Στοίχημα live

Σήμερα υπάρχουν νέες δυνατότητες στο αθλητικό στοίχημα, πέρα από την παραδοσιακή του μορφή, την περίπτωση δηλαδή στην οποία ποντάρει κανείς σε αγώνες πριν την έναρξή τους. Η εξέλιξη του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών γενικότερα έχει φέρει μια νέα εποχή στο χώρο του στοιχήματος. 

Έτσι λοιπόν έχει γίνει εφικτό το λεγόμενο στοίχημα live, στο οποίο ποντάρει κανείς σε στοιχηματικές αγορές κατά την διάρκεια των αγώνων και όχι μόνο πριν από την έναρξή τους. Το συγκεκριμένο είδος στοιχήματος γίνεται όλο και
πιο δημοφιλές, ενώ οι επιλογές που προσφέρονται στους παίκτες για να στοιχηματίσουν, αυξάνονται και αυτές μέρα με την ημέρα. Πλέον το στοίχημα live είναι κάτι το δεδομένο για όλες τις σοβαρές στοιχηματικές εταιρίες.


Οι καλύτεροι πάροχοι στοιχημάτων για live στοιχήματα

Αξιολόγηση εμπειρογνωμόνων
Ειδικά χαρακτηριστικά
 
Μπόνους καλωσορίσματος
150€
Μπόνους
Εγγραφή Ivibet
 • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
 • Πλήθος τρόπων χρηματικών συναλλαγών
 • Live streaming στο live στοίχημα
97 Αναλογία πληρωμών
150€ Μπόνους
Εγγραφή Ivibet
 • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
 • Πλήθος τρόπων χρηματικών συναλλαγών
 • Live streaming στο live στοίχημα
Ivibet Αξιολόγηση
100€
Μπόνους
Εγγραφή 20bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας 
97 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους
Εγγραφή 20bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας 
20bet Αξιολόγηση
122€
Μπόνους
Εγγραφή 22bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
97 Αναλογία πληρωμών
122€ Μπόνους
Εγγραφή 22bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
22bet Αξιολόγηση
1BTC
Μπόνους Καλωσορίσματος
Εγγραφή Vave
 • Χιλιάδες επιλογές στοιχηματικών αγορών.
 • Καλή διεπαφή με εργονομική τοποθέτηση περιεχομένου.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
96 Αναλογία πληρωμών
1BTC Μπόνους Καλωσορίσματος
Εγγραφή Vave
 • Χιλιάδες επιλογές στοιχηματικών αγορών.
 • Καλή διεπαφή με εργονομική τοποθέτηση περιεχομένου.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
Vave Αξιολόγηση
100€
Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή BetRiot
 • Πλήθος αθλημάτων και αγορών
 • Ελκυστικές και εφικτές προσφορές
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης VIP
96 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή BetRiot
 • Πλήθος αθλημάτων και αγορών
 • Ελκυστικές και εφικτές προσφορές
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης VIP
BetRiot Αξιολόγηση

Τι είναι το στοίχημα live;

Όπως ήδη αναφέραμε, στο στοίχημα live μπορούμε να στοιχηματίσουμε στις στοιχηματικές αγορές οι οποίες μας ενδιαφέρουν ζωντανά, δηλαδή σε πραγματικό χρόνο κατά την διάρκεια του αγώνα τον οποίο παρακολουθούμε. Η κάθε στοιχηματική εταιρία προσφέρει τη δική της στοιχηματική πλατφόρμα. Εκεί θα βρει κανείς συνήθως μια γραφική απεικόνιση του αγώνα, με πληροφορίες για την τρέχουσα φάση, όπως βλέπαμε πιο παλιά, την εποχή των γραφικών δύο διαστάσεων, την εξέλιξη του αγώνα σε κάποιο παιχνίδι προσομοίωσης προπονητή ποδοσφαίρου.

Vulkanbet Livebetting

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα και στατιστικά στοιχεία του συγκεκριμένου αγώνα τον οποίο παρακολουθούμε, όπως για παράδειγμα τα σουτ εντός και εκτός εστίας, τα ποσοστά κατοχής μπάλας των δύο ομάδων, τα φάουλ, οι κάρτες κλπ. Με τον τρόπο αυτόν προσφέρεται στους παίκτες του στοιχήματος μια καλή εικόνα της έκβασης του αγώνα, ώστε να ξέρουν σε τι να ποντάρουν. Μάλιστα πολλές στοιχηματικές εταιρίες πάνε τα πράγματα ένα βήμα παραπάνω, προσφέροντες σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και ζωντανή μετάδοση του αγώνα μέσω βίντεο. Στην περίπτωση αυτή ο παίκτης έχει ακόμη καλύτερη εικόνα για τον αγώνα στον οποίο ποντάρει.

Στο παιχνίδι προσφέρονται πολλές στοιχηματικές αγορές, ενώ οι αποδόσεις αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό και από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο, σε αντίθεση με το στοίχημα πριν τον αγώνα, στο οποίο υπάρχει μεν κίνηση αποδόσεων, αλλά όχι τόσο συχνή και μεγάλη όπως στο στοίχημα live.


Τα είδη πονταρίσματος του ζωντανού στοιχήματος

Το στοίχημα live διαθέτει πλήθος από επιλογές στις οποίες μπορεί να ποντάρει ο παίκτης. Όσο περνούν τα χρόνια και εξελίσσεται τεχνολογικά το στοίχημα live, βλέπουμε όλο και νέες κατηγορίες ποικίλων στοιχηματικών αγορών να προστίθενται σε αυτό. Κατά κύριο λόγο έχουμε τρεις κύριες κατηγορίες στοιχημάτων. Τα πιο δημοφιλή από αυτά είναι τα παραδοσιακά στοιχήματα, τα οποία ουσιαστικά αφορούν άμεσα την εξέλιξη κάποιου αγώνα.

20bet live betting

Μερικά παραδείγματα:

 • στοίχημα σε νίκη ή ισοπαλία
 • στοίχημα σε διπλή ευκαιρία
 • σε Draw No Bet
 • σκορ σε ημίχρονο – τελικό
 • ακριβές σκορ του αγώνα

Υπάρχουν αντίστοιχα τα προτεινόμενα στοιχήματα που δεν έχουν τόση σχέση με την τελική έκβαση. Παραδείγματα αυτού του είδους των στοιχημάτων:

 • ποντάρισμα στον αριθμό των καρτών
 • στον αριθμό των φάουλ
 • στον αριθμό των κόρνερ
 • ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη στο γήπεδο
 • ποια ομάδα θα κερδίσει στην ρίψη του κέρματος κατά την έναρξη στη σέντρα

Η τρίτη κατηγορία στοιχημάτων που μπορεί κανείς να βρει και να χρησιμοποιήσει στο στοίχημα live είναι τα λεγόμενα παρολί.

Τα παρολί παραδοσιακά είναι πιο δημοφιλή στα πονταρίσματα που κάνει κανείς πριν την έναρξη του αγώνα και όχι τόσο στο στοίχημα live, κυρίως για πρακτικούς λόγους. Ωστόσο αποτελούν επιλογή και στο στοίχημα live και υπάρχει αρκετός κόσμος που τα χρησιμοποιεί καθημερινά. Τα παρολί στοιχήματα αποτελούν ουσιαστικά έναν συνδυασμό από δύο ή περισσότερα γεγονότα, τα οποία πρέπει να επιβεβαιωθούν όλα επί μέρους, προκειμένου να τα κερδίσει κανείς.

Παρότι φυσικά είναι πιο δύσκολο να πιάσει κανείς 2 ή 3 επιλογές συγκριτικά με μία, το πλεονέκτημα όσον αφορά τα παρολί είναι πως προσφέρουν πολύ μεγαλύτερες τελικές αποδόσεις, καθώς οι επί μέρους αποδόσεις πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους. Έτσι με την προσθήκη πολλών επιλογών οι τελικές αποδόσεις απογειώνονται και φτάνουν σε τεράστια επίπεδα, αλλά όπως αναφέραμε είναι πολύ πιο δύσκολο πλέον να επιβεβαιωθούν όλα τα γεγονότα ώστε το ποντάρισμα να είναι νικηφόρο και κερδοφόρο.


Ποιες αθλητικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα προσφέρουν στοίχημα live;

Το στοίχημα live έχει γίνει τόσο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο, σε σημείο ώστε να θεωρείται πλέον ιδιαίτερα απαραίτητο χαρακτηριστικό των στοιχηματικών ιστοσελίδων. Η απουσία της ζωντανής αυτής πλατφόρμας θεωρείται συνεπώς τεράστια παράλειψη και αδυναμία μιας σοβαρής στοιχηματικής ιστοσελίδας.

Ευτυχώς στην Ελλάδα όλες οι μεγάλες και σοβαρές στοιχηματικές εταιρίες του διαδικτύου, ακόμη και μικρότερες και λιγότερο δημοφιλείς εταιρίες, προσφέρουν στοίχημα live στους παίκτες τους. Υπάρχουν ωστόσο ποιοτικές και ουσιαστικές διαφορές που κάνουν τη διαφορά και που έχουν σαν αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες να προτιμούν συγκεκριμένες στοιχηματικές πλατφόρμες έναντι άλλων.

22bet live

Τα χαρακτηριστικά αυτά που έχουν πιο μεγάλη σημασία στο στοίχημα live είναι για αρχή το πλήθος των αγώνων που προσφέρονται από την κάθε εταιρία. Ορισμένες εταιρίες προσφέρουν για παράδειγμα στο στοίχημα live μόνο αγώνες ποδοσφαίρου από μεγάλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα όπως η Primera Division στην Ισπανία και η Premier League στην Αγγλία.

Άλλες πάλι προσφέρουν πολύ περισσότερους αγώνες, προσθέτοντας στις διαθέσιμες επιλογές και από πιο μικρά πρωταθλήματα, αλλά και από λιγότερο δημοφιλή αθλήματα. Μπορεί ενδεχομένως να μην προσφέρουν τις ίδιες αγορές και στατιστικά στοιχεία για κάποιον αγώνα του Champions League στο ποδόσφαιρο και για κάποιον αγώνα βόλεϊ γυναικών στην Ελλάδα, ωστόσο η ύπαρξη τέτοιου είδους αγώνων όπως η δεύτερη περίπτωση, είναι κάτι που επιδιώκουν πολλοί παίκτες, οι οποίοι εξειδικεύονται σε παιχνίδια και αθλήματα σαν και αυτά.

Διαφορές από εταιρία σε εταιρία υπάρχουν παράλληλα και στο πλήθος των προσφερόμενων στοιχηματικών αγορών σε κάθε αγώνα. Κάπου θα βρείτε μόνο τις βασικές επιλογές νίκης και άντε το πολύ 2-3 βασικές επιλογές, ακόμη και σε κάποιες άλλες εταιρίες θα κουραστείτε κυριολεκτικά να βλέπετε αγορές και αποδόσεις.

Εντάξει, μπορεί να μην χρειαστεί ποτέ να ποντάρετε στις περισσότερες από αυτές τις επιλογές, οι οποίες κάποιες φορές μπορεί να φαίνονται και κάπως ακραίες, ωστόσο είναι καλύτερο κανείς να έχει επιλογές και να μην τις χρησιμοποιεί, παρά να έχει λίγες ή καθόλου επιλογές.

Τέλος, μια ακόμη διαφορά που θα παρατηρήσετε εάν συγκρίνετε τις στοιχηματικές πλατφόρμες του ζωντανού στοιχήματος των ελληνικών εταιριών στο διαδίκτυο είναι πως υπάρχει διαφορά και όσον αφορά την γραφική απεικόνιση της εξέλιξης του αγώνα.

Εδώ τα πράγματα έχουν να κάνουν 50% με την προσωπική προτίμηση και 50% με την λειτουργικότητα της κάθε πλατφόρμας και το πόσο χρήσιμη είναι πληροφοριακά ή όχι. Η απεικόνιση των κινήσεων των παικτών και των ευκαιριών που πραγματοποιεί η κάθε ομάδα, καθώς και η εμφάνιση λεπτομερών στατιστικών στοιχείων έχει μεγάλη σημασία, προκειμένου να σχηματίσει κανείς μια παραστατική εικόνα για την εξέλιξη του αγώνα.

Δεν έχει τόση σημασία να γνωρίζουμε το σκορ του αγώνα, αλλά τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο γήπεδο, αλλιώς γιατί να ασχοληθούμε με το στοίχημα live και να μην ποντάρουμε εξαρχής πριν την έναρξη του αγώνα; Υπάρχουν πολλές καλές υλοποιήσεις πλατφόρμας ζωντανού στοιχήματος. Αν ψάξετε λίγο την αγορά θα διαπιστώσετε ουσιαστικά πως υπάρχουν 3-4 πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τις περισσότερες εταιρίες, αλλά και κάποιες διαφορετικές προτάσεις που είναι προφανές πως έχουν γίνει κατά παραγγελία σε κάποιες άλλες εταιρίες.

Κάπου στο σημείο αυτό φτάνουμε στο θέμα της προσωπικής προτίμησης. Θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά για να διαπιστώσετε ποιες πλατφόρμες προτιμάτε και ποιες από αυτές σας ταιριάζουν καλύτερα. Πολλές φορές δεν υπάρχουν ελλείψεις σε λειτουργικό και πληροφοριακό επίπεδο, ωστόσο για πολλούς και διάφορους προσωπικούς λόγους επιλέγουμε και απορρίπτουμε πράγματα κατά βούληση. Ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες όπως τις αξιολογούμε εμείς στην ιστοσελίδα μας και συγκρίνετε τις πλατφόρμες του ζωντανού στοιχήματος που αυτές διαθέτουν. Στη συνέχεια θα σας πούμε πώς.


Στοίχημα live στην Ελλάδα – Πώς να αξιολογήσετε τις ιστοσελίδες αθλητικού στοιχήματος

Παραπάνω σας δώσαμε αρκετές πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές που παρουσιάζουν οι διάφορες στοιχηματικές ιστοσελίδες  όσον αφορά πάντα την πλατφόρμα του ζωντανού στοιχήματος που διαθέτουν. Προκειμένου να προχωρήσετε σε μια καλύτερη αξιολόγησή τους, σας προτείνουμε να εξετάσετε κατά κύριο λόγο τρεις βασικούς παράγοντες.

selectbet live betting

Ο πρώτος από τους παράγοντες αυτούς είναι το πρόγραμμα. Με άλλα λόγια μιλάμε για τον αριθμό των αθλημάτων που προσφέρονται στην ζωντανή πλατφόρμα του στοιχήματος, αλλά και το πλήθος των πρωταθλημάτων και των αγώνων που υπάρχουν σε αυτά και στα οποία θα έχετε ή δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ποντάρετε ζωντανά.

Το κριτήριό σας εδώ δεν θα πρέπει να είναι καθαρά αριθμητικό. Γιατί να σας ενδιαφέρει αν μια εταιρία προσφέρει στοίχημα live στο χόκεϊ στον πάγο, εάν δεν ξέρετε καν πως παίζεται το άθλημα; Κριτήριό σας λοιπόν θα πρέπει να είναι τα αθλήματα και τα πρωταθλήματα εκείνα με τα οποία ασχολείστε εσείς. Αν ασχολείστε συνεπώς μόνο με το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί έλλειψη για κάποια εταιρία το γεγονός πως δεν προσφέρει αγώνες π.χ. μπάσκετ στο στοίχημα live.

Το δεύτερο κριτήριο είναι οι αγορές. Εδώ τα πράγματα εδώ είναι καθαρά αριθμητικά και έχουν να κάνουν τόσο με τον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών, αλλά και με τα επίπεδα των αποδόσεων. Δοκιμάστε να δείτε τι επιλογές υπάρχουν για τον ίδιο αγώνα την ίδια ώρα σε διαφορετικές πλατφόρμες. Θα διαπιστώσετε γρήγορα ποιες εταιρίες προσφέρουν τις επιλογές που θέλετε, αλλά θα έχετε και μια καλή εικόνα για το ύψος των αποδόσεων στις οποίες προσφέρουν τις επιλογές αυτές.

Τέλος, το τρίτο κριτήριο είναι οι ζωντανές μεταδόσεις αγώνων μέσω βίντεο. Δείτε πού προσφέρονται με βίντεο οι αγώνες και τα πρωταθλήματα που σας ενδιαφέρουν. Όπως και να το κάνουμε, την καλύτερη εικόνα για την εξέλιξη ενός αγώνα προσφέρει η ίδια η εικόνα, δηλαδή το βίντεο του αγώνα… Συνεπώς το βίντεο είναι πολύτιμο στο στοίχημα live.


Τι είναι η ζωντανή μετάδοση βίντεο;

Η ζωντανή μετάδοση βίντεο είναι η ταυτόχρονη προβολή του αγώνα στον οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε την ώρα που πραγματοποιείτε τα στοιχήματά σας ζωντανά. Πολλές στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν τη ροή του αγώνα ζωντανά από το γήπεδο σε ένα παράθυρο, παράλληλα με τις υπόλοιπες επιλογές της πλατφόρμας του ζωντανού στοιχήματος. Μπορεί η ανάλυση της εικόνας να μην είναι πάντα τόσο υψηλή όσο στην τηλεόρασή σας και ενδεχομένως να μην υπάρχει σχολιασμός του αγώνα, παρά μόνο φυσικός ήχος από το γήπεδο, ωστόσο σας προσφέρεται η δυνατότητα να δείτε όλον τον αγώνα και να ποντάρετε σε οποιοδήποτε σημείο αυτού εσείς θέλετε. Μάλιστα, να σημειώσουμε πως υπάρχει αρκετός κόσμος που παρακολουθεί τον αγώνα χωρίς απαραίτητα να στοιχηματίσει σε αυτόν.

Για παράδειγμα, είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν πρόσβαση σε συνδρομητικές υπηρεσίες προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες που θέλουν ή ο αγώνας που επιθυμούν να δουν να μην προσφέρεται καν σε κάποια συνδρομητική πλατφόρμα. Αν ασχολείστε με την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θα σας αρέσει πολύ, πέρα φυσικά από το γεγονός πως αποτελεί υπερπολύτιμο εργαλείο για το στοίχημα live, το οποίο σας επιτρέπει να ποντάρετε όποτε θέλετε. Το αθλητικό στοίχημα δεν είναι καθαρός τζόγος όπως τα παιχνίδια του καζίνο, εδώ οι πληροφορίες είναι αυτές που έχουν σημασία και αξία.


Στρατηγική του ζωντανού στοιχήματος

Το στοίχημα live έχει πολλές ομοιότητες αλλά και πολλές διαφορές με το παραδοσιακό στοίχημα, αυτό δηλαδή πριν την έναρξη των αγώνων. Αντίστοιχα, υπάρχουν ομοιότητες και διαφορές όσον αφορά τη στρατηγική την οποία θα πρέπει να ακολουθήσετε σε κάθε περίπτωση.

Εάν επιθυμείτε να ασχοληθείτε με το στοίχημα live, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε κάπως διαφορετικά, δηλαδή πρώτα με το στοίχημα σε αγορές πριν την έναρξή τους. Φροντίστε να μάθετε καλά πως λειτουργεί το παραδοσιακό στοίχημα με τις αγορές πριν την έναρξη των αγώνων. Μάθετε εκεί πρώτα τις βασικές αλλά και τις πιο σύνθετες αγορές και πώς ακριβώς λειτουργούν τα μονά στοιχήματα και τα παρολί. Όταν βεβαιωθείτε πως οι γνώσεις σας στο σημείο αυτό είναι επαρκείς, μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα.

Είναι πολύ σημαντικό πάντα να γνωρίζετε τα όριά σας. Αυτά ουσιαστικά σας τα επιβάλει το κεφάλαιο που διαθέτετε για να στοιχηματίσετε. Είναι εξίσου σημαντικό, και για πολλούς ακόμη πιο σημαντικό, να γνωρίζετε πώς να διαχειριστείτε τα χρήματά σας και πόσα να ποντάρετε ανά επιλογή. Δεν είναι τόσο απλό όσο φαντάζει αρχικά με μια γρήγορη σκέψη, συνεπώς φροντίστε ακόμη και αν φτάσετε στο σημείο να μάθετε καλά το στοίχημα, να παίζετε συντηρητικά, γνωρίζοντας πάντα τα όριά σας. Σκοπός στο στοίχημα είναι να κερδίζει κανείς συστηματικά μικρά ποσά και όχι να γίνει πλούσιος με τη μία.

Τέλος, όταν φτάσετε στο σημείο να στοιχηματίζετε στο στοίχημα live, φροντίστε να παρακολουθείτε ολόκληρο τον αγώνα. Οι πληροφορίες που θα σας δώσει η εξέλιξη του αγώνα είναι πολύτιμες. Μην παίρνετε τα πράγματα ελαφρά, παίζετε με τα λεφτά σας και δεν θέλετε να τα χάσετε, αλλά αντίθετα να τα κάνετε περισσότερα. Δείτε το σαν μια διασκεδαστική δουλειά, όμως συνειδητοποιήστε πως πρόκειται για δουλειά.


Ερωτήσεις και απαντήσεις για το στοίχημα live στην Ελλάδα

Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιες συχνές ερωτήσεις και τις αντίστοιχες απαντήσεις τους για ζητήματα που έχουν να κάνουν με το στοίχημα live στην Ελλάδα. Πριν ασχοληθείτε περισσότερο με το στοίχημα live αφιερώστε 2-3 λεπτά για να τις διαβάσετε, έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να λύσετε ορισμένες πολύ βασικές απορίες:

Είναι νόμιμο κανείς να παίζει στοίχημα ζωντανά;

Στην Ελλάδα η πραγματοποίηση στοιχημάτων μέσω διαδικτύου, είτε πρόκειται για ζωντανό αθλητικό στοίχημα είτε κάθε είδους άλλου στοίχημα, επιτρέπεται, όχι όμως σε όλες τις ιστοσελίδες. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμιμες εταιρίες στις οποίες μπορεί να παίξει κανείς, οι οποίες έχουν εξασφαλίσει άδεια από την ελληνική Πολιτεία και οι οποίες λειτουργούν υπό συγκεκριμένο καθεστώς όπως αυτό προβλέπεται από τον νόμο. Η χρήση υπηρεσιών μη αδειοδοτημένων εταιριών στην Ελλάδα είναι παράνομη.

Πού μπορώ να παίξω στοίχημα live;

Υπάρχουν περί τις 20 εταιρίες διαδικτυακού στοιχήματος οι οποίες λειτουργούν στην Ελλάδα με νόμιμη άδεια. Σε αυτές μπορείτε να παίξετε απολύτως νόμιμα, χωρίς προβλήματα. Ρίξτε μια ματιά στις αξιολογήσεις και τις παρουσιάσεις των κορυφαίων ελληνικών στοιχηματικών ιστοσελίδων που σας παρουσιάζουμε.

Είναι ασφαλές να στοιχηματίζει κανείς στο διαδίκτυο;

Είναι απόλυτα ασφαλές να στοιχηματίζει κανείς στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Όλες οι χρηματικές συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω κρυπτογραφημένων συστημάτων που ανήκουν σε κορυφαίους πιστωτικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι διαθέτουν τεράστια επίπεδα ασφάλειας. Η νομοθεσία εξασφαλίζει επίσης το απόρρητο των προσωπικών σας στοιχείων που δίνετε για τη δημιουργία κάποιου στοιχηματικού λογαριασμού και την ασφαλή φύλαξη αυτών. Οι αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα ελέγχονται από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων και μέσω αυτής προστατεύονται πάντα τα συμφέροντα του απλού παίκτη.

Μπορώ να τοποθετήσω ζωντανά στοιχήματα μέσω του κινητού μου;

Ναι, φυσικά. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ τεχνολογικά την τελευταία δεκαετία και αποτελούν ουσιαστικά μίνι ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Έχουν πλήρη πρόσβαση στο διαδίκτυο και συνεπώς πρόσβαση στις στοιχηματικές πλατφόρμες του ζωντανού στοιχήματος. Σε κάποιες εταιρίες απλά συνδέεστε στην ιστοσελίδα με το όνομα χρήστη και το συνθηματικό σας και παίζετε, ενώ άλλες πάλι διαθέτουν ειδικές εφαρμογές για λειτουργικά συστήματα Android και iOS που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε στο κινητό σας ή σε άλλες φορητές συσκευές. Σε κάθε περίπτωση, έχετε όλες τις επιλογές στο στοίχημα live με αυτές που θα είχατε και από την οθόνη του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή.

<img class=”size-full wp-image-39962″ src=”https://www.stoixima24.net/wp-content/uploads/2018/12/stoiximan_app.png” alt=”stoiximan mobile” width=”700″ height=”518″ /> stoiximan mobile

Ποια στοιχηματική εταιρία είναι καλύτερη όσον αφορά το στοίχημα live;

Η απάντηση στο ζήτημα αυτό έχει τόσο υποκειμενικές, όσο και αντικειμενικές παραμέτρους. Στην ενότητα στην οποία σας παρουσιάζουμε τις κορυφαίες ελληνικές στοιχηματικές ιστοσελίδες θα βρείτε αυτές που σίγουρα και αντικειμενικά διαθέτουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά όσον αφορά το στοίχημα live αλλά και γενικότερα.

Από κει και πέρα τα κριτήρια είναι υποκειμενικά και προσωπικά. Δείτε τις πλατφόρμες των εταιριών αυτών και τα χαρακτηριστικά τους. Θα αντιληφθείτε γρήγορα ποια από αυτά σας αρέσουν και σας εξυπηρετούν πρακτικά στο δικό σας παιχνίδι. Κάποια στιγμή θα φτάσετε ενδεχομένως να καταλήξετε σε κάποια ιστοσελίδα που να σας αρέσει περισσότερο. Αυτή θα είναι στη δική σας περίπτωση η καλύτερη αθλητική στοιχηματική ιστοσελίδα προκειμένου να παίξετε στοίχημα live.

 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας