Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προσφορές των στοιχηματικών ιστοσελίδων

Στην Ελλάδα η νομοθεσία γύρω από την διαφήμιση των προωθητικών προσφορών των ιστοσελίδων του στοιχήματος και των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών είναι ιδιαίτερα αυστηρή. Θα λέγαμε πως μάλλον είναι η πιο αυστηρή στην Ευρώπη, πιθανότατα και η πιο αυστηρή και σε ολόκληρο τον κόσμο. Για τον λόγο αυτόν δεν θα βρείτε πολλές πληροφορίες για τα bonus εγγραφής και τα διάφορα άλλα μπόνους και τις προσφορές που δίνουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες με μπόνους.

No MarketingΩστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα μπόνους σίγουρα υπάρχουν και σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ καλά και ενδιαφέροντα. Ο καλύτερος τρόπος για να ενημερώνεστε για αυτά είναι να επισκέπτεστε το αντίστοιχο τμήμα που υπάρχει σε κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα και στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά όλες οι πληροφορίες που τα αφορούν. Aυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά την εγγραφή σας στις στοιχηματικές ιστοσελίδες με bonus εγγραφής και άλλες προσφορές, εφόσον έχετε συνδεθεί με τα στοιχεία του λογαριασμού σας στη συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα.

Τι ακριβώς προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες

Ο ανταγωνισμός των στοιχηματικών ιστοσελίδων ήταν πάντα έντονος και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο αυξημένος. Για τον λόγο αυτό οι στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν στους παίκτες κίνητρα για να εγγραφούν και να παίξουν σε αυτές. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια προφέρουν τα μπόνους πρώτης κατάθεσης (ή εγγραφής), τα προγράμματα ανταμοιβής τακτικών παικτών και διάφορες άλλες προσφορές σε συγκεκριμένα αθλήματα και κατηγορίες στοιχήματος.

Θα πρέπει να γνωρίζετε σε κάθε περίπτωση πως υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις σε κάθε προσφορά. Εφιστούμε λοιπόν την προσοχή σας και σας προτείνουμε να διαβάζετε πάρα πολύ καλά τους όρους που υπάρχουν πίσω από την κάθε προσφορά, πριν αρχίσετε να ασχολείστε μαζί της. Ο πιο κλασικός όρος είναι αυτός που περιλαμβάνει το “τζιράρισμα”, δηλαδή ένα προαπαιτούμενο αριθμό πονταρισμάτων χρημάτων, προκειμένου να “ξεκλειδώσει” κανείς τα χρήματα που του προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες με bonus εγγραφής ή τα χρήματα που προσφέρει ως επιβράβευση κάποια προσφορά.

Επιπλέον, υπάρχει πάντα μια ελάχιστη απόδοση στην οποία θα πρέπει να παίξει ο παίκτης ώστε να μετρήσει το στοίχημα του στον απαιτούμενο τζίρο. Κάποιες άλλες προσφορές απαιτούν την εισαγωγή ενός συγκεκριμένου κωδικού ή την επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της στοιχηματικής ιστοσελίδας προκειμένου να ζητήσετε κάποιο μπόνους. Όπως προείπαμε, πληροφορίες για όλα αυτά μπορείτε να βρείτε από τις ίδιες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, αμέσως μετά την εγγραφή σας.

Οι διαφορετικές προσφορές που δίνουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες με μπόνους

Μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε τις προσφορές των στοιχηματικών ιστοσελίδων σε κάποιες βασικές κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα:

Μπόνους εγγραφής ή καλωσορίσματος: Πρόκειται για κάποια έξτρα χρήματα που δίνονται από τις ιστοσελίδες ιστοσελίδες με bonus εγγραφής μετά την πρώτη κατάθεσή του παίκτη. Το ποσό της κατάθεσης συνήθως είναι αυτό που ορίζει το μέγεθος του μπόνους. Έχουμε για παράδειγμα κάποιες φορές 100% επιπλέον χρήματα ή 50% έξτρα χρήματα, που βασίζεται καθαρά στο πόσο της πρώτης κατάθεσης.

Προγράμματα ανταμοιβής παικτών: Πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες διαθέτουν προγράμματα επιβράβευσης. Ουσιαστικά δίνουν κάθε μήνα κάποιες επιβραβεύσεις στους παίκτες, ανάλογες με το πόσο δραστήριοι ήταν τον προηγούμενο μήνα. Έτσι λοιπόν, όσο πιο πολύ παίζει κανείς, πόσο πιο μεγάλες επιβραβεύσει συνήθως λαμβάνει. Τις περισσότερες φορές οι επιβραβεύσεις πιστώνονται αυτόματα στο λογαριασμό του παίκτη.

Δωρεάν στοίχημα: Συχνά οι στοιχηματικές ιστοσελίδες με μπόνους ενημερώνουν τους παίκτες πως τους δίνουν κάποιο δωρεάν στοίχημα, με ένα συγκεκριμένο ποσό. Μπορεί αυτό το στοίχημα να αφορά οποιονδήποτε αγώνα επιθυμεί ο παίκτης ή κάποιο συγκεκριμένο αγώνα που επιλέγει και τον οποίο υποδεικνύει η ίδια η στοιχηματική ιστοσελίδα.

Επιστροφές χρημάτων: Σε κάποιες περιπτώσεις οι στοιχηματικές ιστοσελίδας επιστρέφουν τα πονταρίσματα σας, ακόμη και σε περιπτώσεις που έχετε χάσει το στοίχημα. Για παράδειγμα, υπάρχουν προσφορές με τις οποίες όταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας τελείωσε 0-0 ιστοσελίδα, η στοιχηματική ιστοσελίδα επιστρέφει τα χρήματα του πονταρίσματος στον παίκτη ή όταν για παράδειγμα ο παίκτης χάσει μόνο μία επιλογή στο παρολί δελτίο του, λαμβάνει πάλι επιστροφή χρημάτων.

Έξτρα κέρδη: Σε πολλές περιπτώσεις, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες με μπόνους επιβραβεύουν ακόμη περισσότερο τις νίκες των παικτών. Κλασικό παράδειγμα είναι τα πριμ που δίνουν στους αγώνες παρολί, ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων τις οποίες τοποθετούν οι παίκτες στο δελτίο τους. Έτσι, ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που έχει καταφέρει να προβλέψει σωστά, ο παίκτης λαμβάνει μεγαλύτερα κέρδη.

Τα μπόνους εγγραφής και ο τρόπος λειτουργίας τους

Αποτελούσε πάντα και συνεχίζουν να αποτελούν την πιο κλασική προσφορά των στοιχηματικών ιστοσελίδων με μπόνους. Πρόκειται για πολύ καλά μπόνους, τα οποία αποτελούν κίνητρο για τους παίκτες να εγγραφούν στην ιστοσελίδα. Για να ενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο μπόνους, ο παίκτης θα πρέπει να ολοκληρώσει την πρώτη του χρηματική κατάθεση στη στοιχηματική ιστοσελίδα. Το μπόνους που λαμβάνει είναι ανάλογο της χρηματικής αυτής κατάθεσης.

Ουσιαστικά ο παίκτης καταλήγει να παίζει με περισσότερα ή ακόμη και με διπλάσια χρήματα, όμως θα πρέπει να πραγματοποιήσει τζιράρισμα ενός συγκεκριμένου ποσού για να μπορέσει να “ξεκλειδώσει” τα χρήματα του μπόνους. Αυτό φυσικά είναι πολύ λογικό, καθώς αν δεν υπήρχαν περιορισμοί, θα ήταν ουσιαστικά σαν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες με bonus εγγραφής να χάριζαν χρήματα σε όλους τους παίκτες. Έχετε κατά νου πως πάντα υπάρχει μία ελάχιστη απόδοση στην οποία πρέπει να ποντάρετε, προκειμένου να θεωρούνται έγκυρα ως προς τους τζιράρισμα τα στοιχήματα. Οι αποδόσεις βέβαια είναι συνήθως χαμηλές, της τάξης π.χ. του 1,40-1,50.

Ανάληψη χρημάτων από προσφορές και μπόνους

Όλες οι προσφορές που δίνουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες με μπόνους είναι “κλειδωμένα”, μέχρις ότου ο παίκτης καλύψει τις προϋποθέσεις των προσφορών αυτών. Τα συγκεκριμένα μπόνους και προσφορές έχουν και κάποιο χρονικό διάστημα ισχύος. Εάν ο παίκτης δεν καταφέρει να πραγματοποίηση τα όσα απαιτούνται από τις προϋποθέσεις, τότε ουσιαστικά τα χρήματα που του έχουν δοθεί ως μπόνους, απλά αφαιρούνται από το στοιχηματικό του λογαριασμό. Σημειώστε επίσης πως για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ανάληψη χρημάτων, ούτως ή άλλως, θα πρέπει πρώτα να έχει γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων του λογαριασμού του παίκτη. Αυτό είναι κάτι που ζητούν όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, καθώς είναι υποχρεωμένες από το νόμο να ζητούν κάποια έγγραφα ταυτοποίησης του παίκτη. Όπως προείπαμε, φροντίστε πάντα να διαβάζετε καλά τους όρους και τις προϋποθέσεις που κάθε μπόνους.