0% γκανιότα σε πλήθος επιλεγμένων αγώνων από το Stoiximan.gr και φέτος

Stoiximan logoΤα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη και στις υπόλοιπες χώρες στο βόρειο ημισφαίριο ξεκίνησαν ουσιαστικά από τα μέσα Αυγούστου, με πολύ δυνατές αναμετρήσεις και θέαμα, που καθηλώνει εκατομμύρια φιλάθλους στα γήπεδα και μπροστά στις τηλεοπτικές τους οθόνες. Μαζί με την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τους αγώνες, αναθερμαίνεται αντίστοιχα σε πολλούς και το ενδιαφέρον για το αθλητικό στοίχημα, σε εγχώριους, αλλά και σε διεθνή πρωταθλήματα και σε άλλες διοργανώσεις.

Μία από τις προσφορές εκείνες που καθιέρωσαν το Stoiximan.gr στην κορυφή των επιλογών των Ελλήνων παικτών όσον αφορά το αθλητικό στοίχημα, ήταν χωρίς αμφιβολία εκείνη με τη 0% γκανιότα σε επιλεγμένους αγώνες. Αυτό συμβαίνει για άλλη μία φορά και φέτος, την τρέχουσα αθλητική σεζόν και μάλιστα σταθερά, σε καθημερινή βάση. Η δημοφιλής ελληνική στοιχηματική ιστοσελίδα προσφέρει με τη συγκεκριμένη προσφορά στους παίκτες της ένα μεγάλο πλήθος από αγώνες στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ και στο τένις, με αυξημένες αποδόσεις.


Τα αποδεκτά και επιθυμητά επίπεδα της γκανιότας

Ουσιαστικά δεν επιδιώκει από αυτές τις αναμετρήσεις να έχει κάποιο κέρδος. Αυτό ακριβώς σημαίνει το 0% γκανιότα, δηλαδή καμία απολύτως χρηματική προμήθεια στους συγκεκριμένους αγώνες, κάτι που ανεβάζει από την πλευρά του τα επίπεδα των αποδόσεων και τα πιθανά κέρδη για τους νικητές που θα ποντάρουν σε αυτές. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι όσο πιο μεγάλη είναι η γκανιότα, τόσο μικρότερα είναι αντίστοιχα τα κέρδη για τον παίκτη. Υπό κανονικές συνθήκες μία γκανιότα της τάξης του 4 έως 6% θεωρείται κατά κοινή ομολογία μία πολύ ικανοποιητική γκανιότα. Όταν η γκανιότα κινείται αντίστοιχα κάτω από τα επίπεδα του 4%, τότε μιλάμε για μία πάρα πολύ καλή γκανιότα για τους παίκτες του στοιχήματος. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως με το 0% τα πράγματα είναι όχι μόνο καλύτερα, απλά εξαιρετικά για το συμφέρον των παικτών.

Σημειώστε στο σημείο αυτό πως τα δελτία του ΟΠΑΠ, τα οποία θα βρείτε στα πρακτορεία του οργανισμού, η γκανιότα διαμορφώνεται περίπου στα επίπεδα του 15%! Όταν κάποιος παίκτης παίζει παρολί δελτία με τόσο μεγάλα επίπεδα γκανιότας, τότε τα κέρδη που χάνει είναι πραγματικά πολλαπλάσια και μακροπρόθεσμα εντυπωσιακά. Το φαινόμενο είναι επίσης εμφανές και στα μονά αποδεκτά παιχνίδια.


Πώς βρίσκει κανείς στο Stoiximan.gr αγώνες με 0% γκανιότα;

Μπορεί κανείς να ξεχωρίσει εύκολα τους αγώνες με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα με το κουπόνι των αγώνων του Stoiximan.gr. Πιο συγκεκριμένα, δίπλα στους αγώνες αυτούς με 0% γκανιότα υπάρχει μία ειδική ένδειξη, με ένα κόκκινο εικονίδιο σημαίας πάνω στο οποίο αναγράφεται “0%”.

Μην νομίζετε πως μιλάμε για περιπτώσεις μη δημοφιλών αγώνες και περίεργων πρωταθλημάτων, στους οποίους κανονικά δεν θα ποντάρετε μάλλον ποτέ. Απεναντίας μάλιστα, πρόκειται για τους πιο δημοφιλείς αγώνες του κουπονιού της ημέρας, στα πιο δημοφιλή αθλήματα παγκοσμίως, δηλαδή στους αγώνες εκείνους στους οποίους ούτως ή άλλως μάλλον ποντάρει πολύ πιο συχνά ο περισσότερος κόσμος.

Δημιουργήστε τον στοιχηματικό σας λογαριασμό σας στο Stoiximan.gr αν δεν το έχετε κάνει ήδη, αναζητήστε τα παιχνίδια με μηδενική γκανιότα και θα βρείτε υψηλές αποδόσεις και τρομερές ευκαιρίες στο αθλητικό στοίχημα. Πολλές ακόμη προσφορές και εκπλήξεις σας περιμένουν στην πιο δημοφιλή και επιτυχημένη ελληνική ιστοσελίδα διαδικτυακού στοιχήματος.