Το «Ματς της εβδομάδας» σας επιβραβεύει στο Betrebels.gr με δωρεάν πονταρίσματα στο live στοίχημα

Το Betrebels.gr φαίνεται να δίνει μεγάλη έμφαση στο ζωντανό στοίχημα, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος είχε αρχίσει να ασχολείται με αυτό, λόγω της συνεχούς βελτίωσης που παρουσιάζουν οι στοιχηματικές πλατφόρμες του ζωντανού στοιχήματος μέρα με την ημέρα. Πλέον μπορεί κανείς να έχει πλήρη στατιστικά και ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα ο οποίος τον ενδιαφέρει, με γραφήματα, στατιστικούς πίνακες και μαθηματικά δεδομένα. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα οι αγώνες μεταδίδονται με εικόνα και ήχο από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες και μέσω live streaming, οπότε υπάρχει πλήρης εικόνα για το τι γίνεται ανά πάσα στιγμή στον κάθε αγώνα.

Το Betrebels.gr προσφέρει στους παίκτες του κάθε εβδομάδα το λεγόμενο “Ματς της εβδομάδας”. Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο αγώνα, από μεγάλο και δημοφιλές πρωτάθλημα, στο οποίο έχει κανείς επιπλέον κίνητρο για να στοιχηματίσει και πιο συγκεκριμένα, ένα δωρεάν ποντάρισμα στο live στοίχημα του ίδιου αγώνα.

Πώς ακριβώς γίνεται αυτό; Ο παίκτης του στοιχήματος που διατηρεί λογαριασμό στο Betrebels.gr καλείται εάν θέλει, να στοιχηματίσει στο pre-game του συγκεκριμένο αγώνα (στο διάστημα πριν ξεκινήσει ο αγώνας δηλαδή), ένα ποσό ύψους 30 ευρώ και άνω. Εάν ολοκληρώσει επιτυχώς αυτό το πρώτο βήμα, σε όποια στοιχηματική αγορά κι αν επιθυμεί, πότε αυτόματα κερδίζει το μισό ποσό του πονταρίσματος του, ως ένα free bet (δωρεάν ποντάρισμα), το οποίο έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει, στον ίδιο αγώνα στην πλατφόρμα του live στοιχήματος του Betrebels.gr.

Μην ξεχάσετε το δωρεάν ποντάρισμα

Πρόκειται για δύο ανεξάρτητα πονταρίσματα, παρότι ουσιαστικά αφορούν τον ίδιο αγώνα. Για να μην χάσει απλά την προσφορά ο παίκτης, θα πρέπει να συνδεθεί στην πλατφόρμα του ζωντανού στοιχήματος κατά την εξέλιξη του αγώνα του «Ματς της εβδομάδας» και να επιλέξει να τοποθετήσει το δωρεάν του αυτό στοίχημα, καθώς εάν δεν το κάνει, χάνει ουσιαστικά αυτή την δωρεάν ευκαιρία που του προσφέρει το Betrebels.gr. Είναι αναμφίβολα κακό να χάνεις κάτι το οποίο είναι εντελώς δωρεάν και μπορεί να σου προσφέρει επιπλέον κέρδη από εκεί που δεν το περιμένεις…

Δεν είναι απαραίτητο να παίξετε οποιοδήποτε άλλη αγορά στο ζωντανό στοίχημα για να εκμεταλλευτείτε αυτό το δωρεάν ποντάρισμά σας, παρότι αν θέλετε έχετε αυτή τη δυνατότητα. Μπορείτε χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το δωρεάν στοίχημα, να παίξετε παράλληλα δηλαδή οποιοδήποτε άλλο στοίχημα θέλετε κατά την εξέλιξη του αγώνα, σε κάποιο νέο δελτίο που δεν σχετίζεται με το αρχικό στοίχημα και το μπόνους στοίχημα.

Εκατοντάδες αγώνες στο live στοίχημα του Betrebels.gr σε καθημερινή βάση

Η πλατφόρμα του live στοιχήματος του Betrebels.gr σας προσφέρει πλήρη πρόσβαση σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες αθλημάτων, ανάμεσα στα οποία είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, το χάντμπολ, ακόμη και τα e-sports αν επιθυμείτε, αλλά και πολλά ακόμη άλλα αθλήματα. Υπάρχει σε κάθε περίπτωση γραφική απεικόνιση του κάθε αγώνα και ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών που χωρίζονται σε υποκατηγορίες, για να μην “χάνετε την μπάλα” με τις πολλές αγορές και τους διάφορους αριθμούς που θα βρείτε εκεί.

Οι αποδόσεις φυσικά αλλάζουν στη διάρκεια, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα και το χρονικό περιθώριο που απομένει έως το τέλος του. Η πραγματοποίηση των πονταρισμάτων είναι πολύ εύκολη υπόθεση και γίνεται πραγματικά σε δευτερόλεπτα, αφού κάνετε κλικ πάνω στην επιλογή σας και πληκτρολογήσετε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταφερθείτε σε άλλον live αγώνα, του ίδιου αθλήματος ή ακόμη και διαφορετικού, σε πραγματικό χρόνο και να στοιχηματίσετε σε πολλαπλούς αγώνες καθώς αυτοί διεξάγονται παράλληλα. Μάλιστα στο αριστερό μέρος της οθόνης υπάρχει και μία κατακόρυφη μπάρα, όπου θα δείτε το σκορ και το λεπτό του αγώνα στο άθλημα που θα επιλέξετε να εμφανίζεται στο συγκεκριμένο σημείο.