Βασικά στοιχήματα – αυτά τα πράγματα είναι σημαντικά

Σχεδόν κάθε αθλητικός ανεμιστήρας έχει συμμετάσχει στο στοίχημα στο Διαδίκτυο αυτές τις μέρες. Ωστόσο, προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε ως αρχάριος, θα πρέπει να μάθετε ορισμένα βασικά στοιχήματα αθλητικών στοιχημάτων. Σύμφωνα με το σύνθημα
“επειδή δεν γνωρίζετε τι κάνετε”, ο πάροχος online στοιχημάτων δεν θα πετύχει. Έχουμε καταρτίσει μερικά από τα πιο σημαντικά βασικά στοιχήματα αθλητικών στοιχημάτων για εσάς στον οδηγό. Τι είναι σημαντικό και πώς επιτυγχάνετε ως παίκτης.


οι καλύτερεσ στοιχηματικέσ εταιρίεσ 2024

Αξιολόγηση εμπειρογνωμόνων
Ειδικά χαρακτηριστικά
 
Μπόνους καλωσορίσματος
150€
Μπόνους
Εγγραφή Ivibet
 • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
 • Πλήθος τρόπων χρηματικών συναλλαγών
 • Live streaming στο live στοίχημα
97 Αναλογία πληρωμών
150€ Μπόνους
Εγγραφή Ivibet
 • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
 • Πλήθος τρόπων χρηματικών συναλλαγών
 • Live streaming στο live στοίχημα
Ivibet Αξιολόγηση
100€
Μπόνους
Εγγραφή 20bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας 
97 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους
Εγγραφή 20bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας 
20bet Αξιολόγηση
122€
Μπόνους
Εγγραφή 22bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
97 Αναλογία πληρωμών
122€ Μπόνους
Εγγραφή 22bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
22bet Αξιολόγηση
1BTC
Μπόνους Καλωσορίσματος
Εγγραφή Vave
 • Χιλιάδες επιλογές στοιχηματικών αγορών.
 • Καλή διεπαφή με εργονομική τοποθέτηση περιεχομένου.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
96 Αναλογία πληρωμών
1BTC Μπόνους Καλωσορίσματος
Εγγραφή Vave
 • Χιλιάδες επιλογές στοιχηματικών αγορών.
 • Καλή διεπαφή με εργονομική τοποθέτηση περιεχομένου.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
Vave Αξιολόγηση
100€
Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή BetRiot
 • Πλήθος αθλημάτων και αγορών
 • Ελκυστικές και εφικτές προσφορές
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης VIP
96 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή BetRiot
 • Πλήθος αθλημάτων και αγορών
 • Ελκυστικές και εφικτές προσφορές
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης VIP
BetRiot Αξιολόγηση

Τι είναι ένα bookie

Sports,Betting,,Blue,Banner,With,Smartphone,,Champion,Cups,,Falling,Gold

Πριν ξεκινήσουμε, πρέπει να ξέρετε τι είναι ένα bookie. Τα αθλητικά στοιχήματα είναι γενικά μια “μάχη” μεταξύ του παροχέα στοιχημάτων και του πελάτη. Ο πρακτορέας στοιχημάτων καταρτίζει την προσφορά στοιχημάτων, εξοπλίζει τα γεγονότα με πιθανότητες και τα εκδίδει. Ο ίδιος ο στοιχιματιστής μπορεί να αντιδράσει σε αυτές τις προσφορές αποδεχόμενος ή απορρίπτοντάς τες.

Οι χρήστες δεν μπορούν να επηρεάσουν αυτές τις προσφορές. Ο πάροχος στοιχημάτων είναι πάντα στο πάνω χέρι.  Ο πελάτης καθορίζει τη χρήση του, υπό τον όρο ότι αυτό αντιστοιχεί στα όρια σύμφωνα με τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις. Εάν είναι επιτυχής, θα λάβει αυτό το ποσό συν κάτι επιπλέον του πίσω. Εάν η άκρη στοιχήματος τοποθετηθεί στον τοίχο, η ονομασία αλλάζει την ιδιοκτησία – από τον πελάτη στον πράκτορα. Πόσο υψηλή είναι η πιθανή απόδοση, καθορίζεται από τις πιθανότητες.


Πώς πραγματοποιούνται οι χρηματοοικονομικές μεταβιβάσεις

Τα στοιχήματα στοιχημάτων δεν είναι πλασματικά, αλλά παίζονται με πραγματικά χρήματα. Αντίθετα, αυτό σημαίνει ότι στο πρώτο βήμα θα πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό στοιχήματος με έναν παροχέα της επιλογής σας.

Αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι σημαντικό να παρέχετε τα δεδομένα σας ειλικρινά. Σύμφωνα με τους όρους της άδειας, οι αξιόπιστοι πάροχοι σε απευθείας σύνδεση υποχρεούνται να ελέγχουν την ταυτότητα των παικτών. Κατά κανόνα, ο έλεγχος νομιμοποίησης πραγματοποιείται πριν από την πρώτη πληρωμή. Εάν εξαπατήσατε κατά την εγγραφή σας, θα υπάρξουν σοβαρές δυσκολίες στο σημείο αυτό το αργότερο.

Κάτω από ορισμένες συνθήκες, ο λογαριασμός σας ενδέχεται να αποκλειστεί. Εάν ο λογαριασμός στοιχήματος είναι ενεργός, πρέπει να το συμπληρώσετε. Οι πύλες αθλητικών στοιχημάτων σας προσφέρουν πολλές, ασφαλείς και γρήγορες μεθόδους κατάθεσης. Οι πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard και τα συστήματα άμεσης χρέωσης των άμεσων μεταφορών και GiroPay γίνονται συνήθως αποδεκτές. Οι προπληρωμένοι κωδικοί Paysafecard είναι ιδανικοί για μικρότερες καταθέσεις. Επιπλέον, οι online bookmakers υποστηρίζουν πολλά ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το Paypal, το Neteller ή το Skrill από το Moneybookers.

Με την ευκαιρία, δεν χρειάζεται να φοβάστε για τα χρήματά σας. Η διεθνής σκηνή στοιχημάτων είναι σοβαρή και ασφαλής. Οι εταιρείες στο παρασκήνιο δεν χρειάζεται να κρύβονται πίσω από οποιοδήποτε άλλο κλάδο της οικονομίας. Ορισμένες από τις εταιρείες είναι ακόμη εισηγμένες στο χρηματιστήριο. Επιπλέον, κάθε πάροχος αθλητικών στοιχημάτων απαιτεί άδεια. Ταυτόχρονα, ο καταπιστευματικός χειρισμός των κεφαλαίων των πελατών ρυθμίζεται με μεγάλη ακρίβεια στις εγκρίσεις. Τα χρήματά σας πρέπει να φυλάσσονται σε αξιόπιστες τράπεζες και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση.


Σε ποια αθλήματα μπορώ να ποντάρω

Σε ποια αθλήματα μπορώ να ποντάρω

Η πλειοψηφία των χρηστών πιθανώς θα συνδέσει τις συμβουλές στοιχήματος με το Champions League ή τη Bundesliga ή με στοιχήματα ποδοσφαίρου. Αυτό φυσικά δεν είναι λάθος, το στρογγυλό δέρμα είναι ο αριθμός ένα στο αθλητικό στοίχημα στο Διαδίκτυο.

Ωστόσο, οι καλύτεροι πάροχοι στοιχημάτων έχουν πλέον πάνω από 30 αθλήματα στις οθόνες τους. Το τένις, το χόκεϊ επί πάγου και το μπάσκετ κατατάσσονται πίσω από το ποδόσφαιρο στην κλίμακα δημοτικότητας. Το περαιτέρω χαρτοφυλάκιο κυμαίνεται από το ράγκμπι και το μπέιζμπολ με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και το χάντμπολ μέχρι τα εξωτικά αθλήματα όπως το σερφ ή το σκάκι.

Μια σημαντική βάση αθλητικών στοιχημάτων είναι ότι οι δικές σας συμβουλές δεν μπορούν να στοιχηματίζουν μόνο στη νίκη, την ισοπαλία ή την ήττα – να μείνουν στο βασιλιά του ποδοσφαίρου σε αυτό το σημείο. Οι καλύτεροι πάροχοι στοιχημάτων έχουν πολλές άλλες πλευρές. Τα στοιχήματα μπορούν να τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια των γκολ, στον αριθμό των γκολ, στα κόρνερ και στις κίτρινες κάρτες, καθώς και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις παιχνιδιών.


Ποιοι τύποι στοιχημάτων υπάρχουν σε έναν bookmaker

Τα βασικά στοιχήματα περιλαμβάνουν επίσης τους παρακάτω τύπους στοιχημάτων. Το κλασικό είναι το ενιαίο στοίχημα. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα των αποτελεσμάτων επιλέγεται από την προσφορά του bookmaker.

Η συμβουλή αναφέρεται μόνο σε ένα αποτέλεσμα. Λόγω της απλότητας τους, οι επαγγελματίες στοιχημάτων εργάζονται αποκλειστικά με ατομικές συμβουλές. Το πιθανό κέρδος είναι συγκριτικά χαμηλό, αλλά και ο κίνδυνος στοιχηματισμού.

Ο δεύτερος σημαντικός τύπος στοιχημάτων είναι συνδυασμός στοιχημάτων. Σε αυτό το σημείο, πολλές επιλογές τοποθετούνται μαζί σε ένα δελτίο στοιχήματος. Οι ατομικές αποδόσεις πολλαπλασιάζονται με το στοίχημα. Οι συνδυασμένες συμβουλές είναι χωρίς αμφιβολία η πιο κερδοφόρα μέθοδος στοιχημάτων. Αλλά προσέξτε, ακόμη και μια λανθασμένη επιλογή στο μπιλιάρδο μεταφέρει ολόκληρο το εισιτήριο στο κουβά. Τα στοιχήματα συστήματος προσφέρουν ασφάλεια σε αυτό το σημείο. Ο αποφασιστικός παράγοντας είναι το σύστημα που παίζεται. Στο “2 out of 4” mode στοιχηματισμού, για παράδειγμα, έξι σειρές στοιχημάτων παίζονται σε ένα δελτίο στοιχήματος.


Πώς υπολογίζονται οι αποδόσεις στοιχήματος

List,Of,Odds,For,Betting

Το ποσό του πιθανού κέρδους υπολογίζεται, όπως ήδη περιγράφηκε, από την ποσόστωση.

Αλλά πώς κάνουν οι bookmakers αυτές τις πιθανότητες; Ο πάροχος συλλέγει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα συμβάντα. Αυτές περιλαμβάνουν την καμπύλη φόρμας, την κατάταξη, τη σύγκριση “head-to-head”, τους παίκτες που λείπουν από τις ομάδες και μερικά άλλα πράγματα. Αυτό χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό μιας ποσοστιαίας πιθανότητας εμφάνισης των αποτελεσμάτων. Από αυτή την αξία ο πάροχος στοιχημάτων σχηματίζει τις λεγόμενες δίκαιες αποδόσεις, οι οποίες δεν εμφανίζονται στην προσφορά στοιχημάτων σε αυτή τη φόρμα. Στο δεύτερο βήμα, το περιθώριο του στοιχηματισμού περιλαμβάνεται σε αυτή την αναλογία. Μόνο τότε θα δημοσιευθούν οι προσφορές στοιχημάτων.


Πως τοποθετείται μια συμβουλή στοιχήματος στον πρακτορείο στοιχημάτων

Οι πληροφορίες στοιχηματισμού του στοιχηματισμού είναι ένα από τα βασικά στοιχήματα για αθλητικά στοιχήματα. Εάν δεν καταλαβαίνετε πώς τοποθετείται η άκρη, δεν θα πετύχετε.

Από την εμπειρία μας, ακόμη και οι απόλυτοι αρχάριοι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η πλειοψηφία των online παρόχων δουλεύει με πολύ σαφείς και σαφείς λύσεις λογισμικού που καθοδηγούν τους χρήστες από το Α στο Β κατά τρόπο αυτονόητο. Κατά κανόνα, οι πύλες βασίζονται στην τυπική διάταξη των αθλητικών στοιχημάτων με τον κατάλογο των κλάδων στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Τα υπομενού θα σας μεταφέρουν στις χώρες, πρωταθλήματα και διαγωνισμούς.

Έχουμε δημιουργήσει μια μικρή ακολουθία στοιχημάτων για εσάς, η οποία μπορεί να μεταφερθεί σχεδόν στο 1: 1 σε όλους τους online bookmakers.

 1. Συνδεθείτε στον παροχέα στοιχημάτων με τα δεδομένα χρήστη
 2. Επιλέξτε το άθλημα
 3. Πηγαίνετε στον διαγωνισμό ή στο πρωτάθλημα
 4. Θα δείτε τις τρέχουσες αποδόσεις στη μέση της σελίδας. (Οι πρόσθετες επιλογές στοιχημάτων πρέπει συνήθως να ανοίγουν ξεχωριστά)
 5. Με ένα κλικ μπορείτε να τοποθετήσετε τις αποδόσεις στο δελτίο στοιχήματος, το οποίο βρίσκεται συνήθως στη δεξιά πλευρά της οθόνης
 6. Επιλέξτε τον τύπο στοιχήματος. (άκρη μονής, συνδυασμού ή συστήματος)
 7. Καταχωρίστε την ονομασία
 8. Στείλτε το δελτίο στοιχήματος
 9. Θα λάβετε μια επιβεβαίωση αποδοχής απευθείας στην οθόνη από το πρακτορείο στοιχημάτων

Ένα αθλητικό στοίχημα – το πρακτικό παράδειγμα Στη συνέχεια, θα θέλαμε να σας δείξουμε ξανά το αθλητικό στοίχημα με συγκεκριμένο παράδειγμα. Έχουμε αποσύρει έναν τελικό αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ:

 • Μπάγερν Μονάχου vs. Ρεάλ Μαδρίτης 1. 75 – 4. 00 – 4. 33

πιθανή αξιολόγηση στοιχημάτων με συμμετοχή δέκα ευρώ:

 • Μπάγερν Μονάχου: 1. 75 x 10 € = 17. 50
 • Ισοπαλία: 4,00 x 10 € = 40,00 €
 • νίκη εκτός έδρας Ρεάλ Μαδρίτης: 4. 33 x 10 € = 4. 33 €

Αυτά τα βασικά στοιχήματα σας κάνουν επιτυχή

Handsome,Bearded,Hipster,Euphoric,Winner,Winning,A,Betting,And,Watching

Πώς μπορώ να κάνω ένα διαρκές στοίχημα; Αυτή είναι μια ερώτηση τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες στοιχημάτων. Έχουμε συγκεντρώσει για εσάς λίγα βασικά στοιχήματα για αθλητικά στοιχήματα, τα οποία δεν οδηγούν απαραιτήτως κάθε άκρη στην πράσινη ζώνη, αλλά τελικά προσανατολίζονται προς μακροπρόθεσμη επιτυχία:

επικεντρωθείτε σε επιλεγμένα συμβάντα

Γενικά μόνο στοιχήματα σε αθλήματα και διαγωνισμούς στους οποίους έχετε την απαραίτητη εμπειρία. Μια συμβουλή στοιχήματος για σέρφινγκ ή σκάκι δεν φαίνεται να έχει νόημα στην πράξη αν δεν έχετε επαρκείς πληροφορίες σχετικά με τους κλάδους. Αν δεν υπάρχει κατάλληλο συμβάν στην προσφορά στοιχημάτων την ημέρα, θα προτιμούσατε να μην στοιχηματίσετε.

να εργάζεστε με ένα σταθερό bankroll

Το bankroll είναι το αρχικό σας κεφάλαιο. Είναι σημαντικό να επενδύσετε μόνο δωρεάν χρήματα σε αθλητικά στοιχήματα, τα οποία δεν χρειάζεστε για άλλα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Πριν κάνετε μια κατάθεση στοιχημάτων, σκεφτείτε πολύ προσεκτικά το ποσό που μπορεί να είστε διατεθειμένοι να χάσετε.

αμυντική διαχείριση χρημάτων

Ποτέ μην αναλάβετε τον πλήρη κίνδυνο. Ακολουθήστε την αμυντική διαχείριση χρημάτων. Αυτό σημαίνει στην πράξη: να στοιχηματίζετε μικρά ποσά σε σχέση με το συνολικό υπόλοιπό σας. Από την εμπειρία μας, το 5% του χαρτοφυλακίου είναι αρκετό για να παίξει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική αθλητικών στοιχημάτων.

μην πάρετε άπληστοι

Μην πάρετε άπληστοι καθόλου. Οι υψηλότερες συμμετοχές δεν σημαίνουν ακόμα υψηλότερες αποδόσεις. Δεν είναι ασυνήθιστο το εκκρεμές να στρέφεται προς τη λάθος κατεύθυνση να χάνονται σε ελάχιστο χρόνο.

καμία επιτυχία χωρίς ανάλυση

Πραγματοποιήστε μια λεπτομερή ανάλυση αντιστοίχισης πριν από κάθε υποβολή. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στις παραμέτρους στοιχημάτων σας. Κάθε επιπλέον λεπτομέρεια στο υπόλοιπο στοιχήματος μπορεί τελικά να είναι καθοριστική.

Εξαγορά μπόνους, ασφαλές κεφάλαιο

Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες μπόνους που σας προσφέρονται από τους παρόχους αθλητικών στοιχημάτων. Εάν οι γενικοί όροι είναι δίκαιοι, δεν πρέπει να παραιτηθείτε από το πρόσθετο κεφάλαιο του ανταγωνισμού. Με τους καλύτερους bookmakers, έχετε την ευκαιρία να συγκεντρώνετε ένα ή δύο επιπλέον ευρώ σχεδόν καθημερινά.

 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας