Βαθμολογία: 97/100

 • Πολλές επιλογές στο ασιατικό χάντικαπ
 • Εξαιρετικό βάθος επιλογών και αποδόσεων για τα βρετανικά πρωταθλήματα
 • Εξαιρετική πλατφόρμα ζωντανού στοιχήματος

ΕΓΓΡΑΦΗ

Bet365 | στοιχηματικές επιλογές, αγορές και παρουσίαση υπηρεσιών και χαρακτηριστικών

Η Bet365 είναι μια μεγάλη στοιχηματική ιστοσελίδα με δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο και αναγνώριση από τους παίκτες του στοιχήματος σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπήρξε ουσιαστικά από τις πρώτες ιστοσελίδες του χώρου που φρόντισαν το 2011 να εξασφαλίσουν άδεια νόμιμης λειτουργίας στην ελληνική αγορά. Από τότε συνεχίζει σταθερά να βρίσκεται μεταξύ των πρώτων επιλογών των Ελλήνων παικτών στοιχήματος, αναβαθμίζοντας συνεχώς τη λειτουργικότητα, τις υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά της. Η Bet365 αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία brand για το στοίχημα σε όλο τον πλανήτη. 

Αδειοδότηση
Αθλήματα 35
στοιχημα live
Στατιστικά
εφαρμογή
Μέθοδοι Πληρωμής
Εξυπηρέτηση 24/7 Service – Email- Live Chat, Τηλέφωνο

Θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά

H Bet365 διαθέτει κάποια πολύ σημαντικά και ισχυρά χαρακτηριστικά, ωστόσο έχει και ορισμένες αδυναμίες που οφείλουμε να επισημάνουμε. Ευτυχώς φροντίζει συνεχώς να βελτιώνει τις αδυναμίες της αυτές για να τις μετατρέψει τελικά σε πλεονεκτήματα.

 • Πολλές επιλογές στο ασιατικό χάντικαπ
 • Εξαιρετικό βάθος επιλογών και αποδόσεων για τα βρετανικά πρωταθλήματα
 • Εξαιρετική πλατφόρμα ζωντανού στοιχήματος
 • Μετάδοση αγώνων με live streaming
 • Ταχύτατες πληρωμές
 • Λίγο παρωχημένο γραφικό περιβάλλον
 • Δεν έχει τόσο πολλές επιλογές όσον αφορά την Ελλάδα
 • Δεν διαθέτει συχνές και αριθμητικά πολλές προσφορές

Ύψος αποδόσεων και επιλογές ανά αγώνα

Η Bet365 προσφέρει αθλητικό στοίχημα σε 35 διαφορετικά αθλήματα, αριθμό τον οποίο δύσκολα θα συναντήσετε σε άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές που θα συναντήσετε είναι φυσικά όλα τα δημοφιλή αθλήματα, αλλά και αθλήματα όπως το kabaddi, το sepak takraw και το trotting που πιθανότατα να μην έχετε ξανακούσει καν. Υπάρχει επίσης ειδική κατηγορία για τα e-sports, όμως θα διαπιστώσετε από την άλλη πλευρά πως η Bet365 δεν ασχολείται με άλλου είδους στοιχήματα πέρα από τα αθλητικά, όπως είναι για παράδειγμα η πολιτική, τα διάφορα ψυχολογικά σόου, κοινωνικά γεγονότα κλπ. Πρόκειται καθαρά για μία 100% αθλητική ιστοσελίδα στοιχήματος. Παράλληλα, παρότι άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες διαθέτουν και κατηγορία καζίνο στην ιστοσελίδα τους, η Bet365 δεν προσφέρει τις υπηρεσίες αυτές στους Έλληνες παίκτες.

bet365 soccer

Πολλά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στη bet365

Θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα έχει μεγάλη γνώση της βρετανικής αγοράς. Στην Bet365 θα βρείτε συνεπώς όλες τις μεγάλες αλλά και μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ουαλίας, μέχρι και τα περιφερειακά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, με χιλιάδες επιλογές διαθέσιμες για να στοιχηματίσετε. Δεν θα βρείτε πουθενά, κυριολεκτικά σε καμία άλλη στοιχηματική ιστοσελίδα στην Ελλάδα, τόσο μεγάλη κάλυψη της συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής όσον αφορά τουλάχιστον το ποδόσφαιρο. Εδώ, παράλληλα, υπάρχει και ένα αρνητικό αναφορικά με την Ελλάδα και το ελληνικό περιεχόμενο, το οποίο είναι σίγουρα περιορισμένο σε σχέση με άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν φαίνεται να δίνει στο σημείο αυτό τόσο μεγάλη έμφαση.

Από την άλλη πλευρά η Bet365 διαθέτει ένα πανίσχυρο πλεονέκτημα, το οποίο χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο οι κάπως πιο προχωρημένοι παίκτες στο στοίχημα. Πρόκειται για το ασιατικό χάντικαπ, το οποίο η Bet365 ξέρει να διαχειρίζεται πάρα πολύ καλά, καλύτερα από τις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες στον κόσμο. Όσον αφορά την Ελλάδα, αποτελεί αναμφίβολα τη στοιχηματική ιστοσελίδα με τις πιο πολλές επιλογές με τις καλύτερες αποδόσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία στοιχημάτων.

Χωρίς να μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το ασιατικό χάντικαπ, μπορούμε να αναφέρουμε πως αποτελούν στοιχηματικές επιλογές με μικρότερο ρίσκο για τον παίκτη, που καταφέρνουν ωστόσο να διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα από τις αποδόσεις τους.

bet365 odds

Ελλάδα – Σούπερ Λιγκ 1

Εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές

Η Bet365 διαθέτει ειδικές εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, tablet και άλλες φορητές συσκευές, τα οποία υποστηρίζουν τα λειτουργικά συστήματα iOS και Android. Σας προσφέρεται η δυνατότητα να κατεβάσετε τις εφαρμογές αυτές από την ιστοσελίδα της Bet365 και να συνδεθείτε με τα ίδια στοιχεία με τα οποία συνδέεστε κανονικά και στη desktop έκδοση.

bet365 mobile

Πραγματικά έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά στις εφαρμογές αυτές, οι οποίες λειτουργούν πολύ γρήγορα, επιτρέποντας παράλληλα στον παίκτη του στοιχήματος να έχει πλήρη εικόνα για τους αγώνες τους οποίους στοιχηματίζει και όλες τις διαθέσιμες αγορές που υπάρχουν κανονικά και στο ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Αυτό περιλαμβάνει και τις λειτουργίες όπως το Cash Out, το Bet Builder κλπ.

Εάν δεν θέλετε για κάποιο λόγο να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές της Bet365 στο τηλέφωνό σας, μπορείτε απλά να συνδεθείτε από το browser σας στην ιστοσελίδα και να πραγματοποιήσετε εκεί τα στοιχήματα σας. Πάντως, οι εφαρμογές προσφέρουν καλύτερη ποιότητα και προσβασιμότητα στο περιεχόμενο που προσφέρει η Bet365, ενώ μπορούν επίσης να σας ενημερώνουν μέσω της λειτουργίας ειδοποιήσεων push, για τους αγώνες τους οποίους έχετε στοιχηματίσει ή απλά σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για αυτούς. Επιπλέον, οι εφαρμογές της Bet365 υποστηρίζουν πλήρως την πλατφόρμα του ζωντανού στοιχήματος και του live streaming, επιτρέποντάς σας να μπορείτε να δείτε οποιονδήποτε αγώνα μεταδίδεται ζωντανά στη συσκευή σας, με μια απλή σύνδεση στον λογαριασμό σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών και υπηρεσίες ζωντανού στοιχήματος και μεταδόσεων

Η Bet365 διαθέτει ειδικές εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα tablet και άλλες φορητές συσκευές, τα οποία υποστηρίζουν τα λειτουργικά συστήματα iOS και Android. Σας προσφέρεται η δυνατότητα να κατεβάσετε τις εφαρμογές αυτές από την ιστοσελίδα της Bet365 και να συνδεθείτε με τα ίδια στοιχεία με τα οποία συνδέεστε κανονικά και στη desktop έκδοση.

Πραγματικά έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά εφαρμογές αυτές, οι οποίες λειτουργούν πολύ γρήγορα, επιτρέποντας παράλληλα στον παίκτη του στοιχήματος να έχει πλήρη εικόνα για τους αγώνες τους οποίους στοιχηματίζει και όλες τις διαθέσιμες αγορές που υπάρχουν κανονικά και στο ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Αυτό περιλαμβάνει και τις λειτουργίες όπως το Cash Out, το Bet Builder κλπ. Εάν δεν θέλετε για κάποιο λόγο να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές της Bet365 στο τηλέφωνό σας, μπορείτε απλά να συνδεθείτε από το φυλλομετρητή σας στην ιστοσελίδα και να πραγματοποιήσετε εκεί τα στοιχήματα σας. Πάντως, οι εφαρμογές προσφέρουν καλύτερη ποιότητα και προσβασιμότητα στο περιεχόμενο που προσφέρει η Bet365, ενώ μπορούν επίσης να σας ενημερώνουν μέσω της λειτουργίας μηνυμάτων push, για τους αγώνες τους οποίους έχετε στοιχηματίσει ή απλά σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για αυτούς. Επιπλέον, οι εφαρμογές της Bet365 υποστηρίζουν πλήρως την πλατφόρμα του ζωντανού στοιχήματος και του live streaming, επιτρέποντάς σας να μπορείτε να δείτε οποιονδήποτε αγώνα μεταδίδεται ζωντανά στη συσκευή σας, με μία απλή σύνδεση στον λογαριασμό σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

bet365 feed

Προσφορές

Η 365 δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τις ελκυστικές και τις συχνές προσφορές προς τους παίκτες. Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα από τα δυνατά της σημεία, παρότι φυσικά προσφέρει ένα ενδιαφέρον μπόνους εγγραφής και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα λαμβάνετε προσωπικές προσφορές από τη στοιχηματική ιστοσελίδα στο e-mail σας, εφόσον έχετε ενεργοποιημένη την ενημέρωση μέσω του συγκεκριμένου τρόπου επικοινωνίας. Κατά καιρούς βέβαια θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν κάποιες σταθερές προσφορές, αλλά μην έχετε πολλές προσδοκίες για τη συγκεκριμένη κατηγορία από την Bet365, ιδιαίτερα δε αν έχετε «καλομάθει» από κάποιες άλλες ιστοσελίδες του χώρου.

Κατάθεση και ανάληψη χρημάτων από και προς τον στοιχηματικό σας λογαριασμό

Η Bet365 προσφέρει όλες τις βασικές επιλογές κατάθεσης χρημάτων στοιχηματικό σας λογαριασμό. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά πάντα την Ελλάδα, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε:

 • χρεωστικές, προπληρωμένες ή πιστωτικές κάρτες Mastercard, Visa και Maestro
 • ηλεκτρονικά πορτοφόλια Neteller και Skrill
 • την κάρτα κατάθεσης Paysafecard, που πλέον λειτουργεί και αυτή πάνω-κάτω ως ηλεκτρονικό πορτοφόλι και που αποτελεί αγαπημένη επιλογή των Ελλήνων παικτών

Για τους πιο παραδοσιακούς τύπους που δεν τους αρέσουν όλες αυτές οι ηλεκτρονικές ευκολίες, υπάρχει φυσικά κι η πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος, που σε αντίθεση όμως με τις άλλες επιλογές που γίνονται στιγμιαία, απαιτεί από 2 έως 10 εργάσιμες ημέρες και τουλάχιστον 200 ευρώ ως ελάχιστη κατάθεση.

Όσον αφορά τώρα την ανάληψη χρημάτων, αυτή είναι εφικτή μόνο με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa. Όλες οι υπόλοιπες κάρτες δεν υποστηρίζουν την ανάληψη χρημάτων, ούτε από την Bet365, αλλά ούτε και από οποιαδήποτε άλλη στοιχηματική ιστοσελίδα. Οι εναλλακτικές επιλογές που έχετε είναι και πάλι τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill, Neteller και Paysafecard. Τέλος, σας προσφέρεται και η επιλογή της τραπεζικής αναλήψης χρημάτων, με ελάχιστο ποσό ανάληψης τα 40 ευρώ και τις αντίστοιχες καθυστερήσεις, όπως ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση των καταθέσεων.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε πως η Bet365 προχωρά πολύ γρήγορα στην επεξεργασία και την ολοκλήρωση όλων των αιτημάτων ανάληψης χρημάτων, πιθανότατα πολύ νωρίτερα από τις περισσότερες άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορεί να έχετε ήδη κάποια εμπειρία.

Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και ασφάλεια

Η Bet365 διαθέτει ένα πολύ ευγενικό και ιδιαίτερα αποτελεσματικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, στο οποίο μπορείτε να αναζητήσετε λύσεις για τα προβλήματά σας 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Θα σας προτείναμε καταρχάς να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε μέσω του live chat, το οποίο θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Bet365. Μπορείτε εναλλακτικά να επικοινωνήσετε γραπτά μέσω email ή μέσω web μηνύματος, την απάντηση του οποίου θα βρείτε στα εισερχόμενα μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Τέλος, η Bet365 σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης, χωρίς μάλιστα καμία χρέωση από το σταθερό σας τηλέφωνο σε διεθνή αριθμό δωρεάν χρέωσης. Το συγκεκριμένο τμήμα λειτουργεί άψογα και είναι θέμα ελάχιστων λεπτών της ώρας προκειμένου να ανταποκριθεί αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα έχετε.

Όσον αφορά τώρα την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και των χρημάτων σας, από τη στιγμή που η Bet365 λειτουργεί με τους κανόνες του θεσμικού πλαισίου της Ελλάδας, είστε απόλυτα καλυμμένοι και είναι ιδιαίτερα αμφίβολο αν θα έχετε ποτέ οποιοδήποτε ζήτημα με τη συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα. Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) ελέγχει εξονυχιστικά την Bet365 και όλες τις υπόλοιπες εταιρείες που έχουν εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα και μέσω χρηματικών εγγυήσεων και άλλων ρυθμίσεων, μπορεί να σας εξασφαλίσει απόλυτη ασφάλεια για τα ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά και για τα χρήματα τα οποία έχετε καταθέσει ή κερδίσει στην Bet365.

Συμπέρασμα

Η Bet365 αποτελεί αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους αυτή τη στιγμή οι Έλληνες παίκτες του διαδικτυακού στοιχήματος. Μιλάμε για μία ιστοσελίδα με πάρα πολλές επιλογές σε αθλήματα και στοιχηματικές αγορές, με στοιχηματικές αποδόσεις που διατηρούνται σταθερά ψηλότερα από τον μέσο όρο.

Η Bet365 είναι ιδιαίτερα ενημερωμένη σχετικά με την αγορά του ασιατικού χάντικαπ, προσφέροντας πολύ καλές ευκαιρίες στους παίκτες. Μπορεί το γραφικό περιβάλλον να σας φανεί μάλλον λίγο ξεπερασμένο σε σχέση με τις υπόλοιπες στοιχηματικές ιστοσελίδες, αλλά είναι σίγουρα λειτουργικό και ανταποκρίνεται αμέσως στις επιθυμίες και στις επιλογές σας. Θα θέλαμε βέβαια να το δούμε να εκσυγχρονίζεται και αυτό το κομμάτι στο άμεσο μέλλον.

Η Bet365 αποτελεί μία αξιόλογη λύση, τόσο στην περίπτωση που αναζητάτε μια καλή εταιρεία για να παίζετε αποκλειστικά και μόνο σε αυτή τα διαδικτυακά σας στοιχήματα, όσο και στην περίπτωση που ψάχνετε μια ακόμα στοιχηματική ιστοσελίδα για να συμπληρώσετε τον κατάλογο με αυτές στις οποίες έχετε εγγραφεί και χρησιμοποιείτε ήδη.