφορά εάν κανείς παίζει στοίχημα από το κινητό του ή από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Υπό αυτές τις συνθήκες οι νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα, προσφέρουν πρόσβαση στους Έλληνες παίκτες μέσω της ιστοσελίδας τους και ορισμένες από αυτές και μέσω κάποια εξειδικευμένης εφαρμογής που εγκαθιστά κανείς στη συσκευή του.

Επειδή οι εφαρμογές αυτές ανήκουν στην κατηγορία των τυχερών παιχνιδιών, δεν θα τις βρείτε συνήθως στο Google Play ή στο Appstore, αλλά σε κάποιο σημείο στην ίδια την ιστοσελίδα της εταιρίας στοιχήματος που σας ενδιαφέρει. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως η Google, η Apple, η Microsoft κλπ. ουσιαστικά αποφεύγουν αυτού του είδους τις προσφορές, όχι για λόγους ασφάλειας, αλλά λόγω της θεματολογίας τους. Αυτό πάλι είναι κάτι που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά όλο τον κόσμο.


Τι έχει να προσφέρει το στοίχημα στο κινητό και οι εφαρμογές στοιχήματος;

Θεωρητικά το στοίχημα στο κινητό μέσω κάποιας εξειδικευμένης εφαρμογής ή απευθείας μέσω της κάθε στοιχηματικής ιστοσελίδας, δεν έχει κάτι να ζηλέψει σε σχέση με το στοίχημα που παίζει κανείς από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Στο στοίχημα σε κινητό και σε φορητές συσκευές θα βρείτε ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες και επιλογές.

Δεν έχετε δηλαδή κάποιον περιορισμό ως προς το περιεχόμενο και τις αποδόσεις. Ωστόσο, όπως και να το κάνουμε, οι φορητές συσκευές έχουν ορισμένους περιορισμούς, που έχουν επίδραση κυρίως στην λειτουργικότητα. Ο μεγαλύτερος περιορισμός είναι το μέγεθος και η ανάλυση της οθόνης. Στους σταθερούς υπολογιστές είναι κοινό κανείς να έχει μια οθόνη 24 και πλέον ιντσών, ενώ στα κινητά τηλέφωνα το πολύ 6 ίντσες, ενώ χαμηλότερες είναι αντίστοιχα και οι αναλύσεις της οθόνης. Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα με τα μεγαλύτερα σε μέγεθος tablet βέβαια, αλλά και πάλι ο χώρος είναι περιορισμένος.

Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως το πλήθος των επιλογών ανά αγώνα είναι πραγματικά εκατοντάδες, δημιουργεί ένα πρόβλημα όσον αφορά την εύρεση των αγορών που επιθυμείς να βρει ο παίκτης και γενικά την προβολή των πληροφοριών στην οθόνη και την χρήση εξειδικευμένων λειτουργιών όπως το cash out για παράδειγμα. Όλα αυτά είναι εφικτά βέβαια, αλλά κάπως πιο δύσκολα.


Στοιχηματικές αγορές

Όπως αναφέραμε ήδη, στο αθλητικό στοίχημα από το κινητό υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι αγορές και στοιχηματικές επιλογές που θα βρείτε και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας. Μιλάμε για όλα τα αθλήματα, όλες τις διοργανώσεις και τους αγώνες, αλλά και όλες τις αγορές του κάθε αγώνα.

Συνεπώς δεν τίθεται θέμα όσον αφορά το περιεχόμενο, αλλά είναι σίγουρα πιο δύσκολη η εύρεση κάποιων εξειδικευμένων αγορών, ιδιαίτερα σε αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον όπου γενικά το πλήθος των αγορών είναι μεγάλο. Θα χρειαστείτε λοιπόν λίγο παραπάνω χρόνο προκειμένου να περιηγηθείτε στις αγορές και να βρείτε αυτή που θέλετε.

Εάν πρόκειται για τις βασικές 10-20 αγορές δεν υπάρχει πραγματικά κανένα πρόβλημα, καθώς αυτές είναι πάντα στην κορυφή της σελίδας και εντοπίζονται γρήγορα. Με λίγη εξοικείωση, μετά από λίγο καιρό, να είστε βέβαιοι πως θα καταφέρνετε να βρείτε ότι επιθυμείτε, καθώς θα έχετε μια καλύτερη εικόνα για το που και πως να ψάξετε από το κινητό σας τηλέφωνο, ώστε να βρείτε όλα όσα αναζητάτε.

 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο

Πλεονεκτήματα του στοιχήματος στο κινητό και των εφαρμογών για κινητά

Η χρήση του κινητού ή άλλης φορητής συσκευής για το αθλητικό στοίχημα παρουσιάζει αναμφίβολα κάποια πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. Το πιο σημαντικό είναι φυσικά το γεγονός ότι μπορεί κανείς να παίξει στοίχημα ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το κινητό σας για το στοίχημα, πιθανότατα να έχετε βρεθεί στην κατάσταση να βρίσκεστε αγχωμένοι στον δρόμο, θέλοντας να φτάσετε γρήγορα σπίτι για να στοιχηματίσετε σε κάποιον αγώνα που ξεκινά σε λίγο.

Γιατί επίσης να μην αξιοποιήσετε τον άχρηστο χρόνο σας στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή όταν βρίσκεστε κάπου και περιμένετε κάποιον; Σας προσφέρεται ακόμη η δυνατότητα να παίξετε στις διακοπές σας ή σε κάποιο ταξίδι, εάν δεν έχετε μαζί σας κάποιον υπολογιστή ή λάπτοπ ή όταν η χρήση τους δεν είναι πρακτική; Φανταστείτε πως κάποιοι παίζουν στοίχημα ακόμη και μέσα στο γήπεδο, ως θεατές, παρακολουθώντας σε πλήρη εξέλιξη, ζωντανά το παιχνίδι.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση λόγω της καθυστέρησης της μετάδοσης εικόνας και ήχου κατά λίγα δευτερόλεπτα, καταφέρνουν κάποιες φορές να εξασφαλίσουν και πλεονέκτημα στο ζωντανό στοίχημα, καθώς βρίσκονται λίγα δευτερόλεπτα πιο μπροστά από τις πληροφορίες που εμφανίζονται στις στοιχηματικές εταιρίες.


Λειτουργικότητα και Πλοήγηση

Η λειτουργικότητα και η πλοήγηση μέσω κινητού παρουσιάζει κάποια προβλήματα συγκριτικά με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το ποντίκι του υπολογιστή είναι σίγουρα πιο χρηστικό από μια οθόνη αφής και όπως είπαμε και το μέγεθος της οθόνης έχει σχέση με την λειτουργικότητα και την πλοήγηση. Η διαφορά ωστόσο δεν είναι τόσο μεγάλη, απλά χρειάζεται εξοικείωση και όταν υπάρξει πλέον αυτή, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. Επιπλέον, οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν φροντίσει να κάνουν τις εφαρμογές για κινητά και φορητές συσκευές πιο χρηστικές και λειτουργικές.

Close,Up,Cropped,Shot,Of,Male,Hands,Making,Bets,Using

Για να το πετύχουν αυτό έχουν προσαρμόσει την εμφάνιση των εφαρμογών και τα στοιχεία που ενσωματώνουν, ενώ είναι και πιο γρήγορες, καθώς δεν χρειάζεται να φορτώσουν όλες τις εικόνες που υπάρχουν στην αντίστοιχη έκδοση της σελίδας τους στον παγκόσμιο ιστό, ενώ και η ροή των δεδομένων είναι μικρότερη. Αυτό έχει γίνει στοχευμένα, ώστε η ταχύτητα να είναι μεγαλύτερη, οι εφαρμογές να μην είναι «βαριές» για πιο παλιά ή πιο αργά κινητά και φυσικά για να μην υπάρχουν μεγάλες χρεώσεις και κατανάλωση δεδομένων στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Συνεπώς μπορούμε να πούμε πως η ταχύτητα του στοιχήματος από κινητό είναι η ίδια αν όχι και καλύτερη από τον σταθερό υπολογιστή, ενώ η πλοήγηση είναι μεν πιο δύσκολη, αλλά όχι σε βαθμό που δεν συνηθίζει κανείς ή που να χάνεται η λειτουργικότητα.


Πλατφόρμες και συσκευές

Οι βασικότερες πλατφόρμες για εφαρμογές στοιχήματος είναι τα λειτουργικά Android της Google, το iOS της Apple και τα Windows της Microsoft. Λόγω του αριθμού των συσκευών, που καλύπτουν ποσοστό πάνω από 97% της παγκόσμιας αγοράς συνδυαστικά, τα δύο πρώτα λειτουργικά (Android και iOS) υποστηρίζονται σχεδόν πάντα από όλες τις εταιρίες που προσφέρουν κάποια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, ενώ σε σαφώς λιγότερες περιπτώσεις υποστηρίζεται και το λειτουργικό Windows για φορητές συσκευές.

Οι διαφορετικές εκδόσεις λόγω λειτουργικού συνήθως είναι πανομοιότυπες, με την ίδια δηλαδή εμφάνιση και λειτουργικότητας, Στην περίπτωση που διαθέτετε ακόμη πιο παλιά τηλέφωνα, με διαφορετικά λειτουργικά, τότε δεν θα μπορέσετε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε κάποια εφαρμογή αθλητικού στοιχήματος. Σημειώστε πως όλα τα παραπάνω τα οποία αναφέραμε αφορούν τις εξειδικευμένες εφαρμογές που προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες και τις οποίες κατεβάζει και εγκαθιστά κανείς στη συσκευή του.

 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας

Σε κάθε περίπτωση, εάν το κινητό σας έχει πρόσβαση στον παγκόσμιο ιστό μέσω κάποιου browser, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στην στοιχηματική ιστοσελίδα και να παίξετε αθλητικό στοίχημα, ανεξάρτητα από το είδος τηλεφώνου και το λειτουργικό σύστημα που έχετε και χρησιμοποιείτε. Δεν είναι συνεπώς απαραίτητη η εξειδικευμένη εφαρμογή, απλά σε πολλές περιπτώσεις έχει επιπρόσθετα πλεονεκτήματα. Έτσι λοιπόν σας δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείτε με το αθλητικό στοίχημα μέσω διαδικτύου, ανεξάρτητα από το είδος της συσκευής την οποία διαθέτετε.

Μπορείτε να παίξετε με συσκευές «έξυπνων» κινητών, με πιο παλιά κινητά που διαθέτουν κάποιο δικό τους λειτουργικό σύστημα, αλλά και από το tablet σας. Στην περίπτωση των tablet μάλιστα, οφείλουμε να αναφέρουμε πως προσφέρουν στους κατόχους τους μεγαλύτερες οθόνες, κάτι που ουσιαστικά σχεδόν πάντα σημαίνει μεγαλύτερη και καλύτερη λειτουργικότητα γενικότερα. Το βασικό βέβαια σε κάθε περίπτωση είναι να έχετε πρόσβαση σε κάποιο WiFi ή να διαθέτετε δεδομένα στο πρόγραμμα του κινητού σας, ώστε φυσικά να μπορείτε να πλοηγήστε στο διαδίκτυο, καθώς η σύνδεση σε αυτό είναι απαραίτητη για την πραγματοποίηση κάποιου στοιχήματος.


Καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων

Όσον αφορά την πραγματοποίηση χρηματικών συναλλαγών, κι εδώ δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός σε σχέση με την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Όλες οι επιλογές της κάθε στοιχηματικής ιστοσελίδας είναι διαθέσιμες και από το κινητό σας. Είτε θέλετε να καταθέσετε χρήματα μέσω κάποιας κάρτας, είτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ηλεκτρονικό πορτοφόλι είτε ακόμη να μεταφέρετε χρήματα μέσω τραπεζικού εμβάσματος, όλα αυτά είναι διαθέσιμα ως λειτουργίες και από το κινητό σας. Μάλιστα η κάθε εταιρία πληρωμών από τις πιο δημοφιλείς τουλάχιστον, έχει δημιουργήσει και κάποια αντίστοιχη εφαρμογή που επιταχύνει και διευκολύνει τις συναλλαγές ακόμη περισσότερο, χωρίς και πάλι να είναι απολύτως απαραίτητη. Συνεπώς, ανά πάσα στιγμή μπορείτε να προχωρήσετε σε κάποια ανάληψη ή κατάθεση χρημάτων από το κινητό σας, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάποιον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή λάπτοπ. Ουσιαστικά, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιείτε γενικότερα 100% το κινητό σας για να παίζετε αθλητικό στοίχημα και να διαχειρίζεστε τους στοιχηματικούς σας λογαριασμούς, χωρίς να χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά υπολογιστή. Ωστόσο συνήθως είναι πιο εύκολη η διαχείριση από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, πράγμα που δίνει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, στα οποία έχουμε ήδη αναφερθεί και στους δύο τρόπους.

 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας 

Υποστήριξη πελατών και ασφάλεια

Η επικοινωνία με την υποστήριξη πελατών είναι εύκολη και μέσω κινητού τηλεφώνου, μέσω της εφαρμογής στοιχήματος της κάθε εταιρίας ή από το αντίστοιχο τμήμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της. Στο κινητό τηλέφωνο υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να πατήσετε σε έναν σύνδεσμο και το τηλέφωνό σας να καλέσει τον τηλεφωνικό αριθμό υποστήριξης ώστε να μιλήσετε άμεσα με κάποιο άτομο. Το ίδιο μπορεί να γίνει και μέσω τον εφαρμογών Viber, Skype, What’s Up κλπ., εάν φυσικά έχετε εγκαταστήσει και χρησιμοποιείτε τις συγκεκριμένες εφαρμογές και εφόσον οι συγκεκριμένες επιλογές υποστηρίζονται από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της κάθε εταιρίας. Μπορείτε φυσικά να επικοινωνήσετε και γραπτά, μέσω κάποιου email ή μέσω άμεσης αποστολής μηνυμάτων, ότι υπάρχει διαθέσιμο σε κάθε περίπτωση και φυσικά ότι σας εξυπηρετεί κάθε φορά. Όσον αφορά την ασφάλεια, δεν τίθεται κάποιο θέμα, εφόσον δεν αποθηκεύετε τα στοιχεία των λογαριασμών σας στο κινητό σας, ώστε εάν ποτέ χάσετε ή σας κλαπεί το τηλέφωνο να μην έχει κανείς πρόσβαση σε αυτά. Δεν υπάρχει παράλληλα πρόβλημα με τις χρηματικές σας συναλλαγές και τα αιτήματα κατάθεσης ή ανάληψης χρημάτων. Θα εφιστούσαμε λίγο ενδεχομένως την προσοχή σας όταν πραγματοποιείτε κατάθεση χρημάτων και βρίσκεστε σε κάποιο δημόσιο WiFi, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος γενικότερα υποκλοπής των στοιχείων σας, αν και πάλι είναι κάπως δύσκολο και απίθανο να συμβεί αυτό, λόγω των προηγμένων συστημάτων κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Winmasters – Στοίχημα από κινητό και App

Πως να βρείτε τις καλύτερες στοιχηματικές σελίδες για κινητά και τις καλύτερες εφαρμογές στοιχήματος

Μπορείτε να ξεκινήσετε με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες διαθέτετε ήδη λογαριασμό. Αρχικά μπείτε από το κινητό σας στην ιστοσελίδα και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με τα ίδια ακριβώς στοιχεία που χρησιμοποιείτε και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας. Το πιο πιθανό είναι να δείτε μια λίγο διαφορετική εκδοχή της ιστοσελίδας, προσαρμοσμένη λίγο στις δυνατότητες του κινητού. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε καθημερινά και να δείτε πόσο εύκολο είναι να πραγματοποιήσετε τις ενέργειες που κάνετε καθημερινά. Στη συνέχεια αναζητήστε εάν υπάρχει κάπου στη στοιχηματική ιστοσελίδα σύνδεσμος για να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή που να λειτουργεί στο κινητό σας. Μετά την εγκατάσταση, χρησιμοποιείτε και πάλι τους ίδιους κωδικούς και το συνθηματικό του λογαριασμού σας για να συνδεθείτε στην εφαρμογή.

Δείτε και πάλι εάν η εφαρμογή σας εξυπηρετεί καλύτερα από την είσοδο απευθείας στην ιστοσελίδα και αναζητήστε και πάλι τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Φροντίστε να επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με όλες τις στοιχηματικές σελίδες στις οποίες έχετε δημιουργήσει λογαριασμό. Είναι κυρίως ζήτημα προσωπικής επιλογής το ποια εφαρμογή και ποια στοιχηματική ιστοσελίδα σας αρέσει και σας εξυπηρετεί καλύτερα από το κινητό σας. Καλό θα ήταν επίσης να δημιουργήσετε προσωπικούς λογαριασμούς και σε άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες για να δείτε και τις συγκεκριμένες επιλογές που προσφέρουν αυτές. Σημειώστε πως οι σύνδεσμοι για το κατέβασμα εφαρμογών υπάρχουν συνήθως στις ίδιες τις ιστοσελίδες και όχι πχ. στο Google Play ή στο Appstore. Το κινητό σας μπορεί ενδεχομένως να σας ρωτήσει εάν θέλετε να προχωρήσετε στην εγκατάσταση αναφέροντας πως μπορεί να μην είναι ασφαλής η εγκατάσταση. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει γενικότερα όταν μια εφαρμογή δεν βρίσκεται στο Google Play ή στο Appstore, δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας για την ασφάλεια, εφόσον βεβαιωθείτε πως κατεβάζετε την εφαρμογή από την επίσημη στοιχηματική ιστοσελίδα και όχι από κάπου αλλού.


Ποια είναι η επιρροή που έχει σήμερα το στοίχημα στο κινητό και οι εφαρμογές στοιχήματος και πως θα είναι τα πράγματα στο μέλλον

Η εξέλιξη της τεχνολογίας των κινητών τηλεφώνων και των ασύρματων δικτύων είναι απόλυτα συνυφασμένη με την επιτυχία του στοιχήματος από κινητά τηλέφωνα. Η τάση είναι τα κινητά τηλέφωνα να γίνονται πιο ελαφριά, αλλά όλο και μεγαλύτερα σε μέγεθος οθόνης, με μεγαλύτερες αναλύσεις οθόνης και πιο γρήγορους επεξεργαστές και μνήμη.

Τα χαρακτηριστικά αυτά βοηθούν τις στοιχηματικές ιστοσελίδες αντίστοιχα να προσφέρουν περισσότερα πράγματα, καθώς οι περιορισμοί του υλικού μέρους όλο και περιορίζονται. Ακόμη και τα πιο φθηνά κινητά τηλέφωνα σήμερα είναι δεκάδες φορές καλύτερα από τα ακριβά τηλέφωνα που αγόραζε κανείς πριν από λίγα μόλις χρόνια και αυτό δίνει ισχυρές προοπτικές για τη χρήση ακόμη πιο ποιοτικών, αλλά απαιτητικών χαρακτηριστικών στο στοίχημα από κινητά και φορητές συσκευές.

Παράλληλα, ο άλλος σημαντικός παράγοντας, το διαδίκτυο, βοηθάει και αυτό την εξέλιξη του στοιχήματος από κινητά. Πλέον σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας υπάρχει παντού πρόσβαση σε 4G και νεότερα δίκτυα που προσφέρουν γρήγορες ταχύτητες στο διαδίκτυο, ενώ τα δωρεάν δίκτυα WiFi πολλαπλασιάζονται παντού. Στην επαρχία τα πράγματα κινούνται λίγο πιο αργά, ωστόσο και πάλι στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μπορεί κανείς να βρει εύκολα γρήγορες και αξιόπιστες ασύρματες συνδέσεις στο διαδίκτυο. η τάση για το μέλλον δείχνει πως κάποια στιγμή αρκετά σύντομα, οι εξειδικευμένες εφαρμογές για στοίχημα δεν θα είναι καθόλου απαραίτητες, καθώς η τεχνολογία επιτρέπει ήδη την ενσωμάτωση των ίδιων τεχνολογιών σε μια ιστοσελίδα.

Επιπλέον, χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα οι live παράλληλες μεταδόσεις αγώνων με βίντεο που απαιτούν σήμερα ακριβές συσκευές και μεγάλο όγκο δεδομένων, θα χρησιμοποιούνται πολύ περισσότερο, ενώ σίγουρα θα δούμε και νέες τεχνολογίες να ενσωματώνονται στο στοίχημα από κινητό τηλέφωνο και φορητές συσκευές που δεν έχουμε καν φανταστεί. Η τάση είναι οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τις φορητές συσκευές και αυτό είναι κάτι που αναπόφευκτα επηρεάζει θετικά και το στοίχημα από κινητά.


Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Είναι ασφαλές το κατέβασμα κάποιας εφαρμογής;

Παρότι θα δείτε το κινητό σας να αναφέρει πως ενδεχομένως να μην είναι ασφαλές το κατέβασμα των στοιχηματικών εφαρμογών για κινητά, αυτή η ειδοποίηση εμφανίζεται επειδή οι εφαρμογές αυτές, λόγω της θεματολογίας τους, δεν υπάρχουν στα επίσημα ηλεκτρονικά καταστήματα της Google και της Apple (Google Play και Appstore αντίστοιχα). Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ασφάλειας, ωστόσο φροντίστε να κατεβάζετε τις συγκεκριμένες εφαρμογές από τις επίσημες στοιχηματικές ιστοσελίδες και όχι από ιστοσελίδες τρίτων, γιατί στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει πιθανότητα να πέσετε θύμα κακόβουλου λογισμικού. 

Έχουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες για κινητά και οι εφαρμογές τις ίδιες στοιχηματικές επιλογές και αγορές όπως συμβαίνει στον ηλεκτρονικό υπολογιστή;

Ναι, όλες οι επιλογές και οι στοιχηματικές επιλογές είναι διαθέσιμες και όταν χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο ή κάποια άλλη φορητή εφαρμογή.

Ενδεχομένως, υπάρχει περίπτωση να δυσκολευτείτε με την αναζήτηση και τον εντοπισμό των λειτουργειών και των αγορών που θέλετε, καθώς το περιβάλλον στο κινητό είναι πολύ διαφορετικό και υπάρχουν περιορισμοί που έχουν να κάνουν κυρίως με τον διαθέσιμο χώρο προβολής των πληροφοριών. Μπορεί να χρειαστεί λοιπόν να ψάξετε λίγο παραπάνω, αλλά θα βρείτε όλες τις επιλογές. Μόλις συνηθίσετε την πλοήγηση τα πράγματα θα είναι πλέον πολύ πιο εύκολα και γρήγορα.

Τι κάνουμε σε περίπτωση προβλήματος;

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν φροντίσει να προσθέσουν κουμπιά επικοινωνίας για άμεση επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπό τους μέσω τηλεφώνου ή μέσω γραπτής συνομιλίας.

Οι άνθρωποι αυτοί φυσικά γνωρίζουν καλά τα διάφορα ζητήματα και θα σας καθοδηγήσουν άμεσα προς την επίλυση του οποιουδήποτε προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την στοιχηματική ιστοσελίδα και μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, εάν για παράδειγμα έχετε πρόβλημα και με τις λειτουργίες επικοινωνίας από το κινητό σας.

Χρειάζομαι δεύτερο λογαριασμό παίκτη για να χρησιμοποιήσω την έκδοση για κινητό;

Όχι, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Απεναντίας μάλιστα είναι παράτυπο να κάνετε πολλαπλούς λογαριασμούς παίκτη. Με τα ίδια στοιχεία σύνδεσης που σας δόθηκαν ή επιλέξατε κατά την εγγραφή σας μπορείτε να συνδεθείτε και μέσω κινητού, στην ιστοσελίδα ή στην εφαρμογή που κατεβάσατε και εγκαταστήσατε.

Πολλές ιστοσελίδες του χώρου προσφέρουν και άλλες μάλιστα υπηρεσίες, όπως πχ. καζίνο. Και στην περίπτωση αυτή μπορείτε να συνδεθείτε με τα ίδια σας στοιχεία εάν θέλετε, χωρίς να δημιουργήσετε κάποιον νέο λογαριασμό. Θα δείτε μάλιστα ότι τα χρήματα που έχετε καταθέσει είναι διαθέσιμα σε όλα τα παιχνίδια ή ότι σας δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρετε χρήματα από το αθλητικό στοίχημα στο καζίνο και το αντίστροφο.

Είναι διαθέσιμες οι ίδιες μέθοδοι πληρωμής;

Ναι, όλες οι μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων είναι διαθέσιμες τόσο όταν χρησιμοποιείτε τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, όσο και το κινητό σας τηλέφωνο. Μάλιστα οι περισσότερες τράπεζες, ηλεκτρονικά πορτοφόλια και άλλοι οργανισμοί πληρωμών χρησιμοποιούν εξειδικευμένες εφαρμογές και μεθόδους αφελείας που κάνουν τις μεταφορές αυτές των χρημάτων ακόμη πιο γρήγορες, αξιόπιστες και ασφαλείς. 

Είναι η λειτουργία της ζωντανής μετάδοσης αγώνων διαθέσιμη;

Στο κινητό σας μπορείτε να παίξετε αθλητικό στοίχημα ακόμη και ζωντανά, με όλες τις αγορές και τις σχετικές λειτουργίες. Η λειτουργία τα ζωντανής μετάδοσης αγώνων είναι διαθέσιμη και στα κινητά. Μπορείτε συνεπώς να παίξετε ζωντανό στοίχημα παρακολουθώντας τον αγώνα που σας ενδιαφέρει στο κινητό σας, στις εταιρίες βέβαια που προσφέρουν live streaming.

Ωστόσο, έχετε κατά νου πως η ζωντανή μετάδοση αγώνων με βίντεο απαιτείται μεγάλη ροή δεδομένων προς το κινητό σας. Εάν βρίσκεστε σε κάποιο σημείο σύνδεσης WiFi δεν υπάρχει πρόβλημα, όμως ένα χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα περιορισμένου όγκου δεδομένων στο συμβόλαιο της κινητή σας τηλεφωνίας, βεβαιωθείτε πως δεν θα ξεφύγετε από το πρόγραμμά σας, για να μην πληρώσετε πολλά χρήματα στην τηλεφωνική εταιρία ή προκειμένου να μην εξαντλήσετε πλήρως τα δεδομένα σας που μπορεί να χρειαστείτε κάπου αλλού.


 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας