betshop Αξιολόγηση | στοίχημα, στοίχημα live και στοίχημα προγνωστικά δωρεάν

Βαθμολογία: 90/100

 • Καλές αποδόσεις πάνω από τον μέσο όρο – Κερδίστε περισσότερα χωρίς ανώτερα όρια κερδών και περιορισμούς
 • Χρηστικότητα πλοήγησης, λειτουργικότητα και άμεσες πληρωμές – Μην χάνετε χρόνο και χρήμα, βγείτε κερδισμένοι πολλαπλά

ΕΓΓΡΑΦΗ

betshop Αξιολόγηση | στοίχημα, στοίχημα live και στοίχημα προγνωστικά δωρεάν

Η Betshop είναι μία από τις αδειοδοτημένες εταιρίες διαδικτυακού στοιχήματος στις οποίες μπορούν όλοι οι Έλληνες παίκτες να παίξουν νόμιμα. Η Betshop ιδρύθηκε το 1996 και διαθέτει άδεια λειτουργίας στη Μάλτα με την εμπορική ονομασία B2B Gaming Services Ltd. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει και φυσική παρουσία, καθώς διατηρεί ένα ευρύ δίκτυο επίγειων καταστημάτων στο εξωτερικό. Η εταιρία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και κατά γενική ομολογία αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες στοιχηματικές εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρία είναι μέλος της IBAS, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την GamCare όσον αφορά ζητήματα υπεύθυνου στοιχηματισμού και αντιμετώπισης του εθισμού που μπορεί να προκαλέσει ο τζόγος. Η Betshop προχώρησε το 2014 σε ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της, προχωρώντας σε πολλές αναβαθμίσεις και προσθήκες υπηρεσιών και λειτουργιών, που έκαναν τη στοιχηματική της πλατφόρμα ακόμη πιο αξιόπιστη και ελκυστική απ’ ότι ήταν στο παρελθόν.

Αδειοδότηση
Αθλήματα 22
στοίχημα live
Στατιστικά
εφαρμογή
Μέθοδοι Πληρωμής
Εξυπηρέτηση 24/7 τηλέφωνο, email, Live Chat, Viber

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Όπως όλες οι εταιρίες του χώρου, έτσι και η Betshop διαθέτει τα δικά της θετικά και αρνητικά στοιχεία, που αξίζει κανείς να μελετήσει, ώστε να αποφασίσει εάν το στοίχημα στη συγκεκριμένη εταιρία μπορεί να ανταποκριθεί στις προσωπικές προσδοκίες του. Πιο συγκεκριμένα μπορούμε να εστιάσουμε στα εξής:

 • Πολλές επιλογές αθλημάτων και αγορών, καθώς και κατηγορία με ειδικά στοιχήματα και virtual sports
 • Καλά επίπεδα αποδόσεων, λίγο πάνω του μέσου όρου
 • Πολλές προωθητικές ενέργειες
 • Προσφέρεται ασιατικό χάντικαπ στα pre-match και στο ζωντανό στοίχημα
 • Πολλές δυνατότητες πληρωμών με ταχύτατες αναλήψεις
 • Εξυπηρέτηση Πελατών 24/7
 • Δεν προσφέρονται ζωντανές μεταδόσεις αγώνων με βίντεο
 • Αρκετά περιορισμένες αγορές σε μπάσκετ και σε τένις
 • Περιορισμένων επιλογών και δυνατοτήτων πλατφόρμα ζωντανού στοιχήματος

Στοιχηματικές αγορές και ποιότητα αποδόσεων

Η Betshop συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες του χώρου του διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα και γενικότερα στον κόσμο. Στην Ελλάδα συγκεκριμένα, έχει καταφέρει μέσα σε λίγα μόλις χρόνια να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των πιο δημοφιλών εταιριών με τον μεγαλύτερο τζίρο.

Η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία διαθέτει πλήθος αθλημάτων για στοίχημα και πάνω από 400 αθλητικά γεγονότα την εβδομάδα. Πλούσιες είναι και οι στοιχηματικές αγορές ανά αγώνα, καθώς η Betshop προσφέρει στους εγγεγραμμένους παίκτες της πάνω από 50 διαφορετικές δυνατότητες στοιχήματος σε κάθε αγώνα, διαθέτοντας ένα σύστημα τοποθέτησης στοιχημάτων που είναι εύκολο και γρήγορο στη χρήση του. Στους πιο δημοφιλείς αγώνες (πχ. στο ποδόσφαιρο) μπορούν οι παίκτες να βρουν έως και περισσότερες από 250 διαφορετικές αγορές για να ποντάρουν.

Οι στοιχηματικές αποδόσεις που προσφέρει η Betshop δεν είναι από τις καλύτερες που θα βρείτε ψάχνοντας λίγο στην αγορά, ωστόσο μπορούμε να πούμε μα σιγουριά πως κινούνται σταθερά πάνω από τον γενικό μέσο όρο αποδόσεων των άλλων εταιριών. Η γκανιότα της συγκεκριμένης στοιχηματικής εταιρίας βρίσκεται περίπου στο 6,5%. Το ποσοστό είναι καλό, δεδομένου επίσης του γεγονότος πως δεν υπάρχει κάποιος ημερήσιος περιορισμός κερδών ανά ημέρα όπως βλέπουμε στις περισσότερες άλλες εταιρίες. Τις καλύτερες αποδόσεις θα βρείτε στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο ράγκμπι και στο τένις.

Υπάρχουν διαθέσιμα δεκάδες άλλα αθλήματα, δημοφιλή και μη, συμπεριλαμβανομένων και e-sports, ωστόσο εάν είστε λάτρεις των ιπποδρομιών και κυνοδρομιών θα απογοητευθείτε μάλλον, καθώς οι συγκεκριμένες κατηγορίες δεν είναι διαθέσιμες. Με μεγάλη χαρά θα ανακαλύψουν πολλοί παίκτες πως η Betshop προσφέρει αγορές ασιατικού χάντικαπ τόσο για pre-match, όσο και για ζωντανούς αγώνες.

 • Πολλές επιλογές live Streaming*
 • Fast markets στο live
 • Ιδιαίτερα εύχρηστη ιστοσελίδα
 • Πολλές προωθητικές ενέργειες
 • Πολλές επιλογές live Streaming*
 • Fast markets στο live
 • Ιδιαίτερα εύχρηστη ιστοσελίδα
 • Πολλές προωθητικές ενέργειες
betshop Εμπειρίες

Ιστοσελίδα και εφαρμογή για κινητά – χρηστικότητα

Η ιστοσελίδα της Betshop ανανεώθηκε το 2014. Στην ανανεωμένη αυτή έκδοση της ιστοσελίδας κυριαρχεί το μπλε χρώμα, το οποίο είναι το βασικό χρώμα της εταιρίας, το λευκό το οποίο υπάρχει κατά κύριο λόγο στο φόντο και το μαύρο κυρίως στο κείμενο. Το πρότυπο από οπτική άποψη είναι πολύ λιτό και λειτουργικό, χωρίς περιττές φωτογραφίες και κινούμενα γραφικά που συνήθως κουράζουν.

Στην κατηγορία του στοιχήματος τα πάντα είναι τοποθετημένα ξεκάθαρα και δεν χρειάζεται κόπο και αναζήτηση προκειμένου να βρει κανείς τους αγώνες και τις στοιχηματικές επιλογές εκείνες που επιθυμεί. Όλα τα βασικά στοιχεία και πληροφορίες υπάρχουν σε μία μπάρα στην αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας. Εκεί, σε ξεχωριστό σημείο, θα βρείτε και το ελληνικό κουπόνι του στοιχήματος, το κουπόνι ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις που πιθανότατα χρησιμοποιεί πιο συχνά ο περισσότερος κόσμος, καθώς και μια κατηγορία για στατιστικά στοιχεία και άλλη μία κατηγορία με ζωντανά σκορ αγώνων.

Στη βασική σελίδα παρουσιάζεται μια λίστα αγώνων με τις βασικές αγορές, ενώ με ένα κλικ πάνω σε κάθε αγώνα, ανοίγει μια ξεχωριστή σελίδα με όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Είναι πολύ πρακτικό εδώ το γεγονός πως στην κορυφή υπάρχουν κατηγοριοποιημένα τα στοιχήματα και δεν είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες να βλέπουν ένα «σεντόνι» με επιλογές και αριθμούς. Ένα ακόμη στοιχείο που μας άρεσε και το οποίο θα θέλαμε να αναφέρουμε είναι πως δίπλα από την κάθε κατηγορία υπάρχει ένα μπλε κυκλάκι με ένα θαυμαστικό και όταν πάει κανείς το ποντίκι πάνω σε αυτό, μπορεί να διαβάσει την επεξήγηση της κάθε κατηγορίας αναλυτικά εφόσον δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι αυτή. Στον τομέα της λειτουργικότητας και χρηστικότητας της ιστοσελίδας θα δίναμε λοιπόν άριστα.

Όσον αφορά το παιχνίδι από κινητό και άλλες φορητές συσκευές, θα πρέπει αναφέρουμε πως δεν υπάρχει κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή που να χρειάζεται να κατεβάσετε. Αυτό έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Betshop διαθέτει μια μίνι έκδοση της ιστοσελίδας που είναι πιο εύκολα προσβάσιμη από κινητά και συσκευές με πιο μικρές οθόνες. Φαίνεται να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στον τομέα αυτόν καθώς πραγματικά πρόκειται για μία από τις καλύτερες υλοποιήσεις μίνι ιστοσελίδας που έχουμε δει και η οποία υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες και της πλήρους έκδοσης για ηλεκτρονικό υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων, ζωντανού στοιχήματος και πλήρεις αγορές και παιχνιδιών στο καζίνο και στα virtual games. Το γεγονός πως δεν χρειάζεται κατέβασμα, απλά μόνο σύνδεση των χρηστών με το όνομα χρήστη και το συνθηματικό τους είναι σίγουρα στα θετικά στοιχεία.

Κάλυψη στοιχημάτων, ζωντανό στοίχημα, ζωντανές μεταδόσεις

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, ο αριθμός των στοιχηματικών αγορών αποτελεί ένα από τα θετικά στοιχεία του παιχνιδιού στην Betshop. Έχουμε δει έως και πάνω από 500 επιλογές σε σημαντικά παιχνίδια ποδοσφαίρου, ενώ το 50 φαίνεται να είναι το κατώτερο όριο που θα βρείτε ακόμη και λιγότερο σημαντικούς αγώνες. Πέρα από τις βασικές επιλογές υπάρχουν πολλές ακόμη που είναι δύσκολο να εξαντλήσετε, ακόμη και αν το επιδιώξετε. Στην κατηγορία των χάντικαπ θα βρείτε ασιατικά και ευρωπαϊκά χάντικαπ, στις πιο δημοφιλείς ωστόσο επιλογές και όχι σε τεράστιο βάθος. Υπάρχουν επίσης συνδυαστικές επιλογές (combo) όπου μπορείτε στην ίδια απόδοση να συνδυάσετε πολλαπλά γεγονότα (πχ. αποτέλεσμα ημιχρόνου και αριθμός γκολ κλπ.).

Η πλατφόρμα του ζωντανού στοιχήματος είναι μεν χρηστική αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι προσφέρει γενικά και κάτι το ιδιαίτερο. Στα θετικά είναι και πάλι το μεγάλο πλήθος στοιχηματικών αγορών ανά αγώνα και σε σημαντικό βαθμό και το ύψος των προσφερόμενων αποδόσεων. Πέραν τούτου μιλάμε για ένα ευχάριστο περιβάλλον που ανταποκρίνεται άμεσα στις επιλογές σας, που ωστόσο όμως δεν προσφέρει κάτι περισσότερο. Οι μόνες ενδείξεις που υπάρχουν ως πληροφορίες είναι το σκορ και το λεπτό του τρέχοντος αγώνα, ενώ μόνο αν μπει κάποιο γκολ ακούτε ένα σχετικό ηχητικό μήνυμα. Εάν αυτό σας καλύπτει, τότε εντάξει, ωστόσο υπάρχουν καλύτερες υλοποιήσεις πλατφόρμων ζωντανού στοιχήματος που προτιμάμε και που θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε ως εναλλακτική λύση. Θα θέλαμε επίσης να δούμε μεγαλύτερο πλήθος αγώνων στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, αν και το πλήθος των αθλημάτων που προσφέρονται για ζωντανό στοίχημα είναι  πολύ ικανοποιητικό και περιλαμβάνει και λιγότερα δημοφιλή αθλήματα.

Μία ακόμη έλλειψη που θα παρατηρήσει κανείς είναι πως δεν προσφέρονται μεταδόσεις αγώνων. Η λειτουργία του live streaming απουσιάζει εντελώς, κάτι που θα θέλαμε σίγουρα να αλλάξει στο μέλλον, καθώς αποτελεί πλέον χαρακτηριστικό που αναζητούν οι παίκτες του στοιχήματος, τόσο για να έχουν καλύτερη αντίληψη των αγώνων στους οποίους στοιχηματίζουν, όσο και για να παρακολουθούν απλά κάποιον αγώνα όταν το επιθυμούν.

Προσφορές

Στη σελίδα της Betshop θα βρείτε πλήθος προσφορών για όλους τους παίκτες, καθώς και περιστασιακά μπόνους που θα λάβετε προσωπικά ανά διαστήματα με κάποιο συνοδευτικό ενημερωτικό μήνυμα.

Στις σταθερές προσφορές θα βρει κανείς το «πριμ 200» το οποίο αφορά τα δελτία παρολί που πραγματοποιείτε, εφόσον περιέχουν από 4 έως και 30 επιλογές. Ανάλογα με τον αριθμό των επιλογών αυτών, σε περίπτωση νίκης τα κέρδη σας είναι αντίστοιχα αυξημένα από 10% έως και 200%. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι πως θεωρούνται έγκυρες οι επιλογές με απόδοση από 1,35 και άνω.

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα προσφορά που αφορά και αυτή τα παρολί στοιχήματα είναι το «κέρδη στο παρά 1». Με τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια μπορείτε να πάρετε τα χαμένα σας χρήματα πίσω εάν χάσετε μόνο μια επιλογή σε δελτία παρολί με 4+ επιλογές και ελάχιστη απόδοση ανά επιλογή του 1,70.

Τέλος, η Betshop διαθέτει και το πρόγραμμα «Replay», για την ανταμοιβή των πιστών παικτών της. Πρόκειται για μια αυτοματοποιημένη υπηρεσία που επιβραβεύει τους παίκτες ανάλογα με τη στοιχηματική τους δραστηριότητα. Έτσι ανά τακτά χρονικά διαστήματα βλέπετε να πιστώνονται χρηματικά μπόνους στον λογαριασμό σας, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο στοίχημα όπως επιθυμείτε.

Επιλογές κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων

Αρκετές είναι σε πλήθος οι επιλογές κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων που σας προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Betshop. Εδώ λοιπόν θα βρείτε τις ακόλουθες μεθόδους κατάθεσης με τα αντίστοιχα όρια:

 • Worldpay με υποστήριξη πληρωμών με όλες τις δημοφιλείς σειρές πιστωτικών και χρωστικών καρτών (Mastercard – VISA) και ποσά από 5 έως 2.500 ευρώ.
 • Άμεση τραπεζική μεταφορά με υποστήριξη όλων των ελληνικών και ξένων τραπεζών και για ποσά από 1 έως 15.000 ευρώ.
 • Μεταφορές χρημάτων μέσω Moneysafe με όρια 10 έως 1.000 ευρώ.
 • Προπληρωμένες κάρτες Paysafecard με όρια κατάθεσης από 5 έως 1.000 ευρώ
 • Καταθέσεις μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Skrill με όρια από 10 έως 15.000 ευρώ
 • Καταθέσεις μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Neteller με όρια από 10 έως και 10.000 ευρώ
 • Μεταφορές χρημάτων μέσω Unistream Money Transfers με όριο 10 έως 3.000 ευρώ και χρέωση 1,70 ευρώ για ποσά έως 20 ευρώ (δωρεάν για μεγαλύτερα ποσά).

Όσον αφορά τώρα τις αναλήψεις, οι διαθέσιμοι τρόποι είναι Skrill, Neteller, Unistream Moneysafe με ελάχιστο ποσό τα 10 ευρώ, αναλήψεις σε κάρτες με ελάχιστο όριο τα 30 ευρώ τα 30 ευρώ και τραπεζικές μεταφορές με ελάχιστο όριο τα 50 ευρώ. Σημειώστε πως οι πληρωμές σας στην Betshop πραγματοποιούνται ταχύτατα, μέσα σε 1-2 ώρες τις περισσότερες φορές και μόνο στην περίπτωση των τραπεζικών μεταφορών να χρειαστεί ενδεχομένως ένα διάστημα 1-2 εργάσιμων ημερών, διάστημα για το οποίο ευθύνονται οι τράπεζες και όχι η στοιχηματική εταιρία.

Εξυπηρέτηση πελατών, ασφάλεια και αξιοπιστία

Στην Betshop θα βρείτε πολλές διαφορετικές μεθόδους επικοινωνίας και άμεση εξυπηρέτηση από το τμήμα υποστήριξης πελατών στα ελληνικά. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία προσφέρει εξυπηρέτηση πελατών τηλεφωνικά μέσω αστικής χρέωσης σε όλη την Ελλάδα, ενώ ζωντανά μπορείτε επίσης να μιλήσετε μέσω του live chat που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Betshop αλλά και μέσω Viber chat, που αποτελεί άλλη μια πρακτική και έξυπνη λύση που δεν έχουμε δει συχνά. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το email σας για να στείλετε το μήνυμά σας ή να επικοινωνήσετε γραπτά με κάποιο μήνυμα μέσα από την σελίδα Facebook της Betshop.

Σε αυτές τις περιπτώσεις θα λάβετε πιθανότατα την απάντησή σας συνήθως μέσα σε 1 με 2 ώρες. Το τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρίας πραγματικά λειτουργεί υποδειγματικά και λύνει κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει με τον λογαριασμό σας άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή. Δεν χρειάζεται επίσης να γνωρίζετε αναγκαστικά κάποια ξένη γλώσσα, γιατί η υποστήριξη παρέχεται από το ελληνικό τμήμα της εταιρίας στη γλώσσα μας. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.

Η Betshop είναι μια διεθνώς καταξιωμένη εταιρία που λειτουργεί επαγγελματικά και δεν θα σας κάνει «κόλπα». Είναι από τις εταιρίες αυτές που πολύ σπάνια προβαίνει σε περιορισμούς λογαριασμών και σε χαμηλά όρια πονταρισμάτων, την ώρα που πρόκειται για μια τακτική που κάνουν κατά κόρον άλλες εταιρίες. Συνεπώς θα μπορούσαμε να πούμε πως στον τομέα της αξιοπιστίας παίρνει άριστα, σε συνδυασμό και με το εξαιρετικό τμήμα εξυπηρέτησης που διαθέτει.

Όσον αφορά τέλος την ασφάλεια, κι εδώ δεν θα πρέπει να έχετε κάποια αμφιβολία. Όλες οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες χρησιμοποιούν πλατφόρμες που έχουν κοστίσει πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, έχουν ελεγχθεί κατ’ εξακολούθηση για την αξιοπιστία και την ασφάλειά στους, ενώ πάντοτε -και στην περίπτωση βέβαια της Betshop- χρησιμοποιούνται πρωτόκολλά κρυπτογράφησης SSL και άλλοι μηχανισμοί και λογισμικό που προστατεύουν τις χρηματικές σας συναλλαγές και κρατούν ασφαλή τα προσωπικά σας στοιχεία.

Συνολική αξιολόγηση – Συμπέρασμα

Μπορούμε να πούμε πως η Betshop αποτελεί μια καλή επιλογή για τους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος. Χωρίς να υπερέχει συντριπτικά σε κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι μια εταιρία που λίγο πολύ σε όλα είναι καλή ή έστω αποδεκτή.

Στην Betshop θα βρείτε πλήθος αθλημάτων και στοιχηματικών αγορών σε αρκετά καλές αποδόσεις που κινούνται πάνω από τον μέσο όσο των υπόλοιπων εταιριών. Στις αγορές αυτές θα βρείτε και πιο εξεζητημένες αγορές όπως οι τα χάντικαπ και συνδυαστικά στοιχήματα. Η εταιρία διαθέτει επίσης περιστασιακές και σταθερές προσφορές για όλους τους παίκτες που κρίνονται άκρως ικανοποιητικές. Οι μέθοδοι πληρωμών είναι επίσης περισσότερες από όσες θα βρείτε σε άλλες εταιρίες και οι αναλήψεις σας πραγματοποιούνται άμεσα μέσα σε 1-2 ώρες το πολύ. Αποτελεσματική και αξιόπιστη είναι και η εξυπηρέτηση πελατών που λειτουργεί 16 ώρες την ημέρα στα ελληνικά. Στην Betshop επίσης δεν υπάρχουν χαμηλά όρια πονταρισμάτων και όρια ημερήσιων κερδών, ενώ πολύ σπάνια η εταιρία περιορίζει λογαριασμούς παικτών και μάλλον για απόλυτα δικαιολογημένους λόγους.

Η πλατφόρμα του ζωντανού στοιχήματος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα, αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε και κακή. Το ίδιο ισχύει και για την μίνι έκδοση της ιστοσελίδας της εταιρίας, καθώς δεν υπάρχει εξειδικευμένη εφαρμογή για κατέβασμα. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε σίγουρα θα ήταν ζωντανές μεταδόσεις αγώνων μέσα από την ιστοσελίδα της Betshop.

Συνεπώς η Betshop αποτελεί μια καλή επιλογή τόσο εάν αναζητάτε μία εταιρία για να παίζετε σε σταθερή βάση, είτε περιστασιακά μαζί με άλλες. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, που μπορεί να οδηγήσει την εταιρία να γίνει ακόμα περισσότερο δημοφιλής και μεγάλη. Ιδιαίτερα στην ελληνική αγορά που οι επιλογές είναι περιορισμένες, η Betshop μπορεί αναμφίβολα να αποκτήσει ακόμη πιο ηγετικό ρόλο τα προσεχή χρόνια.