Η χρήση της MoneySafe στο διαδικτυακό στοίχημα

moneysafe logoΗ MoneySafe αποτελεί άλλη μία λύση ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω διαδικτύου, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την κατάθεση και την ανάληψη χρημάτων από στοιχηματικές ιστοσελίδες. Δείτε πώς ακριβώς λειτουργεί και τι μπορείτε να κάνετε με αυτή.

Oι καλύτερες ιστοσελίδες στοιχήματος με MoneySafe το 2022

Αξιολόγηση εμπειρογνωμόνων
ανταύγειες
Καλώς Προσφορά
 • Εξαιρετικό βάθος επιλογών και αποδόσεων τα βρετανικά πρωταθλήματα
 • Μετάδοση αγώνων με live streaming
 • Εξαιρετικό βάθος επιλογών και αποδόσεων τα βρετανικά πρωταθλήματα
 • Μετάδοση αγώνων με live streaming
bet365 Εμπειρίες
 • Πολύ καλά επίπεδα αποδόσεων
 • Δυνατότητα πονταρίσματος σε e-sports
 • Δυνατότητα Cash Out σε pre game και στο ζωντανό στοίχημα
 • Πολύ καλά επίπεδα αποδόσεων
 • Δυνατότητα πονταρίσματος σε e-sports
 • Δυνατότητα Cash Out σε pre game και στο ζωντανό στοίχημα
Tipbet Εμπειρίες
 • Πολύ καλές αποδόσεις και πλήθος αθλημάτων και αγορών
 • Εκπληκτικές προσφορές
 • Live Stream
 • Πολύ καλές αποδόσεις και πλήθος αθλημάτων και αγορών
 • Εκπληκτικές προσφορές
 • Live Stream
Stoiximan Εμπειρίες
 • Πληθώρα από ασιατικά χάντικαπ
 • Διαθέτει Cash Out
 • Μεγάλα όρια πονταρίσματος
 • Υψηλά όρια στοιχηματισμού
 • Πληθώρα από ασιατικά χάντικαπ
 • Διαθέτει Cash Out
 • Μεγάλα όρια πονταρίσματος
 • Υψηλά όρια στοιχηματισμού
NetBet Εμπειρίες

Τι είναι η MoneySafe;

Η MoneySafe αποτελεί ουσιαστικά μία επαναφορτιζόμενη, προπληρωμένη κάρτα Mastercard, την οποία μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε σε χιλιάδες σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

 • Το κόστος της MoneySafe είναι 7,95 ευρώ από τα καταστήματα και 10 ευρώ από την ιστοσελίδα της MoneySafe
 • Λειτουργεί παράλληλα και σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι
 • Υπάρχουν 2 καταστήματα MoneySafe στην Αθήνα
 • Λειτουργεί και με κωδικούς κατάθεσης, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εσείς ή να στείλετε σε φίλους
 • Διαθέτει εφαρμογή για Android και για iOS

Πώς λειτουργεί η MoneySafe

Η MoneySafe αποτελεί ουσιαστικά ένα συνδυασμό προπληρωμένης κάρτας Mastercard και ηλεκτρονικού πορτοφολιού, στα πρότυπα του Skrill ή του Neteller. Ουσιαστικά αποκτάτε την κάρτα την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως οποιαδήποτε άλλη Μastercard στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα δημιουργείτε έναν online λογαριασμό, ο οποίος συνδέεται με την κάρτα αυτή και στον οποίο μπορείτε να δρομοογήσετε καταθέσεις χρημάτων, αλλά και να ζητήσετε ανάληψεις από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Η ιστορία της MoneySafe

moneysafe appΗ MoneySafe αποτελεί μία διεθνή εταιρεία που δραστηριοποιείται σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικού πορτοφολιού και μια προπληρωμένη κάρτα, εξασφαλίζοντας τα κέρδη της από τις προμήθειες που λαμβάνει από εμπόρους, αλλά και από τους ίδιους τους χρήστες, μέσω της χρήσης της κάρτας. Δεν πρόκειται για κάποιον μεγάλο κολοσσό επιχειρηματικά, αλλά οι υπηρεσίες της MoneySafe είναι φιλικές και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνει αρκετά δημοφιλής μέσα σε ελάχιστα χρόνια, για συναλλαγές κυρίως μέσω διαδικτύου.

Η MoneySafe στην Ελλάδα

Η MoneySafe μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Μάλιστα διαθέτει εξειδικευμένο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, με ελληνικό αριθμό τηλεφώνου και υποστήριξη στην ελληνική γλώσσα. Στην Ελλάδα υπάρχουν επίσης και δύο καταστήματα MoneySafe, στο Κολωνάκι (Κουμπάρη 4) και στη Γλυφάδα (Δούσμανη 15). Εκεί μπορείτε να αγοράσετε τις κάρτες σας και να εξυπηρετηθείτε καλύτερα κάνοντας τις ερωτήσεις που διαθέτετε, γνωρίζοντας με τον τρόπο αυτόν καλύτερα τις δυνατότητες της MoneySafe.

Τα θετικά χαρακτηριστικά της MoneySafe

Η χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MoneySafe, αλλά και της κάρτας Mastercard, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε συναλλαγές σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων και των στοιχηματικών ιστοσελίδων. Δεν χρειάζεστε λογαριασμούς σε τράπεζες και πολύωρη αναμονή στην ουρά. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε και να στέλνετε κωδικούς πληρωμών σε φίλους και σε συγγενείς ή να μεταφέρετε χρήματα από το δικό σας λογαριασμό MoneySafe προς τον δικό τους.

Η MoneySafe στο στοίχημα

Η MoneySafe είναι μία αρκετά διαδεδομένη μέθοδος συναλλαγών στις ιστοσελίδες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Παρότι το ηλεκτρονικό πορτοφόλι δεν υποστηρίζεται από όλες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας στην κάρτα Mastercard για τις καταθέσεις σας. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες δεν επιβάλλουν χρεώσεις για τις συναλλαγές αυτές.

Πώς να πραγματοποιήσετε κατάθεση και Ανάληψη μέσω MoneySafe

 • Καταθέσεις – Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας στην κάρτα Mastercard, εισάγοντας τα στοιχεία της κάρτας όπως ακριβώς κάνετε με οποιαδήποτε άλλη κάρτα Mastercard. Όταν υποστηρίζεται το πορτοφόλι, απλά επιλέγετε τη συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής και συνδέεστε στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό MoneySafe, εγκρίνοντας την πληρωμή καταθέσεις.
 • Αναλήψεις – Ζητάτε την ανάληψη του ποσού που επιθυμείτε από την στοιχηματική ιστοσελίδα στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι MoneySafe. Δεν χρειάζεται καν να δώσετε τα στοιχεία εφόσον έχετε πραγματοποιήσει κάποια κατάθεση με τη συγκεκριμένη μέθοδο. Εάν έχετε κάνει κατάθεση απευθείας μέσω της Mastercard, τότε Μπορείτε να προχωρήσετε σε απευθείας αναλήψεις και πάλι προς την κάρτα.

Υπάρχουν κίνδυνοι από τη χρήση της MoneySafe;

Θα ήταν ειρωνικό και μόνο λόγω του ονόματος, η χρήση της MoneySafe να μην ήταν ασφαλής. Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας κίνδυνος για το λογαριασμό και για την κάρτα σας, εκτός βέβαια και αν τη χάσετε. Και πάλι βέβαια μπορείτε να την μπλοκάρετε στη στιγμή, ενώ το γεγονός πως ο λογαριασμός σας έχει περιορισμένα χρήματα αποτελεί από μόνο του άλλη μία δικλείδα ασφαλείας.

Πώς μπορώ να αποκτήσω μία κάρτα MoneySafe;

Στην Ελλάδα υπάρχουν πάρα πολλά φυσικά καταστήματα από τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε κάποια κάρτα MoneySafe. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε την κάρτα και από την ίδια τη στοιχηματική σας ιστοσελίδα, η οποία μάλιστα μπορεί να σας την στείλει και δωρεάν. Η διαδικασία έχει κάπως ως εξής:

 1. Επισκέπτεστε κάποιο φυσικό κατάστημα όπου πωλείτε η κάρτα
 2. Εναλλακτικά ζητάτε την κάρτα από τη στοιχηματική σας ιστοσελίδα και αυτή σας την στέλνει ταχυδρομικά
 3. Δημιουργείτε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό στον ιστότοπο της MoneySafe
 4. Συνδέετε την κάρτα που έχετε παραλάβει με τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό, πληκτρολογώντας τα στοιχεία της κάρτας. Μπορεί αυτό το βήμα να προηγηθεί αν δεν έχετε παραλάβει ακόμα την κάρτα ή να ζητήσετε την κάρτα μέσω του λογαριασμο.
 5. Ενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας και την κάρτα και είστε έτοιμοι να παίξετε.

Χρεώσεις και προμήθειες της MoneySafe

Μπορείτε να αγοράσετε από κάποιο φυσικό κατάστημα την κάρτα MoneySafe έναντι 7,95 ευρώ ή να της ζητήσετε ηλεκτρονικά τον λογαριασμό που θα δημιουργήσετε έναντι 10 ευρώ. Υπάρχει χρέωση 0,50 ευρώ για ερώτηση υπολοίπου από ATM ελληνικής τράπεζας ή για την αλλαγή του PIN σας. Υπάρχει χρέωση 2,50- 3 ευρώ για αναλήψεις ανάλογα με την τράπεζα. Υπάρχει χρέωση 4% για τη φόρτιση με χρήματα του λογαριασμού σας. Τέλος υπάρχει μία χρέωση 1 ευρώ για μεταφορά χρημάτων από κάρτα σε κάρτα, αλλά και μηνιαία χρέωση 1,5 ευρώ για τη χρήση της κάρτας.

Εναλλακτικές μέθοδοι για τη χρήση της MoneySafe

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια εναλλακτική μέθοδο, για οποιονδήποτε λόγο δεν σας εξυπηρετεί η MoneySafe τότε σας προτείνουμε:

 • Neteller
 • Viva Wallet
 • VISA
 • Paysafecard

Συχνές ερωτήσεις

Διαβάστε παρακάτω κάποιες από τις πιο κοινές απορίες που σχετίζονται με την έκδοση και τη χρήση καρτών και λογαριασμών MoneySafe:

Πόσο ασφαλής είναι η χρήση της MoneySafe στις στοιχηματικές ιστοσελίδες;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ασφαλείας. Πρόκειται για ηλεκτρονικές πληρωμές, με προπληρωμένα πόσα που συνήθως είναι και μικρά, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον διαδικτυακών πληρωμών, το οποίο διαχειρίζονται μεγάλα ιδρύματα όπως είναι η Mastercard.

Είναι ανάγκη να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου για να χρησιμοποιήσω MoneySafe;

Δεν είναι απαραίτητο εφόσον οι συναλλαγές σας είναι περιορισμένες. Στο πρώτο επίπεδο το μέγιστο όριο καταθέσεων είναι 2.500 ευρώ το χρόνο και των αναλήψεων είναι 1.000 ευρώ. Για να φτάσετε στο δεύτερο επίπεδο και να έχετε όριο καταθέσεων 15.000 ευρώ το χρόνο και αναλήψεων 2400 ευρώ ημερησίως, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ταυτοποίηση των στοιχείων σας. Αυτό γίνεται με την αποστολή μιας έγχρωμης ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης και ένα λογαριασμό στο όνομά σας για την επιβεβαίωση της διευθύνσεις.

Ποιες είναι οι χρεώσεις της MoneySafe;

Διαβάστε την παραπάνω παράγραφο που αφορά το συγκεκριμένο ερώτημα. Φροντίστε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της MoneySafe, αλλά και του εμπορίου με τον οποίο συναλλάσσεται γιατί μπορεί ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλες χρεώσεις.

Τι γίνεται εφόσον κάποια συναλλαγή δεν εγκριθεί;

Υπάρχει πιθανότητα το υπόλοιπο του λογαριασμού σας να μην επαρκεί για την πραγματοποίηση της συναλλαγής που επιθυμείτε. Μπορεί επίσης να έχετε φτάσει στο ημερήσιο όριο ανάληψης χρημάτων ή το ετήσιο όριο καταθέσεων. Αν βρίσκεστε σε επίπεδο χρήστη 1, έχετε τη δυνατότητα να ταυτοποιήσετε τον λογαριασμό σας για αυξημένα όρια. Εάν συμβαίνει κάτι διαφορετικό επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της MoneySafe.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τις καταθέσεις σε κάποια στοιχηματική ιστοσελίδα;

Είτε χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό πορτοφόλι, είτε απευθείας στην κάρτα Mastercard, οι καταθέσεις χρημάτων πραγματοποιούνται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τις ανάληψης από στοιχηματικές ιστοσελίδες;

Υπολογίστε κατά μέσο όρο 1-2 εργάσιμες εάν ζητήσετε ανάληψη απευθείας στην κάρτα Mastercard και λίγα λεπτά ή ώρες για ανάληψη στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Στη δεύτερη περίπτωση ο χρόνος εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη στοιχηματική ιστοσελίδα.

Πρακτικές συμβουλές για τη χρήση της MoneySafe

Δείτε πως μπορείτε να κάνετε πιο οικονομικές και πιο πρακτικές στις συναλλαγές σας με MoneySafe.

 • Αγοράστε απευθείας από κάποιο κατάστημα ή ζητήστε ενδεχομένως και δωρεάν την κάρτα αυτή τη στοιχηματική σας ιστοσελίδα. Εάν ζητήσετε την κάρτα από τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό MoneySafe, τότε η χρέωση είναι μεγαλύτερη.
 • Αποφύγετε τις συναλλαγές στα ελληνικά ATM γιατί οι προμήθειες είναι αρκετά “τσουχτερές”.
 • Χρησιμοποιήστε απευθείας τους κωδικούς MoneySafe που έχετε προμηθευτεί από καταστήματα για να αποφύγετε τη χρέωση 4%, η οποία χρεώνεται μόνο όταν τροφοδοτείτε τη Mastercard σας με χρήμα.
 • Τακτοποιήστε τα στοιχεία σας για μεγαλύτερα όρια συναλλαγών

Συμπέρασμα

H MoneySafe αποτελεί μία πρακτική λύση συναλλαγών στο διαδίκτυο και σε online στοιχηματικές ιστοσελίδες. Ο συνδυασμός μιας prepaid κάρτας Mastercard με ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι αποτελεί μία έξυπνη λύση. Aπό την άλλη πλευρά οι χρεώσεις είναι αρκετές εάν δεν ασχολείστε τακτικά με τις αγορές ή με το στοίχημα. Συνολικά πάντως πρόκειται για μία καλή λύση, που έχει υποστήριξη στην Ελλάδα.