Βαθμολογία: 96/100

 • Υψηλές αποδόσεις στις στοιχηματικές αγορές
 • Στοίχημα σε πολιτική, σε ψυχαγωγία και σε άλλες μη αθλητικές κατηγορίες
 • Ιδιαίτερα καλές και πολλές προσφορές για τα παρολί

ΕΓΓΡΑΦΗ

Novibet αξιολόγηση | χαρακτηριστικά και προσφορές στο αθλητικό στοίχημα και στο live στοίχημα

Η Novibet είναι μία από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που έχουν εξασφαλίσει νόμιμη άδεια εργασίας στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει συνεχώς σημαντική εξέλιξη και βελτίωση, με καινοτόμα χαρακτηριστικά για τον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος. Η Novibet ξεκίνησε ουσιαστικά τη λειτουργία της το 2010, με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνεχίζει την εξάπλωσή της σε όλο τον κόσμο, με ενδιάμεσο σταθμό την Ελλάδα.

Αδειοδότηση GC
Αθλήματα 20
στοιχημα live
Στατιστικά
εφαρμογή
Μέθοδοι Πληρωμής
Εξυπηρέτηση 24/7 Service – Email- Live Chat, Τηλέφωνο

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Novibet

Παρότι η Novibet εξακολουθεί να είναι νέα στον χώρο του παγκόσμιου αθλητικού στοιχήματος, έχει ήδη ξεχωρίσει για κάποια από τα χαρακτηριστικά της. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα κυριότερα πλεονεκτήματα αλλά και τα κυριότερα μειονεκτήματα της συγκεκριμένης στοιχηματικής ιστοσελίδας.

 • Υψηλές αποδόσεις στις στοιχηματικές αγορές
 • Στοίχημα σε πολιτική, σε ψυχαγωγία και σε άλλες μη αθλητικές κατηγορίες
 • Ιδιαίτερα καλές και πολλές προσφορές για τα παρολί
 • Πολύ λειτουργικός και όμορφος σχεδιασμός
 • Δυνατότητα διαπραγμάτευσης των ορίων των στοιχημάτων με τους ανθρώπους της στοιχηματικής ιστοσελίδας
 • Εξαιρετικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών
 • Αρκετά υψηλή γκανιότα και περιορισμένες επιλογές στο ασιατικό χάντικαπ
 • Περιορισμένη έκταση λειτουργίας του live streaming
 • Λίγες επιλογές στις αγορές του τένις

Ύψος αποδόσεων και ποιότητα στοιχηματικών επιλογών

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως πρόκειται για μια στοιχηματική ιστοσελίδα που προσφέρει πολύ καλά επίπεδα αποδόσεων, αρκετά πάνω από τον μέσο όρο της ελληνικής αγοράς. Αυτό σε συνδυασμό με τα παιχνίδια που προσφέρονται καθημερινά με μηδενική γκανιότα από τη Novibet, δίνει στους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος στη δυνατότητα για πολύ καλύτερα κέρδη από τις επιτυχημένες τους επιλογές στο στοίχημα. Στη Novibet μπορείτε να βρείτε 20 διαφορετικά αθλήματα, με διοργανώσεις και πρωταθλήματα απ’ όλο τον κόσμο.

Φυσικά, όπως συμβαίνει συνήθως στον συγκεκριμένο χώρο, μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στα πιο δημοφιλή αθλήματα και κυρίως στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει στο σημείο αυτό να παρατηρήσουμε πως παρότι το τένις είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο, η συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα παρουσιάζει κάποιες ελλείψεις αναφορικά με την ποικιλία των διαθέσιμων επιλογών στο τένις.

novibet website

Novibet: 20 διαφορετικά αθλήματα, με διοργανώσεις και πρωταθλήματα απ’ όλο τον κόσμο

Στα υπόλοιπα από τα δημοφιλή αθλήματα μπορούμε να πούμε πως η συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα τα πάει πάρα πολύ καλά από κάθε άποψη. Μάλιστα, είναι από τις λίγες στοιχηματικές ιστοσελίδες που θα βρείτε στην Ελλάδα, οι οποίες προσφέρουν αγορές ασιατικού χάντικαπ. Βέβαια και εδώ υπάρχουν κάποιες ελλείψεις. Οι διαθέσιμες επιλογές του ασιατικού χάντικαπ περιορίζονται στις βασικές αγορές και οι αποδόσεις συνολικά δεν είναι τόσο υψηλές, στα επίπεδα που θα δείτε δηλαδή για τις υπόλοιπες κατηγορίες του στοιχήματος.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης το γεγονός πως πέρα από τις κατηγορίες του αθλητικού στοιχήματος, η Novibet δίνει μεγάλη έμφαση και στα ειδικά στοιχήματα σε άλλες κατηγορίες, μη αθλητικές. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές θα βρείτε την κατηγορία των e-sports, με όλες τις διεθνείς διοργανώσεις στο πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια, τις διοργανώσεις που πραγματοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο στο σκάκι, καθώς επίσης και στοιχηματικές επιλογές από το χώρο της πολιτικής (τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό), αλλά και της διασκέδασης (πχ. διάφορα βραβεία, μουσικοί διαγωνισμοί, κινηματογράφος, σειρές, reality κλπ.)

Αν ασχολείστε με δελτία παρολί, θα χαρείτε να μάθετε πώς η συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα διαθέτει πολύ ευνοϊκές προσφορές που σας βοηθούν και να αποφύγετε να χάσετε τα χρήματά σας σε πολλές περιπτώσεις αποτυχημένων προβλέψεων, αλλά και να κερδίσετε τελικά περισσότερα χρήματα από τα νικηφόρα σας δελτία.

novibet superleague

Superleague: πολύ καλά επίπεδα αποδόσεων, αρκετά πάνω από τον μέσο όρο της ελληνικής αγοράς

Χρηστικότητα ιστοσελίδας και λειτουργία εφαρμογών για κινητά

Η Novibet έχει δώσει πραγματικά μεγάλο βάρος στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση της ιστοσελίδας και της διαδικτυακής πλατφόρμας της για το ζωντανό στοίχημα. Το γεγονός αυτό είναι σίγουρα ευνοϊκό για τους χρήστες, καθώς κάνει πολύ ευχάριστη και γρήγορη την πλοήγηση και την αναζήτηση των στοιχηματικών αγορών και των διαθέσιμων υπηρεσιών.

Η ιστοσελίδα έχει τη μορφή τετράστηλου. Στη μία στήλη αριστερά είναι η βασική μπάρα με τις γρήγορες επιλογές και τα πρωταθλήματα, ενώ ακολουθούν διαδοχικά δύο στήλες κάθετες με στοιχεία για τους επόμενους αγώνες και τις αποδόσεις τους. Στη δεξιά άκρη υπάρχουν κάποιες προσφορές και παράθυρα που ενημερώνουν τον παίκτη για διάφορες χρηστικές πληροφορίες. Αυτό το σύστημα παρουσίασης είναι πραγματικά πολύ αποδοτικό και ευχάριστο.

Όσον αφορά τώρα τις εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, η Novibet δεν προσφέρει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή για να κατεβάσετε στη συσκευή σας. Αυτό όμως βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας μέσω του κινητού σας, από κάποιο tablet ή από οποιασδήποτε άλλη φορητή συσκευή διαθέτετε. Η Novibet έχει δημιουργήσει μία ειδική έκδοση της ιστοσελίδας της, η οποία είναι πιο κατάλληλη για τις συσκευές αυτές, με περιορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και κυρίως με μικρότερες οθόνες. Πρόκειται ουσιαστικά για μία μίνι έκδοση της ιστοσελίδας εκείνης που κανονικά θα δείτε πλήρως την οθόνη του υπολογιστή σας.

Σε γενικές γραμμές η συγκεκριμένη μίνι ιστοσελίδα διαθέτει τις επιλογές πού υπάρχουν κανονικά, όμως διαπιστώνονται και κάποιες ελλείψεις που κατά κύριο λόγο έχουν να κάνουν με την απουσία κάποιων αθλημάτων. Μην φοβάστε όμως, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, το βόλεϊ, το μπέιζμπολ και το ράγκμπι βρίσκονται όλα εκεί. Η έκδοση της ιστοσελίδας της Novibet για φορητές συσκευές είναι πολύ γρήγορη και ευχάριστη.

novibet mobile

Novibet mobile ΣΤΟΙΧΗΜΑ/KAZINO | Android | iPhone | iPad Tablet

Σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες, όπως είναι για παράδειγμα το Cash Out, ενώ αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες και όταν είναι ενεργή η πλατφόρμα του live στοιχήματος. Για να παρακολουθήσετε κάποιο αγώνα μέσω του live streaming θα πρέπει να συνδεθείτε στο στοιχηματικό σας λογαριασμό, χωρίς ωστόσο να είναι απαραίτητο να ποντάρετε στο συγκεκριμένο ή σε οποιονδήποτε άλλο αγώνα για να έχετε πρόσβαση στο υλικό, σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε live streaming και από τη μίνι έκδοση της ιστοσελίδας, μέσω της φορητής συσκευής την οποία διαθέτετε.

Προσφορές και επιβραβεύσεις παικτών

Η Novibet δίνει αρκετά μεγάλη έμφαση στις προσφορές και τις ανταμοιβές παικτών που στοιχηματίζουν σε αυτή σε τακτική βάση. Υπάρχουν διαθέσιμες κάποιες σταθερές προσφορές, όπως είναι για παράδειγμα το πριμ στα παρολί, που σας προσφέρει ενισχυμένα κέρδη σε περίπτωση νίκης των παρολί δελτίων σας, αλλά και προσφορές που θα αρχίσετε να λαμβάνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσω email, αφού ολοκληρώσετε βέβαια την εγγραφή σας τη συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα.

Επειδή απαγορεύεται από την ελληνική νομοθεσία η προώθηση του μπόνους εγγραφής και των προσφορών των στοιχηματικών ιστοσελίδων, καλό θα είναι να ρίξετε μία ματιά οι ίδιοι στο ειδικό τμήμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Novibet για τις προσφορές. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως πρόκειται σίγουρα για μια ιστοσελίδα στοιχήματος που προσφέρει συνεχώς καλές προσφορές, τις οποίες καλό είναι να έχετε πάντα κατά νου και να φροντίζετε να αξιοποιείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

novibet landingpage

Μέθοδοι ανάληψης και κατάθεσης χρημάτων στον στοιχηματικό σας λογαριασμό

Το πρώτο βήμα για να αρχίσετε να παίζετε αθλητικό στοίχημα, μετά φυσικά τη δημιουργία του λογαριασμού σας στο διαδίκτυο, είναι η κατάθεση χρημάτων στον στοιχηματικό λογαριασμό σας. Η Novibet σας προσφέρει αρκετές επιλογές για κατάθεση χρημάτων:

 • χρήση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας (Visa, Mastercard και Maestro)
 • συνεργασία με τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill, Neteller, την κάρτα-πορτοφόλι Paysafecard και το ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι Viva Wallet
 • υποστήριξη των συστημάτων ΜyBank και Ε-banking μεγάλων ελληνικών τραπεζών, καθώς και την υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων MoneySafe.

Όλες οι μεταφορές χρημάτων, πλην των παραδοσιακών τραπεζικών εμβασμάτων γίνονται άμεσα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Όταν πρόκειται να ζητήσετε ανάληψη χρημάτων, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μέθοδο την οποία έχετε αξιοποιήσει ήδη για την κατάθεση χρημάτων στο στοιχηματικό σας λογαριασμό. Αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας.

Σημειώστε πως οι κάρτες Mastercard και Maestro δεν υποστηρίζουν την ανάληψη χρημάτων, συνεπώς θα πρέπει να επιλέξετε κάποια άλλη μέθοδο, που στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να είναι η κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Γενικά, η επεξεργασία των αιτημάτων ανάληψης χρημάτων γίνεται από τους ανθρώπους της Novibet χωρίς ιδιαίτερες χρονικές καθυστερήσεις. Ανάλογα με τον τρόπο αναλήψης που θα επιλέξετε, θα χρειαστεί βέβαια και ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την πίστωση των χρημάτων εκεί που επιθυμείτε.

Ασφάλεια στοιχείων και συναλλαγών και αποτελεσματικότητα του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet είναι πραγματικά εξαιρετικό. Ενδεχομένως να πρόκειται και για το καλύτερο που θα βρείτε στην Ελλάδα, εάν το συγκρίνουμε με τις αντίστοιχες επιλογές των υπολοίπων στοιχηματικών ιστοσελίδων που έχουν εξασφαλίσει αυτή τη στιγμή άδεια λειτουργίας στη χώρα μας. Το σημαντικό είναι πως όλες σχεδόν οι μέθοδοι επικοινωνίας λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα (αν θέλετε να μιλήσετε σε κάποια άλλη γλώσσα, έχετε φυσικά και αυτή την επιλογή).

Θα λέγαμε ότι ο πιο κλασικός και αποτελεσματικός τρόπος εξυπηρέτησης είναι το live chat, με το οποίο επικοινωνείτε γραπτά με κάποιον εκπρόσωπο της Novibet, κάνοντας απλά ένα κλικ στο κουμπί που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της. Μπορείτε να επικοινωνήστε γραπτά αλλά και φωνητικά και μέσω του Skype, εάν αυτό σας εξυπηρετεί καλύτερα. Η Novibet προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας και τηλεφωνικά, σε αριθμό με αστική χρέωση στην Ελλάδα. Εάν όλα αυτά δεν σας καλύπτουν μπορείτε να επικοινωνήσετε επίσης μέσω email, αλλά και να στείλετε ενδεχομένως κάποιο φαξ.

Σε κάθε περίπτωση, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας φροντίζει να ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα στο κάθε αίτημα επικοινωνίας το οποίο λαμβάνει, ενώ οι απαντήσεις είναι πραγματικά πάντα πολύ λεπτομερείς και οι λύσεις που δίνονται είναι άμεσες και αποτελεσματικές.

Τελική αξιολόγηση και συμπέρασμα για την Novibet

Θα χαρακτηρίζαμε τη Novibet ως μία από τις καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες που θα βρείτε σήμερα διαθέσιμη στην Ελλάδα για νόμιμο στοίχημα. Αν μας ζητούσε κάποιος έναν χαρακτηρισμό για αυτή θα ήταν σίγουρα “καινοτόμα”, κυρίως για τη μεγάλη εξέλιξη που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς.

Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο διαδικτυακό περιβάλλον, όπου η αναζήτηση των στοιχηματικών επιλογών που σας ενδιαφέρουν είναι πραγματικά εύκολη και γρήγορη. Πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της ιστοσελίδας αυτής είναι το ύψος των αποδόσεων, που σε πολλές περιπτώσεις κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, σε συνδυασμό και με τη μηδενική γκανιότα, σε συγκεκριμένους αγώνες, τους οποίους επιλέγει η Novibet. Μας αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος λειτουργίας της υπηρεσίας του Cash out και του Bet referral, που πραγματικά λειτουργούν άψογα.

Στη Novibet θα λατρέψετε τις σταθερές και τις έκτακτες προσφορές που θα αρχίσετε να λαμβάνετε και που αξίζουν τον κόπο να δοκιμάσετε. Οι τραπεζικές συναλλαγές γίνονται και αυτές εξαιρετικά εύκολα και γρήγορα, χωρίς προβλήματα.

Θα θέλαμε σίγουρα να δούμε περισσότερες επιλογές σε κάποια αθλήματα όπως είναι για παράδειγμα το τένις, αλλά και τη δημιουργία εξειδικευμένων εφαρμογών για λειτουργικά συστήματα Android και iOS. Χαιρόμαστε από την άλλη πλευρά πολύ που υπάρχει ήδη η επιλογή των ασιατικών χάντικαπ, όμως θα επιθυμούσαμε να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση εδώ, με πιο πολλές επιλογές και καλύτερες αποδόσεις για τους παίκτες.

Συνολικά μπορούμε να πούμε πως αξιολογούμε πολύ υψηλά τη συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα και την προτείνουμε σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με το αθλητικό στοίχημα. Έχουμε επίσης τη βεβαιότητα πως και στο μέλλον η Novibet θα γίνει ακόμη καλύτερη, κάτι που έχουμε άλλωστε δει να συμβαίνει κάτ’ επανάληψη τα προηγούμενα χρόνια.