Παίξε στο παιχνίδι της ημέρας με 0% γκανιότα στη Novibet*

Θέλεις ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις για μεγαλύτερα κέρδη στο αθλητικό στοίχημα; Η Novibet σου δίνει αυτή τη δυνατότητα καθημερινά με μία εκπληκτική προσφορά, προσφέροντας 0% γκανιότα σε κάποιο προεπιλεγμένο παιχνίδι της ημέρας. Εάν δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι η γκανιότα, μπορούμε πολύ απλά να σου πούμε πως πρόκειται για το κέρδος που ουσιαστικά έχει η κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα από τους αγώνες τους οποίους περιλαμβάνει στη λίστα αγώνων που είναι διαθέσιμοι στους παίκτες.

Η γκανιότα κυμαίνεται κατά κύριο λόγο συνήθως στα επίπεδα του 5-6%, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να φτάσει έως και το 10% (ανάλογα με το άθλημα, τη διοργάνωση και την πολιτική της κάθε στοιχηματικής ιστοσελίδας)! Μιλάμε ουσιαστικά για την προμήθεια που παίρνει από τους αγώνες που προσφέρει μία στοιχηματική ιστοσελίδα. Προκειμένου να αντικατοπτριστεί αυτό το γεγονός στις αποδόσεις των αγώνων, ουσιαστικά οι αποδόσεις μειώνονται κατά το αντίστοιχο ποσοστό.

novibet landingpage

novibet

Με την προσφορά 0% γκανιότας της Novibet, ένας σημαντικός αγώνας προσφέρεται καθημερινά χωρίς καθόλου κέρδος για την στοιχηματική ιστοσελίδα. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερες αποδόσεις σε όλα τα σημεία του αγώνα. Το παιχνίδι αυτό βρίσκεται στην αρχική σελίδα της Novibet με την ένδειξη “0%” και αφορά αποκλειστικά στην αγορά “νικητής αγώνα” και όχι στις υπόλοιπες στοιχηματικές επιλογές για τον ίδιο αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσετε το στοίχημά σας πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή η συγκεκριμένη προσφορά δεν ισχύει για το live στοίχημα.

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Οι αγώνες με 0% γκανιότα της Novibet περιλαμβάνουν την προαιρετική συμμετοχή του παίκτη, ενώ για να έχει κάποιος τη δυνατότητα να αξιοποιήσει την συγκεκριμένη προσφορά, δεν θα πρέπει να πραγματοποιήσει επαναλαμβανόμενα, συμπληρωματικά και αντικρουόμενα στοιχήματα. Με άλλα λόγια δηλαδή, δεν θα πρέπει να ποντάρει π.χ. στη νίκη και των δύο ομάδων του αγώνα. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό να ακυρωθούν τα τυχόν κέρδη που έχουν προέλθει από αυτό τον τρόπο, καθώς είναι προφανές πως έχει γίνει προσπάθεια εκμετάλλευσης της προσφοράς.

  • Υψηλές αποδόσεις στις στοιχηματικές αγορές
  • Στοίχημα σε πολιτική, σε ψυχαγωγία και σε άλλες μη αθλητικές κατηγορίες
  • Υψηλές αποδόσεις στις στοιχηματικές αγορές
  • Στοίχημα σε πολιτική, σε ψυχαγωγία και σε άλλες μη αθλητικές κατηγορίες
Novibet Εμπειρίες

Επιπλέον, όταν καταθέτετε το στοίχημά σας θα πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς (όπως απαιτείται σε όλες τις προσφορές). Δεν υπάρχουν άλλες προϋποθέσεις, π.χ. οποιαδήποτε μείωση του ποσού του κέρδους ή του πονταρίσματος του παίκτη. Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας και εφόσον είναι νικηφόρες οι προβλέψεις σας, το ποσό του πονταρίσματος και το κέρδος σας στην απόδοση που έχετε στοιχηματίσει θα μεταφερθεί στον στοιχηματικό σας λογαριασμό στη Novibet. Αυτό σημαίνει πως έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε άμεσα σε ανάληψη του συγκεκριμένου ποσού όποια στιγμή εσείς επιθυμείτε, εφόσον δεν υπάρχει ενεργό κάποιο άλλο μπόνους ή προσφορά που να απαιτεί κάποιο συγκεκριμένο ποσό πονταρίσματος.

Βρες το πιο δυνατό παιχνίδι της ημέρας χωρίς γκανιότα στη Novibet και στοιχημάτισε καθημερινά στους αγώνες με την ειδική αυτή σήμανση για μεγαλύτερες αποδόσεις. Συνήθως το παιχνίδι της ημέρας αφορά στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι πιθανό να βρεις αγώνες άλλων αθλημάτων, όπως π.χ. κάποιον αγώνα της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ, του Τσιτσιπά στο τένις κτλ, που έχουν βέβαια ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις