Το Betrebels.gr επιβραβεύει τα παρολί δελτία σας με έως και 80% επιπλέον κέρδη

Τα παρολί δελτία αποτελούσαν πάντα στο παρελθόν και εξακολουθούν να αποτελούν μία αγαπημένη επιλογή της πλειοψηφίας των παικτών του αθλητικού στοιχήματος. Το βασικό τους πλεονέκτημα έναντι του πονταρίσματος σε μονούς αγώνες είναι πως με λίγα χρήματα μπορεί κανείς να φτάσει σε εξαιρετικά μεγάλες αποδόσεις και κέρδη, προσθέτοντας βέβαια περισσότερους αγώνες στο κουπόνι του και κάνοντας αντίστοιχα πιο δύσκολες τις πιθανότητες νίκης του. Ωστόσο, έχουμε όλοι δει κατά καιρούς νικηφόρα παρολί δελτία με εξαιρετικά μεγάλες αποδόσεις, όπου ουσιαστικά η έμπνευση της στιγμής αλλά και η μελέτη οδήγησαν σε ένα μεγάλο και ιδιαίτερα κερδοφόρο θρίαμβο.

Το Betrebels.gr διαθέτει μία εξαιρετική προσφορά, η οποία δεν είναι δυνατόν να αφήσει ασυγκίνητους όσους παίκτες του στοιχήματος παίζουν στο διαδίκτυο και ασχολούνται με τα παρολί δελτία. η συγκεκριμένη προσφορά έχει μόνιμη διάρκεια, δεν είναι περιστασιακή δηλαδή και αφορά όλα τα κερδοφόρα δελτία παρολί. Οι άνθρωποι του Betrebels.gr ονομάζουν την προσφορά “Έξτρα κέρδη στα παρολί” και η προσφορά κάνει ακριβώς αυτό που υποδηλώνει και ο τίτλος της: προσφέρει μεγαλύτερες χρηματικές αποδόσεις απ’ ότι θα περίμενε κανείς να πάρει υπολογίζοντας μαθηματικά τις απόδοσης του παρολί δελτίου που έχει καταθέσει στο Betrebels.gr, απλά και μόνο πολλαπλασιάζοντας τις αποδόσεις των επί μέρους αγώνων. Τα έξτρα αυτά κέρδη μπορούν να φτάσουν ως και το 80% του ποσού που θα έπαιρνε κανονικά ο παίκτης σε περίπτωση επιτυχίας του δελτίου του.

 • Πληθώρα από ασιατικά χάντικαπ
 • Διαθέτει Cash Out
 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Δυνατότητα mutliview στο live
Αναλογία πληρωμών
 • Πληθώρα από ασιατικά χάντικαπ
 • Διαθέτει Cash Out
 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Δυνατότητα mutliview στο live
Bet Rebels Αξιολόγηση

Περισσότεροι αγώνες = περισσότερα κέρδη

Το τελικό ποσοστό του έξτρα κέρδους που προσφέρει στα κερδοφόρα παρολί δελτία το Betrebels.gr εξαρτάται ουσιαστικά από το πλήθος των αγώνων και μπορεί να κυμανθεί από τα επίπεδα του 5% έως και τα επίπεδα του 80%. Με άλλα λόγια, όσο πιο πολλούς αγώνες τοποθετείτε στο παρολί δελτίο που θα δημιουργήσετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι τελικά η επιβάρυνση που θα πάρετε, συνυπολογίζοντας τα έξτρα κέρδη στα παρολί. Φυσικά όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό έχει επίπτωση την πιθανότητα του κέρδους σας, αλλά αντίστοιχα τα πιθανά κέρδη που μπορείτε να πάρετε σε περίπτωση νίκης είναι πολλαπλάσια.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως δεν χρειάζεται καν να κάνετε κάτι για να εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη προσφορά. Η προσφορά λειτουργεί παθητικά και ισχύει για όλους τους παίκτες που διατηρούν λογαριασμό Betrebels.gr, για παλιούς και νέους. Ουσιαστικά τα έξτρα κέρδη προστίθενται αυτόματα από την στοιχηματική ιστοσελίδα στον λογαριασμό σας του στοιχήματος, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εσείς κάτι άλλο από την πλευρά σας μετά τη νίκη του δελτίου σας (πχ. να στείλετε κάποιο e-mail το τμήμα υποστήριξης για να ζητήσετε την προσφορά, όπως συμβαίνει συχνά σε άλλες περιπτώσεις). Υπάρχει μάλιστα και αρκετός κόσμος ξαφνιάστηκε, όταν έμαθε στη συνέχεια την προσφορά, αφού είχε κερδίσει, καθώς δεν είχε φροντίσει να ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη και για τις υπόλοιπες, πλούσιες προσφορές που προσφέρει στους παίκτες του το Betrebels.gr.

 • Πληθώρα από ασιατικά χάντικαπ
 • Διαθέτει Cash Out
 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Δυνατότητα mutliview στο live
Αναλογία πληρωμών
 • Πληθώρα από ασιατικά χάντικαπ
 • Διαθέτει Cash Out
 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Δυνατότητα mutliview στο live
Bet Rebels Αξιολόγηση

Έξτρα κέρδος και στους πολλούς και στους λίγους αγώνες

Είτε λοιπόν είστε από εκείνους τους παίκτες του στοιχήματος που «κυνηγάτε» τους πολλούς αγώνες στα παρολί δελτία με στόχο τις μεγάλες αποδόσεις, είτε απλά από εκείνους που παίζουν θα λέγαμε πιο «μετρημένα» στοιχηματίζοντας σε μικρότερο αριθμό αγώνων στο δελτίο σας, έχετε λόγο να χρησιμοποιήσετε το Betrebels.gr για τα στοιχήματα που τοποθετείται στο Betrebels.gr. Το έξτρα μπόνους στα κέρδη σας θα είναι αυτόματα από 5% έως και 80%. Εάν καθίσετε και το σκεφτείτε καλά, τότε θα διαπιστώσετε πως είναι σαν να κερδίζετε δύο στοιχήματα στην τιμή του ενός. Φροντίστε μόνο να κερδίσετε, γιατί αυτή είναι η βασική προϋπόθεση για να μπορέσετε να πάρετε τα κανονικά χρήματα που στοιχηματίσετε, μαζί με το κέρδος και το έξτρα κέρδος της συγκεκριμένης, εξαιρετικής πραγματικά προσφοράς του Betrebels.gr…