Μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Άρης το Betshop.gr

Μετά την ολοκλήρωση μιας μεγάλης χορηγικής συμφωνίας ανάμεσα στην ΠΑΕ Άρη και στο Betshop.gr πραγματοποιήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αγωνίζεται κόντρα στον ΟΦΗ με τη νέα της φανέλα, την πρώτη αγωνιστική. Η συμφωνία βέβαια είχε ολοκληρωθεί λίγες μέρες νωρίτερα και ουσιαστικά είχαμε ήδη δει τη νέα φανέλα του Άρη και στη φάση των αγώνων των προκριματικών του Europa League στην οποία συμμετείχαν οι κιτρινόμαυροι, καθώς επίσης στα ρούχα προπόνησης των αθλητών της ομάδας.

Δύο μεγάλα ονόματα ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η B2B Gaming Services η οποία διαχειρίζεται στην Ελλάδα το Betshop.gr ολοκλήρωσε τη σημαντική συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης, που θα προσφέρει στον Άρη ένα πολύ σημαντικό ποσό εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για τις ελληνικές ομάδες και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

 • Πολλές επιλογές live Streaming*
 • Fast markets στο live
 • Ιδιαίτερα εύχρηστη ιστοσελίδα
 • Πολλές προωθητικές ενέργειες
87 Αναλογία πληρωμών
 • Πολλές επιλογές live Streaming*
 • Fast markets στο live
 • Ιδιαίτερα εύχρηστη ιστοσελίδα
 • Πολλές προωθητικές ενέργειες
betshop Αξιολόγηση

Στις δηλώσεις του με αφορμή την ολοκλήρωση της συμφωνία, ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, ιδρυτής της B2B Gaming Services ευχαρίστησε αρχικά την ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης για την ευκαιρία που όπως είπε έδωσε στο Betshop.gr προκειμένου να εμφανίζεται σε αυτή την ιστορική φανέλα ως ο μεγάλος χορηγός της ομάδας. Όπως εξήγησε ο κύριος Χαλεπλής, τις δύο πλευρές ενώνει ο παλμός του Άρη, ο οποίος χτυπά δυνατά στις καρδιές όλων των φιλάθλων. Πρόσθεσε δε πως το Betshop.gr ενισχύει τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό και με το ίδιο σθένος και απεριόριστη διάθεση πρόκειται να στηρίξει τον σύλλογο του Άρη στη νέα εποχή.

Betshop
Betshop.gr

Οι άνθρωποι του Betshop.gr διάλεξαν τον Άρη για τη χορηγία της φανέλας του, καθώς πρόκειται για μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, επιστρέφοντας μετά από πολλές δυσκολίες και αντιξοότητες στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης κος Θεόδωρος Καρυπίδης ευχαρίστησε και αυτός τη στοιχηματική ιστοσελίδα αναφέροντας πως η ομάδα του θα φορέσει με υπερηφάνεια τη φανέλα με το λογότυπο του Betshop.gr, αναφέροντας προς τους εκπροσώπους της στοιχηματικής ιστοσελίδας πως πρόκειται για τη λίγκα του πρωταθλητή.

Το χρονικό μιας σημαντικής χορηγίας

Πριν από 5 χρόνια οι δύο πλευρές είχαν έρθει και πάλι πολύ κοντά σε μία συμφωνία, η οποία όμως τελικά δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Πρόκειται για μία χρονική περίοδο κατά την οποία το Betshop.gr βρισκόταν σε μία διαδικασία έντονης προβολής της εταιρικής του ταυτότητας και των υπηρεσιών του την ελληνική αγορά. Όπως ανακοινώθηκε λίγο αργότερα ο λόγος που δεν ευοδώθηκε τελικά η συγκεκριμένη συνεργασία ανάμεσα σε ΠΑΕ Άρη και σε Betshop.gr ήταν το γεγονός πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης τελικά αποχώρησε σε εκούσιο υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική κατηγορία, για να δημιουργηθεί η νέα ΠΑΕ και συνεπώς δεν έλαβε μέρος στη Β’ Εθνική όπως ήταν προγραμματισμένο να συμβεί κανονικά. 5 χρόνια μετά ωστόσο και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ισχυρότερη θέση και το ανοιχτό ζήτημα έκλεισε μία και καλή με μία αποδοτική συνεργασία στην ελληνική αγορά.

 • Πολλές επιλογές live Streaming*
 • Fast markets στο live
 • Ιδιαίτερα εύχρηστη ιστοσελίδα
 • Πολλές προωθητικές ενέργειες
87 Αναλογία πληρωμών
 • Πολλές επιλογές live Streaming*
 • Fast markets στο live
 • Ιδιαίτερα εύχρηστη ιστοσελίδα
 • Πολλές προωθητικές ενέργειες
betshop Αξιολόγηση

Θα πρέπει να σημειώσουμε τέλος πως το Betshop.gr εξακολουθεί και φέτος να είναι χορηγός και της ΚΑΕ ΑΕΚ, ανανεώνοντας την περυσινή επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών. Έτσι λοιπόν, αποτελεί αυτή τη στιγμή τον χορηγό των δύο μεγάλων κιτρινόμαυρων ομάδων της Ελλάδας, της ΠΑΕ Άρης στο ποδόσφαιρο και της ΑΕΚ στο μπάσκετ και ανυπομονεί να πανηγυρίσει μαζί τους πολλές διακρίσεις και τίτλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.