Παρουσίαση Megapari

Η Megapari αποτελεί μία νέα προσθήκη στον ευρύ κατάλογο των ιστότοπων αθλητικού στοιχήματος παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει προέλευση από την Ανατολική Ευρώπη και διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας στο Κουρασάο. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να γραφτούν εύκολα ακόμα και μέσω των κοινωνικών δικτύων, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρύτατα στο συγκεκριμένο ιστότοπο αθλητικού στοιχήματος. Η Megapari είναι γνωστή για τις υψηλές αποδόσεις που προσφέρει στα παιχνίδια και για την μεγάλη γκάμα επιλογών που προσφέρει σε αθλήματα και αγορές.

Megapari Το μας Αξιολόγηση 94/100
 • Τεράστιο πλήθος στοιχηματικών αγορών
 • Δεκάδες διαθέσιμες επιλογές πληρωμών
 • Πολλές επιλογές σε ελληνικά αθλήματα
200€ ΣΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΚΑΤΆΘΕΣΗ
93 ΑΠΌΔΟΣΗ
>30 αγορές
Ναί Live γεγονότα
megapari bonus side
Μπόνους καλωσορίσματος
 1. Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα Megapari
 2. Συμπληρώστε όλα τα πεδία προσωπικών στοιχείων στο Ο Λογαριασμός μου.
 3. Κάντε μια κατάθεση αξίας τουλάχιστον 1 EUR (ή το ισοδύναμο σε άλλο νόμισμα).
 4. Το μπόνους πιστώνεται αυτόματα στον λογαριασμό του πελάτη αφού γίνει μια κατάθεση (το ποσό μπόνους δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 200 EUR).

Megapari Περίληψη

Ιδρύθηκε
2019
Logo
Γλώσσες
english
german
日本語
spanish
french
danish
Ελληνικά
dutch
polish
italian
περισσότερο
μεθόδους πληρωμών
Astropay Logo
Bitcoin Logo
ecoPayz Logo
Neteller Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Visa Logo
webmoney Logo
περισσότερο
εξυπηρέτηση
E-Mail
Chat
FAQ
Mobile Στοίχημα
HTML App Icon
Ελάχιστη κατάθεση
$10

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Megapari

Σε γενικές γραμμές η εμπειρία μας σε αυτή την αξιολόγηση Megapari ήταν θετική. Τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που εντοπίζουμε είναι:

 • H ποικιλία των διαθέσιμων στοιχηματικών επιλογών είναι πραγματικά τεράστια και ίσως η μεγαλύτερη που έχουμε διαπιστώσει σε οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Αυτό ισχύει για μία τεράστια επίσης επιλογή αθλημάτων και για το live στοίχημα.
 • Μας άρεσε επίσης η δυνατότητα χρήσης πάρα πολλών και διαφορετικών μεθόδων χρηματικών συναλλαγών που συμπεριλαμβάνει και τη χρήση κρυπτονομισμάτων.
 • Εάν σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε με ελληνικά αθλήματα και πρωταθλήματα, τότε η Megapari είναι μία πολύ καλή επιλογή, που δίνει έμφαση ακόμα και σε χαμηλές κατηγορίες και σε αγώνες ελληνικού ενδιαφέροντος.
 • Οι προσφορές επίσης στο αθλητικό στοίχημα είναι πάρα πολλές και περιλαμβάνουν κάποιες οι οποίες είναι σταθερές, αλλά και άλλες έκτακτες. Θα αναφερθούμε παρακάτω στις προσφορές και σε συγκεκριμένα παραδείγματα.
 • Θα καταφέρετε να βρείτε πολύ υψηλές αποδόσεις σε κάποια σημεία, αλλά αυτό δεν συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις. Καλό είναι να κάνετε συγκρίσεις και με άλλες εταιρείες.

Από την άλλη, υπάρχουν σίγουρα και μειονεκτήματα, τα οποία οφείλουμε να επισημάνουμε:

 • Το ισχυρό πλεονέκτημα της Megapari αποδεικνύεται αντίστοιχα και η «Αχίλλειος πτέρνα» της. Το μεγάλο πλήθος δεδομένων και στοιχηματικών αγορών είναι δυνατό να προβληματίσει πολλούς χρήστες και κυρίως αρχάριους. Μέσα σε όλες αυτές τις πληροφορίες μπορεί κανείς να χαθεί, καθώς και η διεπαφή και ο σχεδιασμός δεν ότι καλύτερο.
 • Θα πρέπει να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει live streaming στο ζωντανό στοίχημα, που αποτελεί σημαντική έλλειψη και σίγουρα είναι ο πρώτος τομέας τον οποίο οφείλει να βελτιώσει η εταιρεία.
 • Καλό είναι επίσης να έχετε λίγη επιπλέον υπομονή με την εξυπηρέτηση πελατών. Η επικοινωνία με email αργεί πολύ και στο live chat υπάρχουν καθυστερήσεις και «ουρά» με χρήστες που περιμένουν τη σειρά τους.
200€ ΣΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΚΑΤΆΘΕΣΗ Μπόνους καλωσορίσματος
94/100 Αξιολόγηση

Κάλυψη στοιχηματικών αγορών από τη Megapari

Ένα από τα βασικά στοιχεία τα οποία κάνεις εντοπίζει και αναγνωρίζει στη Megapari έχει να κάνει με την ποικιλία η οποία υπάρχει στα αθλήματα και στις στοιχηματικές αγορές. Υπάρχουν 50 διαφορετικά αθλήματα στα οποία μπορεί να στοιχηματίσει κανείς, καθημερινά ανάλογα Βέβαια με τη δραστηριότητα που υπάρχει και την εποχή. Ανάμεσα στα αθλήματα αυτά είναι κάποια τα οποία δεν τα έχετε ακούσει ποτέ σας, αλλά και πνευματικά αθλήματα όπως το σκάκι. Υπάρχει κατηγορία για την πολιτική και τηλεοπτικών προγνωστικών. Γεωγραφικά μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη.

Η παγκόσμια κάλυψη είναι γενικά μεγάλη και για παράδειγμα στην Ελλάδα αφορά ακόμα και μικρές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και στα άλλα αθλήματα. Είναι αυτονόητο πως όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και κορυφαίες διοργανώσεις ευρωπαϊκού και παγκόσμιου επιπέδου είναι διαθέσιμες με πολλαπλές επιλογές παντού. Η ποικιλία των στοιχημάτων είναι τεράστια. Παίζει βέβαια ρόλο ο αγώνας στον οποίο στοιχηματίζει κάνεις και πόσο δημοφιλής είναι.

Έτσι, ενώ για παράδειγμα σε κάποιους φιλικούς αγώνες άσημων ομάδων μπορείτε να βρείτε λιγότερες από 10 επιλογές, σε σημαντικούς αγώνες όπως είναι για παράδειγμα το Champions League ή κάποιος αγώνας της Premier League θα βρείτε σίγουρα εκατοντάδες αγορές σε βασικά και σε ειδικά στοιχήματα. Ο μέσος όρος είναι κάπου κοντά στις 300 επιλογές, αλλά υπάρχουν σημαντικοί αγώνες με πάνω από 1000 αγορές! Χρόνο και διάθεση να έχετε λοιπόν να ψάχνετε και στην Megapari θα βρείτε πραγματικά τα πάντα.

Πέρα από τις γνωστές και δημοφιλείς αγορές υπάρχει αντίστοιχα και συνδυασμός πολλαπλών γεγονότων σε μία στοιχηματική απόδοση. Το ελάχιστο ποντάρισμα είναι πολύ χαμηλό και ξεκινά από τα 0,20 ευρώ, είτε μιλάμε για μόνο αποδεκτό στοίχημα, για παρολί ή για συστήματα. Τα μέγιστα όρια δεν είναι σταθερά όμως κινούνται σε υψηλά ποσά.

Megapari Σε δοκιμή 94/100
 • Τεράστιο πλήθος στοιχηματικών αγορών
 • Δεκάδες διαθέσιμες επιλογές πληρωμών
 • Πολλές επιλογές σε ελληνικά αθλήματα
200€ ΣΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΚΑΤΆΘΕΣΗ Εγγραφή Megapari

Live στοίχημα στη Megapari

Φυσικά υπάρχει δυνατότητα να στοιχηματίσετε live στους αγώνες οι οποίοι πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλα τα αθλήματα. Η ποικιλία και εδώ είναι τεράστια. Σε φιλικό παιχνίδι μετρήσαμε 386 διαφορετικές στοιχηματικές αγορές και σε παιχνίδια του κινεζικού κυπέλλου ποδοσφαίρου μετρήσαμε στο live πάνω από 500 στοιχηματικές αγορές.

megapari betting

Στο μπάσκετ αντίστοιχα βρήκαμε φιλικούς αγώνες μικρών ομάδων με 10-30 στοιχηματικές επιλογές στο live και πιο σημαντικούς αγώνες με πάνω από 100 επιλογές. Όταν μιλάμε για αγώνες Ευρωλίγκας ή NBA για αγορές και πάλι υπολογίζονται σε εκατοντάδες. Πάντως ένα πρόβλημα είναι πως παρότι σε όλους τους live αγώνες υπάρχει μία βασική αποτύπωση στατιστικών και του σκορ, δυστυχώς δεν προσφέρεται κάποια λειτουργία live streaming.

200€
Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή Megapari
 • Τεράστιο πλήθος στοιχηματικών αγορών
 • Δεκάδες διαθέσιμες επιλογές πληρωμών
 • Πολλές επιλογές σε ελληνικά αθλήματα
98 Αναλογία πληρωμών
200€ Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή Megapari
 • Τεράστιο πλήθος στοιχηματικών αγορών
 • Δεκάδες διαθέσιμες επιλογές πληρωμών
 • Πολλές επιλογές σε ελληνικά αθλήματα
Megapari Αξιολόγηση

Προσφορές στο αθλητικό στοίχημα της Megapari

Πλήθος από προσφορές υπάρχουν διαθέσιμες στη Megapari, οι οποίες χωρίζονται στο αθλητικό στοίχημα και στα παιχνίδια καζίνο. Ας δούμε κάποιες από τις πιο σημαντικές και σταθερές προσφορές:

Προσφορά καλωσορίσματος

Η προσφορά καλωσορίσματος έχει δύο επιλογές. Μπορείτε είτε να πάρετε ένα μπόνους 100% στην πρώτη κατάθεση έως και 200 ευρώ, είτε αντίστοιχα να πάρετε το 15% της πρώτης κατάθεσης ως free bet στο αθλητικό στοίχημα. Θα πρέπει να τζιράρετε το ποσό ως μπόνους 5 φορές σε στοιχήματα παρολί με 3 και άνω επιλογές και απόδοση τουλάχιστον 1,40 ανά αγώνα. Στην περίπτωση του free bet οφείλετε να στοιχηματίσετε το ποσό που θα πάρετε σε παρολί με 3 τουλάχιστον επιλογές και απόδοση 1,6 και άνω ανά επιλογή.

megapari promos

Εβδομαδιαία επιστροφή χρημάτων

Η συγκεκριμένη προσφορά σας επιβραβεύει ακόμα και όταν χάσετε, επιστρέφοντας μέσω cashback κάποια από τα χαμένα. Ακόμα και αν δεν τα πάτε καλά, τουλάχιστον περιορίζετε τη ζημιά σημαντικά. Κάθε εβδομάδα παίρνετε πίσω το 3% του συνολικού ποσού που χάσατε με όριο 1.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά πιστώνονται αυτόματα στο λογαριασμό σας κάθε Τετάρτη και η μόνη προϋπόθεση είναι τα χαμένα στοιχήματά σας που υπολογίζονται την προσφορά να είναι τουλάχιστον απόδοσης 1,5.

Ποδοσφαιρικό μπόνους Σαββάτου 75%

Κάθε Σάββατο προσφέρεται ένα μπόνους κατάθεσης 75% έως 100 ευρώ. Το ποσό όμως στοιχηματίσει μόνο σε αγώνες ποδοσφαίρου. Για να επιτύχετε τις προϋποθέσεις θα πρέπει να στοιχηματίσετε το μπόνους 3 φορές σε δελτία παρολί με 3 τουλάχιστον επιλογές απόδοσης 1,5 αποδόσεις μέσα σε 48 ώρες από την πίστωση του ποσού.

Μπόνους δελτίων σε αναμονή

Η προσφορά αυτή επιβραβεύει όλο και περισσότερο για τα στοιχήματα τα οποία δεν έχουν ακόμη διεκπεραιωθεί. Ο ιστότοπος υπολογίζει τα ποσά στα δελτία σε εκκρεμότητα και σας δίνει χρηματικό μπόνους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για νέα στοιχήματα. Ο υπολογισμός των κερδισμένων και χαμένων στοιχημάτων είναι κάπως πολύπλοκος και καλό είναι σε αυτή και σε όλες τις περιπτώσεις προσφορών να ρίξετε μία ματιά στους όρους και τις προϋποθέσεις.

Megapari Bonus
 1. Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα Megapari
 2. Συμπληρώστε όλα τα πεδία προσωπικών στοιχείων στο Ο Λογαριασμός μου.
 3. Κάντε μια κατάθεση αξίας τουλάχιστον 1 EUR (ή το ισοδύναμο σε άλλο νόμισμα).
 4. Το μπόνους πιστώνεται αυτόματα στον λογαριασμό του πελάτη αφού γίνει μια κατάθεση (το ποσό μπόνους δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 200 EUR).
1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Ανοίξτε έναν λογαριασμό ως νέος παίκτης και φροντίστε να επιλέξετε το μπόνους καλωσορίσματος στοιχήματος κατά την εγγραφή.
2 ΚΑΤΑΘΕΣΗ & ΠΑΙΞΤΕ
100% στην πρώτη κατάθεση έως και 200 ευρώ, είτε το 15% ως free bet στο αθλητικό στοίχημα
3 Όροι μπόνους
Απόδοση τουλάχιστον 1,40 ανά αγώνα

Στοιχηματικές αποδόσεις στη Megapari

Τα επίπεδα των στοιχηματικών αποδόσεων στη Megapari είναι αρκετά. Μελετώντας τις αποδόσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις διαπιστώσαμε πως σε πολλές περιπτώσεις αυτές είναι υψηλές. Αυτό που συμβαίνει όμως είναι όταν κάποιο σημείο είναι αρκετά υψηλό, τα αντίστοιχα άλλα σημεία του ίδιου γεγονότος εμφανίζονται μειωμένα. Μπορείτε να βρείτε απόδοση υψηλή σε κάποιο φαβορί που σε άλλες ιστοσελίδες θα ήταν χαμηλότερη, όμως αντίστοιχα οι αποδόσεις για το αουτσάιντερ δεν θα είναι τόσο καλές.

Αυτό δεν είναι καθόλου κακό και μάλιστα μπορεί να αξιοποιηθεί εξαιρετικά εφόσον διαθέτετε λογαριασμούς σε πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες. Ο ιστότοπος της Megapari είναι ιδανικός για τέτοιες στρατηγικές αναζήτησης υψηλών αποδόσεων. Σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους δεν υπάρχουν ενισχυμένες αποδόσεις σε σημεία ή σε επιλεγμένους αγώνες.


Παίζοντας από το κινητό τηλέφωνο στοίχημα στη Megapari

Υπάρχει δυνατότητα να στοιχηματίσετε από κινητό στη Megapari μέσω δύο διαφορετικών μεθόδων. Η προτεινόμενη είναι να κατεβάσετε τις εφαρμογές για λειτουργικά Android και iOS. Οι εφαρμογές αξιοποιούν στο μέγιστο τις μικρές οθόνες και τους περιορισμούς σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο δεύτερος τρόπος απευθύνεται σε όσους δεν θέλει να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν τις εφαρμογές. Η λύση είναι να συνδεθούν στον ιστότοπο μέσω του περιηγητή τους στο παγκόσμιο ιστό όπως θα έκαναν από σταθερό υπολογιστή. Όλες οι επιλογές και λειτουργίες υπάρχουν και με τους δύο τρόπους, όμως είναι προτιμότερο κανείς να χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές.


Σχεδιασμός και διεπαφή

Ο ιστότοπος της Megapari δεν Χρησιμοποιεί πάρα πολλές φωτογραφίες και banners. Αυτό τη μία πλευρά είναι θετικό για κάποιους, αλλά από την άλλη δίνει μία κάπως «βαρετή» διάσταση στο περιβάλλον. Τα χρώματα που έχουν επιλεγεί κάνουν τη δουλειά τους, καθώς υπάρχει αντίθεση ανάμεσα σε λευκά και σε σκούρες αποδόσεις και μαύρο που κάνουν εύκολη την ανάγνωση του περιεχομένου.

Από την άλλη πλευρά τόσο πολύ κείμενο το οποίο γίνεται ακόμα περισσότερο λόγω της ποικιλίας στοιχηματικών αγορών μπορεί ενδεχομένως να κουράσει. Χρειάζεται κάποιος χρόνος προσαρμογής γιατί το γραφικό περιβάλλον δεν μοιάζει πολύ με τους περισσότερους ιστότοπους αθλητικού στοιχήματος. Ίσως θα χρειαζόταν μία ανανέωση της εικόνας του ιστότοπου με τη χρήση περισσότερων εικόνων και καλύτερη ταξινόμηση του περιεχομένου.

200€
Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή Megapari
 • Τεράστιο πλήθος στοιχηματικών αγορών
 • Δεκάδες διαθέσιμες επιλογές πληρωμών
 • Πολλές επιλογές σε ελληνικά αθλήματα
98 Αναλογία πληρωμών
200€ Μπόνους καλωσορίσματος
Εγγραφή Megapari
 • Τεράστιο πλήθος στοιχηματικών αγορών
 • Δεκάδες διαθέσιμες επιλογές πληρωμών
 • Πολλές επιλογές σε ελληνικά αθλήματα
Megapari Αξιολόγηση

Πρόγραμμα VIP

Το πρόγραμμα VIP λειτουργεί προσφέροντας επιστροφή χρημάτων, κάπως όπως με την προσφορά cashback που αναλύσαμε παραπάνω. Το πρόγραμμα VIP λειτουργεί τόσο στο αθλητικό στοίχημα, όσο και στα παιχνίδια καζίνο με 8 διαφορετικά επίπεδα, τα οποία ανεβαίνει ο παίκτης ανάλογα με τη δραστηριότητά του. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο που κατακτά μέσω των πονταρισμάτων, τόσο υψηλότερες επιβραβεύσεις λαμβάνει μέσω επιστροφής χρημάτων με βάση τον τζίρο και όχι κερδοφόρα ή χαμένα στοιχήματα. Άρα υπάρχει πάντα επιστροφή χρημάτων ανεξάρτητα από το αν κάνει σταθεί τυχερός η χαμένος.


Η άδεια λειτουργίας της Megapari

Η Megapari είναι μία νόμιμη και αδειοδοτημένη ιστοσελίδα στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών. Ο ιστότοπος ανήκει στην εταιρεία Vdsoft & Script Development NV που διαθέτει άδεια στο Κουρασάο με αριθμό 365/JAZ. Διαθέτει την έδρα της το Κουρασάο όπως είναι υποχρεωμένη λόγω της αδειοδότησης, ενώ διατηρεί γραφεία επίσης και στην Ουγγαρία, πού ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό αποτελεί πρόσθετο ατού.


Άλλα χαρακτηριστικά της Megapari

Ανάμεσα στα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας και όσον αφορά το αθλητικό στοίχημα οφείλουμε σίγουρα να αναφέρουμε τη λειτουργία του Cashout το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και είναι σίγουρα αρκετά γενναιόδωρο στα ποσά που προσφέρει.

Επίσης αξίζει να τονιστεί πολλές φορές η μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων αγώνων πριν την έναρξη και μετά στο live. Συγκεκριμένα, υπάρχουν σε καθημερινά βάση περισσότεροι από 1.000 αθλητικά γεγονότα σε 50 κατηγορίες.

Η ιστοσελίδα είναι επίσης διαθέσιμη σε 60 διαφορετικές γλώσσες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και τα ελληνικά. Οι μεταφράσεις είναι επίσης πολύ καλές και όχι πρόχειρες ή αυτοματοποιημένες, τουλάχιστον σε 5-6 γλώσσες που γνωρίζαμε και καταφέραμε να ελέγξουμε.

Πραγματοποιώντας οικονομικές συναλλαγές

Mπορείτε να παίξετε με εικονικά χρήματα τα περισσότερα παιχνίδια στο καζίνο, αλλά στο στοίχημα θα πρέπει να προχωρήσετε σε κατάθεση χρημάτων και να έχετε ενεργό υπόλοιπο για να πραγματοποιήσετε την κατάθεση κάποιου δελτίου.

Μέθοδοι κατάθεσης χρημάτων

Η μεταφορά χρημάτων στο στοιχηματικό σας λογαριασμό στη Megapari είναι από τα πιο εύκολα και γρήγορα πράγματα τα οποία μπορείτε να κάνετε στον ιστότοπο. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως υποστηρίζονται περίπου 40 μέθοδοι κατάθεσης χρημάτων. Κάποιες επιλογές δεν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες, όμως και πάλι οι επιλογές είναι πάρα πολλές, καλύπτοντας σχεδόν τα πάντα. Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστικές και πιστωτικές τραπεζικές κάρτες, να πραγματοποιήσετε τραπεζικές μεταφορές μέσω εμβασμάτων ή να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονικά πορτοφόλια.

Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν καθαρά τοπικές μεθόδους, όπως Pay4Fun, Papara, Yandex κλπ. Υποστηρίζονται ακόμα και κρυπτονομίσματα, όπως Litecoin, Bitcoin, Bitcoin Cash κλπ. Οι καταθέσεις χρημάτων πραγματοποιούνται σε δευτερόλεπτα, συνεπώς τα χρήματα είναι άμεσα διαθέσιμα στο στοιχηματικό σας λογαριασμό. Υπάρχουν μέθοδοι κατάθεσης από 1 ευρώ ως ελάχιστο όριο. Θα βρείτε βέβαια διαφορές από μέθοδο σε μέθοδο, όμως τα όρια είναι χαμηλά στις καταθέσεις.

Μέθοδοι ανάληψης

Με τόσες πολλές επιλογές κατάθεσης είναι δεδομένο πώς θα υπάρχουν αντίστοιχα πολλές επιλογές και στην ανάληψη. Πάνω-κάτω πρόκειται για τις ίδιες μεθόδους, με κάποιες εξαιρέσεις που δεν υποστηρίζουν αναλήψεις, αλλά μόνο καταθέσεις. Κι εδώ τα όρια ανάληψης διαφέρουν από μέθοδο σε μέθοδο, όμως γενικά είναι χαμηλά. Ο χρόνος ανάληψης ενδεχομένως να διαφέρει και αυτός από μέθοδο σε μέθοδο. Συνήθως χρειάζονται μόλις λίγες ώρες, γιατί η Megapari επεξεργάζεται γρήγορα τα αιτήματα ανάληψη, όμως σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Astropay Logo
Bitcoin Logo
ecoPayz Logo
Neteller Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Visa Logo
webmoney Logo

Ασφαλές παιχνίδι στη Megapari

Δεν θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με το ζήτημα της ασφάλειας στη Megapari, καθώς δεν  υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η εταιρεία διαθέτει άδειες και γραφεία ακόμα και στην Ευρώπη. Το μόνο που ίσως ανησυχεί κάποιον είναι πως έχει μικρή παρουσία στο χώρο, καθώς ιδρύθηκε το 2019. Όμως πραγματικά δεν έχει δείξει δείγματα ανήθικη συμπεριφοράς ή προβλήματα ασφαλείας. Ο ιστότοπος λειτουργεί με πρωτόκολλο SSL για την κρυπτογράφηση των δεδομένων, ενώ τα στοιχεία των χρηματικών συναλλαγών δεν αποθηκεύονται στον ιστότοπο αυτό, αλλά σε τρίτους παρόχους πληρωμών, κορυφαίους στον πλανήτη.


Εξυπηρέτηση πελατών

Το συγκεκριμένο σημείο δεν είναι από τα καλύτερα της Megapari. Υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία. θα χρειαστείτε περισσότερη υπομονή και χρόνο για να λύσετε κάποια τεχνικά προβλήματα ή να λάβετε απάντηση στα ερωτήματά σας. Η επικοινωνία πραγματοποιείται είτε με την αποστολή e-mail, είτε μέσω του live chat που θα βρείτε στον ιστότοπο της εταιρείας. Υπάρχει και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, αλλά δεν θα το προτείναμε. Χρησιμοποιήστε το live chat που αποτελεί την πιο αποδοτική μορφή επικοινωνίας.


Πρόσθετες υπηρεσίες

Πέρα από στοίχημα μπορείτε να παίξετε σε μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών καζίνο και live καζίνο. Αν σας αρέσει επίσης το Bingo θα χαρείτε να μάθετε πως υπάρχει μία ολόκληρη κατηγορία με διάφορες παραλλαγές. Υπάρχουν αντίστοιχα κι άλλα παιχνίδια λοταρίας, καθώς και «Ξυστό». Μπορείτε να συνδεθείτε στον ίδιο ιστότοπο και να μεταβείτε από το ένα προϊόν στο άλλο, ποντάροντας με τα ίδια χρήματα που έχετε στον στοιχηματικό σας λογαριασμό.

Η εμπειρία μας στο συγκεκριμένο πάροχο αθλητικού στοιχήματος

Παρότι ο ιστότοπος της Megapari είναι νέος, έχουν γίνει καλά βήματα που κάνουν τη συγκεκριμένη επιλογή μία βιώσιμη λύση. Υπάρχουν στοιχεία που μας άρεσαν όπως οι υψηλές αποδόσεις και η μεγάλη γκάμα από αθλήματα και στοιχηματικές αγορές. Παρατηρείται όμως δυσκολία πλοήγησης μέσα σε όλο αυτό το περιεχόμενο, η οποία γίνεται μεγαλύτερη λόγω του σχεδιασμού και της μικρής χρήσης γραφικών στοιχείων.

Σε γενικές γραμμές μείναμε ικανοποιημένοι και θεωρούμε πως η προσθήκη της Megapari είναι πραγματικά μία πολύ καλή ιδέα σε όσους ασχολούνται με πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες. Είναι επίσης πολύ καλή ιδέα για όσους θέλουν πάρα πολλές επιλογές και αγορές στις οποίες δεν βρίσκουν αλλού.

200€ ΣΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΚΑΤΆΘΕΣΗ Μπόνους καλωσορίσματος
94/100 Αξιολόγηση