Στρατηγική Αθλητικών Στοιχημάτων – ο δρόμος προς την επιτυχία

Πώς μπορώ να τοποθετήσω με επιτυχία τα αθλητικά μου στοιχήματα μακροπρόθεσμα; Αυτή η ερώτηση κινείται τόσο σε αρχάριους όσο και σε επαγγελματίες στοιχημάτων. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι χωρίς στρατηγική δεν μπορείτε να κερδίσετε ένα μόνιμο στοίχημα. Όποιος τοποθετεί τα Tipps μόνο από το μυαλό του, θα προσγειωθεί σε χαμένο δρόμο. Στον οδηγό μας έχουμε δει μια σειρά
από διάφορες στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων για εσάς. Σας παρουσιάζουμε γιατί μια στρατηγική στοιχημάτων έχει νόημα και ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα υπάρχουν. Επιπλέον, θέλουμε να σας διδάξουμε τα βασικά στοιχεία ενός επιτυχημένου συστήματος στοιχημάτων. Τέλος, θα δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τις πέντε υποσχόμενες στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων.


Οι καλύτερεσ στοιχηματικέσ εταιρίεσ 2024

Αξιολόγηση εμπειρογνωμόνων
Ειδικά χαρακτηριστικά
 
Μπόνους καλωσορίσματος
150€
Μπόνους
Εγγραφή Ivibet
 • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
 • Πλήθος τρόπων χρηματικών συναλλαγών
 • Live streaming στο live στοίχημα
97 Αναλογία πληρωμών
150€ Μπόνους
Εγγραφή Ivibet
 • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
 • Πλήθος τρόπων χρηματικών συναλλαγών
 • Live streaming στο live στοίχημα
Ivibet Αξιολόγηση
100€
Μπόνους
Εγγραφή 20bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας 
97 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους
Εγγραφή 20bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας 
20bet Αξιολόγηση
122€
Μπόνους
Εγγραφή 22bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
97 Αναλογία πληρωμών
122€ Μπόνους
Εγγραφή 22bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
22bet Αξιολόγηση
1BTC
Μπόνους Καλωσορίσματος
Εγγραφή Vave
 • Χιλιάδες επιλογές στοιχηματικών αγορών.
 • Καλή διεπαφή με εργονομική τοποθέτηση περιεχομένου.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
96 Αναλογία πληρωμών
1BTC Μπόνους Καλωσορίσματος
Εγγραφή Vave
 • Χιλιάδες επιλογές στοιχηματικών αγορών.
 • Καλή διεπαφή με εργονομική τοποθέτηση περιεχομένου.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
Vave Αξιολόγηση
500€
Μπόνους
Εγγραφή Vulkanbet
 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο
98 Αναλογία πληρωμών
500€ Μπόνους
Εγγραφή Vulkanbet
 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο
Vulkanbet Αξιολόγηση

Πώς μπορώ να τοποθετήσω με επιτυχία τα αθλητικά μου στοιχήματα μακροπρόθεσμα; Αυτή η ερώτηση κινείται τόσο σε αρχάριους όσο και σε επαγγελματίες στοιχημάτων. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι χωρίς στρατηγική δεν μπορείτε να κερδίσετε ένα μόνιμο στοίχημα. Όποιος τοποθετεί τα Tipps μόνο από το μυαλό του, θα προσγειωθεί σε χαμένο δρόμο. Στον οδηγό μας έχουμε δει μια σειρά από διάφορες στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων για εσάς. Σας παρουσιάζουμε γιατί μια στρατηγική στοιχημάτων έχει νόημα και ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα υπάρχουν. Επιπλέον, θέλουμε να σας διδάξουμε τα βασικά στοιχεία ενός επιτυχημένου συστήματος στοιχημάτων. Τέλος, θα δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τις πέντε υποσχόμενες στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων.


Γιατί είναι σημαντική η στρατηγική των αθλητικών στοιχημάτων

Real,Time,Football,Live,Score,Results,,News,,Soccer,Results,And

Εξετάζετε το ιστορικό του στοιχήματος και βλέπετε ότι έχετε περάσει επιτυχώς τη γραμμή τερματισμού με την πλειοψηφία των συμβουλών. Οι πράσινοι αριθμοί είναι σημαντικά υψηλότεροι από τα κόκκινα σφάλματα. Παρ ‘όλα αυτά, ο λογαριασμός στοιχήματος έχει ένα συνολικό μείον; Πολλοί αρχάριοι στη σκηνή στοιχημάτων αντιμετωπίζουν αυτό το παζλ. Ο λόγος για αυτό είναι προφανής. Καμία στρατηγική αθλητικών στοιχημάτων δεν επιδιώχθηκε. Οι άκρες τοποθετήθηκαν στο στοιχημά. Η αλληλεπίδραση μεταξύ αποδόσεων, τύπου στοιχήματος και πονταρίσματος είναι ασυνεπής. Μόνο όσοι συνδυάζουν όλους τους σχετικούς παράγοντες σε ένα σύστημα στοιχημάτων θα έχουν μακροπρόθεσμη επιτυχία. Θα θέλαμε να δείξουμε αυτό το γεγονός σε εσάς με ένα μικρό παράδειγμα, προβάλλοντας σκόπιμα κάτι.

 • Αρχική θέση: Έχετε 200 ευρώ στο λογαριασμό στοιχημάτων σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κεφάλαιο για να δημιουργήσετε συνολικά 11 μεμονωμένες συμβουλές. Τοποθετείτε δέκα στοιχήματα σε άκρη με πιθανότητες 1. 2 και επενδύστε τα υπόλοιπα 100 ευρώ σε ένα συνδυασμένο στοίχημα με πιθανότητες 2. 5
 • Αποτέλεσμα: Τα δέκα ξεχωριστά στοιχήματα σας κερδίζουν χωρίς εξαίρεση. Η μύτη που οδηγείτε στον τοίχο
 • Αξιολόγηση: Τα δέκα μικρά solos σας φέρνουν συνολικό κεφάλαιο 120 ευρώ. Τα 100 ευρώ χάνονται. Αν και έχουν κερδίσει τώρα το 90,9% των εισιτηρίων τους, έχουν χάσει το 40%.

Πλεονεκτήματα μιας στρατηγικής στοιχημάτων

proΌποιος έχει μια συγκεκριμένη και σταθερή στρατηγική αθλητικών στοιχημάτων πριν ξεκινήσει με τον bookmaker έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να πραγματοποιήσει τις συμβουλές του βάσει επιλεγμένων παραμέτρων. Το στοίχημα είναι αρκετά απλό. Ειδικά για τους αρχάριους είναι πολύ, πολύ χρήσιμο στην πράξη, αν μπορείτε να συγκρατήσετε ένα σφιχτό σχοινί κατά τη διάρκεια των αθλητικών στοιχημάτων. Το πιο σημαντικό ερώτημα, φυσικά, είναι: Πώς μπορεί να βρεθεί μια πολύτιμη στρατηγική στοιχηματισμού; Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την πλούσια εμπειρία των επιτυχημένων επαγγελματιών στοιχημάτων σε αυτό το σημείο. Μάθετε περισσότερα για τα διαφορετικά συστήματα στοιχημάτων και στοιχημάτων. Δεν υπάρχει πιθανώς επιτυχημένος αθλητικός καιρός, ο οποίος σας αρνείται την κατάλληλη βοήθεια. Αντίθετα, η δακτυλογράφηση είναι πάντα ένας “σπορικός” ανταγωνισμός μεταξύ των bookmakers και των πελατών. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα λάθος με την απλή αντιγραφή μιας πολύτιμης στρατηγικής αθλητικών στοιχημάτων.


Τα μειονεκτήματα των συστημάτων στοιχημάτων

contraΦυσικά, δεν θέλουμε να κρύβουμε το μειονέκτημα των στρατηγικών στοιχημάτων σε αυτό το σημείο. Η σύνδεση με το άκαμπτο σύστημα εξασφαλίζει μικρή ένταση, ειδικά για τους πιο εκτεταμένους χρήστες. Μόνο όσοι ακολουθούν τη στρατηγική τους για αθλητικά στοιχήματα, θα έχουν επιτυχία. Αντίθετα, φυσικά, αυτό σημαίνει επίσης ότι ορισμένα κερδοφόρα στοιχήματα – υπέρ της στρατηγικής – πρέπει να αρθούν. Ο παράγοντας της πειθαρχίας είναι εξαιρετικά σημαντικός σε ένα επιτυχημένο σύστημα αθλητικών στοιχημάτων, σίγουρα όχι το φλιτζάνι τσαγιού του καθενός. Επιπλέον, πρέπει φυσικά να περιορίζεται καταρχήν ότι μια στρατηγική στοιχημάτων δεν εξασφαλίζει αυτομάτως διαρκή επιτυχία. Υπάρχουν “καλά” και “κακά” συστήματα.


Πότε θα γίνει εμφανής η επιτυχία μιας στρατηγικής για αθλητικά στοιχήματα

Μπορείτε να κάνετε ένα μεγάλο κέρδος με την πρώτη άκρη στοιχημάτων σας, αλλά μπορείτε επίσης να χάσετε ολόκληρη τη στρατηγική στοιχημάτων – αθλητικών στοιχημάτων μπροστά και πίσω. Αυτό είναι ακριβώς όπου οι ηττημένοι αρχίζουν να απελπίζουν, ενώ οι επιτυχημένοι παίκτες βλέπουν τον εαυτό τους στο νικηφόρο δρόμο. Και οι δύο προσεγγίσεις είναι λάθος. Μια πολύτιμη στρατηγική αθλητικών στοιχημάτων εμφανίζεται μόνο μετά από εβδομάδες ή μήνες. Συνιστούμε να ξεκινήσετε με ένα σαφές χρονικό παράθυρο – για παράδειγμα οκτώ εβδομάδες. Μόνο τότε αναλύετε λεπτομερώς το σύστημα στοιχημάτων σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου παραμένετε “πεισματάρης” με το σχέδιό σας ανάπτυξης. Στη συνέχεια, μπορείτε να απορρίψετε τη στρατηγική αθλητικών στοιχημάτων α), β) να συνεχίσετε να παίζετε ή γ) να αναπροσαρμόσετε στα κατάλληλα σημεία. Ένας σημαντικός ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας των αθλητικών στοιχημάτων είναι η υπομονή.


Η βάση των επιτυχημένων αθλητικών στοιχημάτων

Ανεξάρτητα από την επιλεγμένη στρατηγική αθλητικών στοιχημάτων, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξεταστούν ποιες είναι οι βασικές προϋποθέσεις για επιτυχημένο στοίχημα. Κάθε επιτυχημένο σύστημα αθλητικών στοιχημάτων βασίζεται στα ακόλουθα στοιχεία:

 • Ανάλυση στοιχημάτων: Κάθε επιλογή στοιχημάτων πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά και να αξιολογηθεί λεπτομερώς. Μπορείτε να είστε επιτυχείς μόνο αν έχετε εξειδικευμένες γνώσεις για τα αθλήματα και τους διαγωνισμούς. Μόνο στο δεύτερο βήμα μπορεί να εισαχθεί η άκρη στη δική σας στρατηγική
 •  Σοβαρό bankroll: Από οικονομική άποψη όλες οι συμβουλές θα πρέπει να προσαρμοστούν στις δικές σας οικονομικές συνθήκες. Μια στρατηγική ενός High Roller μπορεί να έχει τα ίδια στοιχήματα με έναν παίκτη ψυχαγωγίας, αλλά τα πασσάλματα μπορεί να είναι έτη φωτός

Μαθηματικά – δεν είναι πραγματικά χρήσιμο

Football,Data,Analytics,And,Soccer,Manager,Tactics,And,Planning,Information,

Υπάρχουν ορισμένοι αρχάριοι αθλητικών στοιχημάτων που προσπαθούν να επιτύχουν με τα μαθηματικά συστήματα. Κατά την άποψή μας, αυτός είναι ακριβώς ο λάθος τρόπος να προχωρήσουμε. Μια επιτυχημένη στρατηγική για τα αθλητικά στοιχήματα δεν μπορεί να βασιστεί μόνο στη λειτουργική δομή. Για παράδειγμα, εάν τοποθετήσετε μια άκρη στοιχημάτων στον τοίχο, δεν μπορείτε να αυξήσετε το ποσό πονταρίσματος στο δεύτερο βήμα μόνο για να αντισταθμίσετε τις απώλειες. Σκεφτόμαστε πολλούς χρήστες που προσπαθούν να εργαστούν με προσανατολισμό του μαρτίνικα. Κάθε αθλητική εκδήλωση πρέπει να αναλυθεί ξεχωριστά μέχρι τις τελευταίες λεπτομέρειες. Οι πιθανότητες επιτυχίας διαφέρουν για κάθε πιθανότητα αποτελέσματος (δείτε επίσης τις διαφορετικές αποδόσεις). Στο τραπέζι της Ρουλέτας, τα στοιχήματά σας σε κόκκινο ή μαύρο θα έχουν πάντοτε μια πιθανότητα νίκης μόλις κάτω από 50 τοις εκατό. Αυτό δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση με τα αθλητικά στοιχήματα.


Υπάρχουν στρατηγικές ζωντανών στοιχημάτων

Είναι γνωστό ότι οι επαγγελματίες στοιχημάτων διατηρούν συνήθως την απόσταση τους από τα ζωντανά στοιχήματα. Η γρήγορη πληκτρολόγηση που απαιτείται χωρίς μια ακριβή ανάλυση πονταρίσματος οδηγεί σε υψηλό ποσοστό σφάλματος. Επιπλέον, μια στρατηγική ζωντανών στοιχημάτων μπορεί να είναι επιτυχής μόνο αν ο χρήστης είναι σχεδόν “μόνιμα” μπροστά από τον υπολογιστή ή μέσω του smartphone ή του tablet του στην κατάσταση σύνδεσης. Η γρήγορη ανταπόκριση στις αλλαγές κατά τη διάρκεια μιας συναντήσεως δεν είναι πιθανόν να είναι πολύ δύσκολη για αρχάριους. Παρόλα αυτά, τα ζωντανά στοιχήματα τραβούν την γοητεία τους ακριβώς από αυτές τις λεπτομέρειες. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν κάποιες στρατηγικές ζωντανών στοιχημάτων που υπόσχονται μακροπρόθεσμη επιτυχία.


Οι γνωστές στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων – παρουσιάζονται σύντομα

Τέλος, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε σύντομα πέντε γνωστές στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων. Δεν θέλουμε να πάμε στα βάθη, αλλά σύντομα να εξηγήσουμε σε σας τα συστήματα στοιχημάτων.

Στρατηγική στοιχήματος αξίας

Η στρατηγική στοιχήματος αξίας προτιμάται από τους επαγγελματίες στοιχημάτων. Είναι ο πιο ελπιδοφόρος τρόπος να κερδίσετε χρήματα με τις δικές σας συμβουλές για στοιχήματα μακροπρόθεσμα. Σκοπός είναι να υπονομεύσει το πλεονέκτημα των bookmakers με την κατάλληλη εμπειρία. Σε μια ακριβή ανάλυση στοιχημάτων, καθορίζεται η πιθανότητα ποσοστού ενός αποτελέσματος. Εάν οι προβλέψεις σας σε αυτό το σημείο είναι υψηλότερες από την αξιολόγηση του παροχέα στοιχημάτων, τοποθετείται μια συμβουλή. Οι πιθανότητες του στοιχηματιστή είναι υψηλότερες από τις δικές του εκτιμήσεις.

Over / Under Στρατηγική

Η στρατηγική over /under  παίζεται από φίλους του ποδοσφαίρου που απλά θέλουν να είναι ευχαριστημένοι με κάθε στόχο. Κατά κανόνα, η παραλλαγή 2. 5 χρησιμοποιείται για τις συναντήσεις. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ σε έναν αγώνα για να είναι επιτυχημένη η άκρη στοιχημάτων. Σε αυτή την περίπτωση, οι πιθανότητες είναι σταθερά σε ένα ελκυστικό εύρος μεταξύ 1,7 και 2. 2. Αν προτιμάς χαμηλότερο κίνδυνο, μπορείς να παίξεις το σύστημα στοιχημάτων σε διαφορετικούς στόχους πάνω από 0. 5 ή 1. 5.

Στρατηγική Συνδιασμένων Στοιχημάτων

Η συνδυασμένη στρατηγική στοιχημάτων προτιμάται συνήθως από τους παίκτες ψυχαγωγίας που θέλουν να κερδίσουν ένα υψηλό βραβείο με το χαμηλότερο δυνατό στοίχημα. Το πρόβλημα με το σύστημα, ωστόσο, είναι ότι μόνο ένα λάθος άκρο μεταφέρει ολόκληρο το δελτίο στοιχημάτων στη Nirvana. Σας συνιστούμε να διαφυλάξετε τη στρατηγική συνδυασμού στοιχημάτων μέσω των συμβουλών του συστήματος ή να βρείτε έναν bookmaker που προσφέρει αυτόματα την επιστροφή χρημάτων για ορισμένες συνδυαστικές εκδόσεις. Από την εμπειρία μας, οι επαγγελματίες παίκτες δεν εφαρμόζουν αυτή τη στρατηγική αθλητικών στοιχημάτων.

Σχεδίαση στρατηγικής

Η στρατηγική κλήρωσης επωφελείται από τις πολύ υψηλές αποδόσεις – πάνω από 3. 0 σε όλη – και παίζεται ως σόλο άκρη σε επιλεγμένους αγώνες. Εναλλακτικά, μπορεί να επιλεγεί μια ομάδα στην οποία μια κλήρωση είναι μόνιμα καθορισμένη καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το σύστημα στοιχημάτων συνδέεται με μια προοδευτική αύξηση στοιχήματος κατά 50%, προκειμένου να αυξηθεί η συνολική ισορροπία των στοιχημάτων στην πράσινη περιοχή μετά από κάθε διαίρεση σημείου. Πιστεύουμε ότι η στρατηγική της κλήρωσης έχει πολύ καλές αποδόσεις, παρά τη μαθηματική επιρροή. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέπεται ο κίνδυνος κατά τη διάρκεια μιας παρατεταμένης περιόδου απώλειας. Η αύξηση του ποσοστού χρήσης μπορεί να ωθήσει ορισμένους αθλητικούς καιρούς στα όριά της.

Στοιχήματα σε καθυστερημένους στόχους

Η στρατηγική αθλητικών στοιχημάτων μπορεί να διεξαχθεί στην περιοχή προ-αγώνα. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι το ζωντανό παιχνίδι είναι πιο ελπιδοφόρο σε αυτό το σημείο. Πάντα περιμένετε για την πορεία των συναντήσεων. Εάν μπορεί να φανεί ότι και οι δύο ομάδες είναι ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα στην τελική φάση, σχεδόν καμία ομάδα δεν θα αναλάβει τον μέγιστο κίνδυνο. Ειδικά σε περίπτωση ισοπαλίας, η άκρη σε ένα γκολ στα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού δεν αξίζει τον κόπο. Τα στοιχήματα είναι πιο ενδεδειγμένα εάν μια ομάδα έχει ένα πλεονέκτημα στόχου. Η προηγούμενη ομάδα θα κάνει ό, τι μπορεί για να ισοφαρίσει το σκορ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ιδανικά αντίμετρα για τον κορυφαίο οργανισμό.

 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας