EURO 2021 στοιχημα – Οδηγός για αποδόσεις & προγνωστικά

euro 2020 GR

Το Euro 2021 δεν πραγματοποιήθηκε το περσινό καλοκαίρι και αναβλήθηκε για έναν χρόνο. Θα πραγματοποιηθεί πλέον το καλοκαίρι του 2021, αν και πολλές λεπτομέρειες παραμένουν ακόμα ανοιχτές. Για παράδειγμα, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες σε 12 διαφορετικές χώρες, όπως προβλεπόταν αρχικά; Παραδοσιακά οι διοργανώσεις του Euro είναι πολύ δημοφιλείς στοιχηματικά. Οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν να ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα για να παρακολουθήσουν την κορυφαία διοργάνωση εθνικών ομάδων στην Ευρώπη. Η παρακολούθηση των αγώνων πάει συχνά μαζί με το στοίχημα σε σελίδες στοιχημάτων Euro 2021.  24 ομάδες αναμένεται να αναμετρηθούν σε δεκάδες αγώνες προκειμένου να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα στην Ευρώπη. Η Εθνική Ελλάδος θα λείψει από αυτή τη διοργάνωση, όμως αυτό σίγουρα δεν θα αποθαρρύνει τους Έλληνες φιλάθλους και τους παίκτες στοιχήματος. Ας δούμε πιο αναλυτικά τα εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στις σελίδες στοιχημάτων Euro 2021 και ποιες φαίνονται να είναι οι καλύτερες επιλογές για στοιχήματα Euro 2021.


Οι καλύτερες σελίδες στοιχημάτων Euro 2021 στην Ελλάδα

Αξιολόγηση εμπειρογνωμόνων
ανταύγειες
Καλώς Προσφορά
 • Υψηλές αποδόσεις στις στοιχηματικές αγορές
 • Στοίχημα σε πολιτική, σε ψυχαγωγία και σε άλλες μη αθλητικές κατηγορίες
 • Υψηλές αποδόσεις στις στοιχηματικές αγορές
 • Στοίχημα σε πολιτική, σε ψυχαγωγία και σε άλλες μη αθλητικές κατηγορίες
Novibet Εμπειρίες
 • «Βαρύ» όνομα – κορυφαία ασφάλεια
 • Μεγάλες αποδόσεις στα φαβορί
 • Tαχύτατες αναλήψεις με e-wallets και Viva
 • Επιλογή Cash Out
 • «Βαρύ» όνομα – κορυφαία ασφάλεια
 • Μεγάλες αποδόσεις στα φαβορί
 • Tαχύτατες αναλήψεις με e-wallets και Viva
 • Επιλογή Cash Out
Interwetten Εμπειρίες
 • Πολύ καλά επίπεδα αποδόσεων
 • Δυνατότητα πονταρίσματος σε e-sports
 • Δυνατότητα Cash Out σε pre game και στο ζωντανό στοίχημα
 • Πολύ καλά επίπεδα αποδόσεων
 • Δυνατότητα πονταρίσματος σε e-sports
 • Δυνατότητα Cash Out σε pre game και στο ζωντανό στοίχημα
Tipbet Εμπειρίες
 • Ασιατικά σε pregame και live
 • Πληθώρα ειδικών στοιχημάτων
 • Fast markets στο live
 • Γρήγορο mobile
 • Ασιατικά σε pregame και live
 • Πληθώρα ειδικών στοιχημάτων
 • Fast markets στο live
 • Γρήγορο mobile
Winmasters Εμπειρίες
 • Πολύ καλές αποδόσεις και πλήθος αθλημάτων και αγορών
 • Εκπληκτικές προσφορές
 • Live Stream
 • Πολύ καλές αποδόσεις και πλήθος αθλημάτων και αγορών
 • Εκπληκτικές προσφορές
 • Live Stream
Stoiximan Εμπειρίες

Στοιχηματικές αγορές  και αποδόσεις Euro 2021

Στη Tipbet μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές αγορές για το Euro 2021. Συμπεριλαμβάνονται οι αγορές συγκεκριμένων αγώνων, μακροπρόθεσμες αγορές, ειδικά στοιχήματα Euro 2021 και κάθε είδους επιλογή. Πολύς κόσμος ξεκίνα από νωρίς να στοιχηματίζει στο Euro, επιλέγοντας για παράδειγμα νικητές ομίλων ή τον νικητή της διοργάνωσης, τον πρώτο σκόρερ κλπ. Η Tipbet διαθέτει στη συγκεκριμένη κατηγορία μεγαλύτερη ποικιλία. Πέρα από τις συνηθισμένες επιλογές του κάθε αγώνα, υπάρχουν επίσης δεκάδες άλλες δυνατότητες, ακόμη και συνδυαστικές αγορές, οι οποίες περιλαμβάνουν περισσότερα του ενός ενδεχόμενου, συνδυασμένα στις ίδιες αποδόσεις Euro 2021.

Προσφορές* στις σελίδες στοιχημάτων Euro 2021

Τέτοιου είδους διοργανώσεις συνήθως είναι γεμάτες από προσφορές*, από τις σελίδες στοιχημάτων Euro 2021. Η Betshop αποτελεί σίγουρα μία εξαιρετική επιλογή στο συγκεκριμένο τομέα. Διαθέτει σταθερές προσφορές* που ισχύουν γενικά για τους αγώνες ποδοσφαίρου, όσο και συγκεκριμένες προσφορές* για το Euro 2021. Κάθε παίκτης της Betshop έχει πρόσβαση στις προσφορές* αυτές μέσα από την εξειδικευμένη σελίδα, αφού πρώτα συνδεθεί στον λογαριασμό του. Επιπλέον, περιστασιακά λαμβάνει και προσωπικές προσφορές*, συνήθως μέσω του email της εγγραφής του στις σελίδες στοιχημάτων Euro 2021.

Live στοίχημα και αποδόσεις Euro 2021

Πρωταθλήτρια στο live στοίχημα είναι η Stoiximan. Η πλατφόρμα του live στοιχήματος είναι από τις καλύτερες σελίδες στοιχημάτων Euro 2021, εάν όχι η καλύτερη. Το σημαντικό, ωστόσο, πέραν των λειτουργικών στοιχείων, είναι πως η Stoiximan καταφέρνει να ενσωματώσει σε αυτή μεγάλο πλήθος από στοιχηματικές αγορές και μάλιστα σε εξαιρετικές αποδόσεις Euro 2021. Καθημερινά, καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, θα υπάρχουν αγώνες σε υψηλές αποδόσεις Euro 2021, ακόμα και με 0% γκανιότα*. Αυτές οι επιλογές θα είναι πλήρως διαθέσιμες στην πλατφόρμα του live στοιχήματος της Stoiximan. Μην εξαντλείτε τις επιλογές σας στα pregame.

Κινητό τηλέφωνο και σελίδες στοιχημάτων Euro 2021

Τα κινητά τηλέφωνα και οι φορητές συσκευές αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ. Οι ρυθμοί της ζωής είναι δύσκολοι και περνάμε πολύ χρόνο στο δρόμο. Σε αυτό θα βοηθήσει η εφαρμογή της Bet365 για κινητά τηλέφωνα. Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπάρχει διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Bet365 για λήψεις σε φορητές συσκευές με λειτουργικό Android ή iOS. Οι εφαρμογές ενσωματώνουν όλα τα δεδομένα και γενικότερα για όλα τα αθλήματα που προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα. Το σύνολο από υπηρεσίες και χαρακτηριστικά είναι επίσης διαθέσιμα γρήγορα και απλά, χωρίς η εφαρμογή της Bet365 να επιβαρύνει ιδιαίτερα την απόδοση της συσκευής.

Λειτουργικότητα

Τα εύσημα γενικότερα στον τομέα της λειτουργικότητας, θα πρέπει να δοθούν στη Novibet. Εάν επιθυμείτε γρήγορες επιλογές και εύκολη πλοήγηση κατά τη διάρκεια του Euro 2021 επιλέξτε απλά τη Novibet. Ο εργονομικός σχεδιασμός και η τοποθέτηση όλων των στοιχείων της ιστοσελίδας είναι άψογος. Οι χρόνοι φόρτωσης του περιεχομένου είναι η ελάχιστοι δυνατοί, πράγμα που θα σας εξοικονομήσει και δεδομένα στο κινητό σας, εάν έχετε κάποιο περιορισμένο πρόγραμμα. Ούτως ή άλλως, η ταχύτητα θα είναι πολύ γρήγορη και οι επιλογές σας στα pregame αλλά και στο live θα γίνονται αποδέκτες στη στιγμή.


Euro2020

Όμιλοι και πρωταγωνίστριες ομάδας με αποδόσεις Euro 2021

Οι 24 ομάδες του Euro 2021 χωρίζονται σε 6 ομίλους των 4 ομάδων. Στην πρώτη αυτή φάση των ομίλων οι δύο πρώτες ομάδες προχωρούν στην επόμενη φάση, μαζί με τις τέσσερις καλύτερες τρίτες για να διαμορφωθούν οι ομάδες της φάσης των 16. Ένα από τα πρώτα στοιχήματα Euro 2021 που ενδιαφέρει αρκετό κόσμο είναι αυτό που αφορά τους νικητές των ομίλων. Ας δούμε ποιες είναι οι ομάδες που σχηματίζουν κάθε όμιλο, αλλά και τις καλύτερες αποδόσεις Euro 2021 που μπορείτε να βρείτε στις σελίδες στοιχήματος Euro 2021 για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

ΟΜΙΛΟΣ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Α Ιταλία 1,60 Stoiximan
Α Ελβετία 5,50 Goalbet
Α Τουρκία 7,00 Interwetten
Α Ουαλία 7,50 Stoiximan
Β Βέλγιο 1,75 Novibet
Β Δανία 3,75 Winmasters
Β Ρωσία 5,50 Interwetten
Β Φινλανδία 19,00 Winmasters
Γ Ολλανδία 1,40 Stoiximan
Γ Ουκρανία 5,50 Goalbet
Γ Αυστρία 6,00 Novibet
Γ Βόρεια Μακεδονία 25,00 Stoiximan
Δ Αγγλία 1,40 Goalbet
Δ Κροατία 4,00 Stoiximan
Δ Τσεχία 14,00 Stoiximan
Δ Σκωτία 19,00 Winmasters
Ε Ισπανία 1,35 Interwetten
Ε Πολωνία 7,00 Goalbet
Ε Σουηδία 7,50 Interwetten
Ε Σλοβακία 15,00 Winmasters
ΣΤ Γαλλία 2,25 Winmasters
ΣΤ Γερμανία 2,30 Novibet
ΣΤ Πορτογαλία 7,00 Goalbet
ΣΤ Ουγγαρία 41,00 Novibet

 


Πραγματοποιώντας στοιχήματα Euro 2021

Δεν χρειάζεται να γίνει η έναρξη της διοργάνωσης για να αρχίσετε να πραγματοποιείτε στοιχήματα. Υπάρχει πλήθος από μακροπρόθεσμα στοιχήματα στις σελίδες στοιχημάτων Euro 2021. Αυτά είναι για παράδειγμα ο νικητής του κάθε ομίλου που είδαμε παραπάνω, ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, η νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης κλπ. Οι επιλογές αυξάνονται πολύ με την έναρξη των αγώνων, που περιλαμβάνουν πλήθος από επιλογές.

Επιλογές πριν την έναρξη των αγώνων

Αποτελούν τα πιο κλασικά στοιχήματα γενικά στο ποδόσφαιρο και στα υπόλοιπα σπορ. Μιλάμε για την επιλογή νικητή, για τις αγορές over-under και αγορές που έχουν να κάνουν με κάρτες, κόρνερ, φάουλ, επιλογές σε ημίχρονο/τελικό, σε ακριβές σκορ αγώνα κλπ. Θα διαπιστώσετε πως μόλις ξεκινήσει η διοργάνωση οι επιλογές ανά αγώνα στις σελίδες στοιχημάτων Euro 2021 θα αυξηθούν δραματικά. Σε έναν και μόνο αγώνα θα μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες επιλογές για στοιχήματα, τις οποίες θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Βραχυπρόθεσμα στοιχήματα Euro 2021

Μιλάμε για διάφορες στοιχηματικές αγορές στο Euro 2021 που δεν χρειάζονται μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να διευθετηθούν. Αυτές συνήθως είναι οι αγορές των αγώνων στις οποίες ποντάρει κάνεις λίγο πριν την έναρξη. Θετικό με τα συγκεκριμένου είδους πονταρίσματα είναι πως παίρνουν λίγο χρόνο για να διευθετηθούν. Αυτό σημαίνει πως αποδίδουν άμεσα πίσω το ποντάρισμα και τα κέρδη. Έτσι δεν δεσμεύεται για μεγάλο διάστημα το κεφαλαίου και μπορεί ο παίκτης να πραγματοποιεί πιο πολλά πονταρίσματα.

Μακροπρόθεσμα στοιχήματα Euro 2021

Σε αντίθεση με τα βραχυπρόθεσμα στοίχημα Euro 2021, έχουμε τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα Euro 2021. Όλες οι επιλογές τον νικητή ομίλου ή νικητή διοργάνωσης, πρώτου σκόρερ κλπ. συγκαταλέγονται στην κατηγορία των μακροπρόθεσμων στοιχημάτων. Το θετικό στο συγκεκριμένο είδος στοιχημάτων είναι πώς μπορεί κανείς από νωρίς να στοιχηματίσει με υψηλές αποδόσεις. Στον αντίποδα, τα χρήματα που ποντάρει κάνεις μένουν δεσμευμένα μέχρι την ολοκλήρωση του γεγονότος. Έτσι ο παίκτης δεσμεύει ουσιαστικά το κεφάλαιο του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσα πολλά στοιχήματα Euro 2021.

Live στοιχήματα Euro 2021

Το live στοίχημα αφορά συγκεκριμένους αγώνες του Euro 2021 και οποιοσδήποτε άλλης διοργάνωσης. Ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει στις σελίδες στοιχημάτων Euro 2021 απευθείας και σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Οι αποδόσεις Euro 2021 των διαφόρων επιλογών αυξομειώνονται ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα και το χρονικό διάστημα το οποίο βρίσκεται αυτή. Ο παίκτης έχει γραφική απεικόνιση του αγώνα και πολλές φορές live streaming, με απευθείας μετάδοση του αγώνα. Σίγουρα είναι πιο συναρπαστικό να επιλέγει κάνεις σε πραγματικό χρόνο τα πονταρίσματα του και να περιμένει στη συνέχεια την εξέλιξη. Τα πονταρίσματα αυτά είναι πιθανό να αφορούν γρήγορες διευθετήσεις, πχ. ποια ομάδα θα πάρει το επόμενο κόρνερ και πιο αργές επιλογές, που μπορεί π.χ. να διευθετούνται με το τέλος του αγώνα.

Σίγουρα στοιχήματα Euro 2021

Υπάρχει μια κατηγορία στοιχημάτων που μπορούν να εξασφαλίσουν σίγουρο κέρδος. Αυτά είναι γνωστά ως σίγουρα στοιχήματα (sure bets ή arbitrage bets). Μερικές φορές οι στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν πολύ διαφορετικές αποδόσεις. Τυχαίνει λοιπόν να συμφέρει να στοιχηματίσει κανείς τη νίκη μιας ομάδας σε μια στοιχηματική, την ισοπαλία σε μια άλλη και τη νίκη της δεύτερης ομάδας αλλού. Το κέρδος είναι συνήθως μικρό πχ. 1-2% και δεν είναι τελικά τόσο σίγουρο, καθώς μπορούν να γίνουν λάθη από τους παίκτες ή κάποια στοιχηματική να ακυρώσει δελτία λόγω λάθος στις αποδόσεις Euro 2021. Επίσης είναι πιο δύσκολο να βρείτε τέτοιους αγώνες στο Euro 2021 (πρέπει να τους συνδυάσετε και με άλλα ματς που το καλοκαίρι δεν θα είναι πολλά). Είναι απαραίτητο τέλος να εγγραφείτε σε όσο το δυνατό περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Στοίχημα Euro 2021 από κινητό τηλέφωνο

Τα κινητά τηλέφωνα και οι φορητές συσκευές έχουν εξελιχθεί δραματικά. Οι σελίδες στοιχημάτων euro 2021 επενδύουν πολύ στην τεχνολογία των κινητών, ακριβώς επειδή οι περισσότεροι από εμάς τα χρησιμοποιούμε συνεχώς. Το στοίχημα από κινητό τηλέφωνο είναι εφικτό τόσο σε pregame επιλογές, σε μακροπρόθεσμα πονταρίσματα, ακόμα και στο live στοίχημα. Βέβαια, πριν ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε στοιχήματα Euro 2021 καλό είναι να ρίξετε μία ματιά στις εφαρμογές που διαθέτει κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα.

Λειτουργικότητα

Η λειτουργικότητα σχετίζεται με το σύνολο των χαρακτηριστικών και υπηρεσιών που έχει στη διάθεσή του ο παίκτης. Το επιθυμητό είναι οι σελίδες στοιχημάτων Euro 2021 να λειτουργούν γρήγορα και ο παίκτης να μη χρειάζεται να πραγματοποιεί συνεχώς αναζητήσεις, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και διάθεση. Ακόμη και τα χρώματα και επιλογή τοποθετήσεις των στοιχείων στην οθόνη έχουν σημασία. Κάποιες σελίδες στοιχημάτων Euro 2021 δίνουν μεγαλύτερη σημασία στη λειτουργικότητα και στην πρακτικότητα της ιστοσελίδας και των εφαρμογών. Παραμένει, ωστόσο, και στο χέρι του παίκτη και υποκειμενικό κριτήριο το τι του αρέσει.


Τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2020

Τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2021

Κάθε διοργάνωση, μεγάλη ή μικρότερη έχει τα φαβορί της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του Euro 2021, υπάρχουν κάποιες εθνικές ομάδες που λόγω δυναμικότητας ξεχωρίζουν και θεωρούνται φαβορί. Εάν ρίξουμε μία ματιά στις αποδόσεις Euro 2021, θα διαπιστώσουμε πως τα 4 μεγάλα φαβορί είναι η Αγγλία, το Βέλγιο, η Γαλλία και η Ισπανία. Ας ρίξουμε μία πιο αναλυτική ματιά στις τέσσερις αυτές ομάδες που θα διεκδικήσουν μεταξύ των υπολοίπων 20 το τρόπαιο. Θα βρείτε επίσης τις καλύτερες αποδόσεις Euro 2021 για τη νίκη τους.

Η ομάδα της Αγγλίας

Η ομάδα της ΑγγλίαςΗ ομάδα της Αγγλίας αποτελεί για τις περισσότερες σελίδες στοιχημάτων Euro 2021 λίγο πιο ισχυρό φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Αυτό έχει να κάνει τόσο με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, όσο και από το γεγονός πως ο τελικός του Euro 2021 θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Γουέμπλεϊ. Οι Άγγλοι εξασφάλισαν τη συμμετοχή της στην τελική φάση με 7 νίκες σε 8 αγώνες στην προκριματική φάση, σκοράροντας 37 γκολ. Προπονητής της ομάδας είναι ο Gareth Southgate. Σημαντικοί παίκτες που πιθανότατα θα βρεθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης είναι οι: Pickford, Μaguire, Walker, Arnold, Henderson, Rice, Kane, Sterling, Sancho, Rashford, Dier, Mount. Οι υψηλότερες αποδόσεις Euro 2021 επικράτησης της Αγγλίας προσφέρεται από τη Stoiximan στα επίπεδα του 7.00.

Η ομάδα του Βελγίου

Η ομάδα του ΒελγίουΗ ομάδα του Βελγίου προκρίθηκε στα τελικά πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφάνιση στην προκριματική φάση. Προπονητής της ομάδας είναι ο Roberto Martinez και είναι ενδεικτικό να αναφέρουμε πως η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA. Ο πιο ακριβός και διάσημος παίκτης της ομάδας είναι ο Kevin De Bruyne, ενώ παίκτες που πιθανότατα θα έχουν συμμετοχή στα τελικά είναι οι: Courtois, Alderweireld, Denayer, Castagne, Witsel, Tielemans, Lukaku, Hazard, Mertens, Dembélé, Origi. Οι υψηλότερες αποδόσεις Euro 2021 επικράτησης του Βελγίου προσφέρεται από την Novibet στα επίπεδα του 7.00.

Η ομάδα της Γαλλίας

Η ομάδα της ΓαλλίαςΗ Γαλλία έπαιξε στον τελικό του Euro 2016 χωρίς να καταφέρει να κατακτήσει το κύπελλο. Στην τελική φάση του Euro 2021 προκρίθηκε με καλή αγωνιστική απόδοση. Προπονητής είναι ο Didier Deschamps, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την τελική αποστολή το Μάιο του 2021. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παίκτες που φαίνεται πως έχουν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους. Αυτοί είναι οι Pogba, Mbappe, και Griezmann που αποτελούν κομβικούς παίκτες της ομάδας. Πιθανότατα στην ομάδα θα βρεθούμε ακόμη οι Coman, Giroud, Kante, Mendy, Upamecano, Varane, Pavard, Lloris, Dubois, Martial. Οι υψηλότερες αποδόσεις Euro 2021 επικράτησης της Γαλλίας προσφέρεται από τη Netbet στα επίπεδα του 6.50.

Η ομάδα της Ισπανίας

Η ομάδα της Ισπανίας

Σε μεγάλες αλλαγές στην ομάδα των προκριματικών του Euro 2021 προχώρησε ο τεχνικός της Ισπανίας Luis Enrique. Η Ισπανία ήταν σαρωτική στα 8 από τα 10 παιχνίδια και παρέμεινε αήττητη στα προκριματικά με μόλις δύο ισοπαλίες. Αρχηγός και πιο έμπειρος παίκτης παραμένει ο Sergio Ramos. Στην τελική αποστολή θα είναι εκτός απροόπτου και παίκτες όπως οι Morata, Rodrigo, Alcácer, de Gea, Navas, Carvajal, Albiol, Martinez, Isco, Roberto, Busquets, Carzola, Thiago, Rodri, Fabian, Rodrigo, Asensio. Οι υψηλότερες αποδόσεις Euro 2021 επικράτησης της Ισπανίας προσφέρεται από τη Stoiximan στα επίπεδα του 9.00.


Ένα σύντομο ιστορικό του Euro

Η διοργάνωση στο Euro ξεκίνησε από την UEFA το 1960 και διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια (πλην του Euro 2021). Ο αριθμός των ομάδων της τελικής φάσης έχει αλλάξει αρκετές φορές από 4 έως και 24, όπως είναι αυτή τη στιγμή. Οι τελικές θέσεις διεκδικούνται μέσω προκριματικών αγώνων όπου μετέχουν όλες οι ομοσπονδίες της Ευρώπης. Γερμανία (1972, 1980, 1996) και Ισπανία (1964, 2008, 2021) είναι πολυνίκεις του θεσμού με 3 κατακτήσεις κυπέλλου και ακολουθεί η Γαλλία με 2 (1984, 2000). Από 1 κατάκτηση έχουν η Σοβιετική Ένωση (1960), η Ιταλία (1968), η Τσεχία (1976), η Πορτογαλία (2016), η Ολλανδία (1988), η Δανία (1992), και η Ελλάδα (2004). Οι δύο τελευταίες έχουν πραγματοποιήσει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της διοργάνωσης.


Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για το Euro 2021

Που θα πραγματοποιηθεί το Euro 2020;

Η αρχική πρόβλεψη περιελάβανε για πρώτη φορά τη συνδιοργάνωση από 12 διαφορετικές πόλεις (6 όμιλοι). Αυτές είναι Ρώμη (Ιταλία), Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), Άμστερνταμ (Ολλανδία), Βουκουρέστι (Ρουμανία), Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), Κοπεγχάγη (Σουηδία), Λονδίνο (Αγγλία), Γλασκόβη (Σκωτία), Μπιλμπάο (Ισπανία), Δουβλίνο (Ιρλανδία), Μόναχο (Γερμανία), Βουδαπέστη (Ουγγαρία). Υπάρχει ωστόσο η περίπτωση λόγω COVID-19 να αλλάξει το πρόγραμμα. Ίσως να μειωθεί ο αριθμός ή η διοργάνωση να γίνει τελικά στην Αγγλία.

Πού θα γίνουν οι ημιτελικοί και ο τελικός του Euro 2020;

Η φάση των ημιτελικών, αλλά και ο τελικός του Euro 2020 θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο. Για τους αγώνες αυτούς έχει επιλεγεί το στάδιο Γουέμπλεϊ. Ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες και σε τι ποσοστό συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου.

Έχουν αλλάξει οι ημερομηνίες των αγώνων και οι αποδόσεις Euro 2020;

Οι αρχικές ημερομηνίες των αγώνων άλλαξαν σε σχέση με το αρχικό πλάνο. Το Euro 2020 θα πραγματοποιηθεί από τις 11 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου 2021. Οι αποδόσεις επίσης αλλάζουν συχνά στις σελίδες στοιχημάτων Euro 2020. Αυτό θα συμβαίνει όλο και πιο τακτικά όσο πλησιάζουμε την έναρξη.

Δεν μπορώ να βρω ακόμη κάποια προσφορά* για τη διοργάνωση στις σελίδες στοιχημάτων Euro 2020. Δεν υπάρχει τίποτα;

Προς το παρόν είναι ακόμη λογικό να μην υπάρχει κάποια προσφορά*. Όσο πλησιάζουμε την έναρξη της θα αρχίσουν οι σελίδες στοιχημάτων Euro 2020 πιο έντονα να προσφέρουν συγκεκριμένες προσφορές*, γενικές και πιο προσωπικές, που θα αφορούν το Euro 2020.

Πού μπορώ να παρακολουθήσω τους αγώνες του Euro 2020;

Oι αγώνες του 2020 θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ. Οι περισσότερες σελίδες στοιχημάτων Euro 2020 θα προσφέρουν παράλληλα τους αγώνες μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος, με την τεχνολογία live streaming. Την ώρα που παίζετε live στοίχημα, θα μπορείτε να παρακολουθείτε και την εξέλιξη του αγώνα.


Συνοψίζοντας για τα στοιχήματα Euro 2021

Το Euro 2021 θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2021. Μένει να δούμε σε ποιες πόλεις θα γίνει αυτό, καθώς και αν θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα. Για άλλη μία φορά, ανεξάρτητα από τις συνθήκες, οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο θα απολαύσουν συναρπαστικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Εξίσου συναρπαστικό είναι και το στοίχημα, είτε με μακροπρόθεσμα στοιχήματα Euro 2021, τα οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε εάν επιθυμείτε από τώρα, είτε με πιο συγκεκριμένες και μελετημένες επιλογές, ακόμη και στο live στοίχημα.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις