Πάρε 50% έξτρα χρήματα στις καταθέσεις σου στη Betrophy

Εάν στοιχηματίζει στην Betrophy τότε σίγουρα έχεις κάνει μία καλή αρχή. H Betrophy διαθέτει τεράστιο πλήθος από αγώνες και πολύ καλές στοιχηματικές αποδόσεις που μπορούν να απογειώσουν το στοίχημά σου. Το ήξερες όμως πως μπορείς να παίξεις με περισσότερα χρήματα, γιατί σου προσφέρει και ένα εξαιρετικό μπόνους 50% σε όποια κατάθεση επιλέξεις; 

100€
Μπόνους
Εγγραφή Betrophy
 • Ποικιλία αγορών και επιλογών
 • πολύ αναλυτική κατηγορία e-sports
 • πλήθος επιλογών πληρωμών
91 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους
Εγγραφή Betrophy
 • Ποικιλία αγορών και επιλογών
 • πολύ αναλυτική κατηγορία e-sports
 • πλήθος επιλογών πληρωμών
Betrophy Αξιολόγηση

Έτσι λοιπόν μπορείς να πάρεις έως και 50 ευρώ μπόνους σε μία κατάθεση, εφόσον χρησιμοποιείς τη δημοφιλής στοιχηματική ιστοσελίδα. Η προσφορά ισχύει ανά πάσα στιγμή και μπορείς να τη διεκδικήσεις με ένα πολύ εύκολο τρόπο που θα σου εξηγήσουμε στη συνέχεια.

Betrophy bonus

Χρησιμοποιώντας την προσφορά βήμα-βήμα

Ακολούθησε τα επόμενα βήματα και θα βγεις κερδισμένος στην κατάθεση χρημάτων εκείνη την οποία θα επιλέξεις, ενεργοποιώντας τη συγκεκριμένη προσφορά. Τα βήματα είναι τα εξής:

 1. Πάτησε έναν σύνδεσμο της Betrophy στην ιστοσελίδα μας για να μεταβείς στη στοιχηματική ιστοσελίδα. Το Βήμα αυτό είναι σημαντικό για να μην χάσεις την προσφορά.
 2. Δημιούργησε το λογαριασμό σου στην Betrophy. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να δώσεις τα στοιχεία επικοινωνίας σου.
 3. Ενεργοποίησε το λογαριασμό πατώντας τον σύνδεσμο που θα λάβεις με email.
 4. Συνδέσου στο λογαριασμό σου και οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις χρησιμοποίησε τον κωδικό TROPHYRLD τη στιγμή που καταθέτεις χρήματα στη Betrophy.
 5. Στοιχημάτισε 3 φορές το ποσό της κατάθεσής σου.
 6. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα έχεις λάβει 50% επιπλέον χρήματα ως μπόνους!

Betrophy site

Σημαντικοί όροι και προϋποθέσεις

Ας δούμε τι πρέπει να γνωρίζεις για το συγκεκριμένο μπόνους. θα πρέπει να καταθέσεις τουλάχιστον 20 ευρώ για να πάρεις την προσφορά, με τον κωδικό TROPHYRLD. Για να αποδεσμεύσεις το ποσό του 50% μπόνους θα πρέπει να τζιράρεις το ποσό της κατάθεσής σου τουλάχιστον 3 φορές.

Στη συνέχεια είναι απαραίτητο το τζιράρισμα του ποσού του μπόνους 5 φορές το αθλητικό στοίχημα, σε αποδόσεις 1.80 και άνω. Αυτό πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 15 ημέρες από την ενεργοποίηση της προσφοράς, αλλιώς τα χρήματα αφαιρούνται.

Χρησιμοποιώντας το bonus της 50% έξτρα κατάθεσης στην πράξη

Ίσως σου φανεί λίγο πολύπλοκη διαδικασία, αλλά σίγουρα δεν είναι. αφού καταθέσεις χρήματα στο λογαριασμό σου θα χρειαστεί να περάσουν μερικά πονταρίσματα για να δεις να εμφανίζεται το μπόνους το υπόλοιπό σου. από εκεί και πέρα θα έχει στη διάθεσή σου 50% περισσότερα χρήματα για να στοιχηματίσει στις αγαπημένες στοιχηματικές επιλογές. μέσα σε δύο εβδομάδες θα πρέπει να ολοκληρώσεις τις απαιτήσεις του bonus σε οποιαδήποτε αθλητική διοργάνωση και άθλημα επιθυμείς.

100€
Μπόνους
Εγγραφή Betrophy
 • Ποικιλία αγορών και επιλογών
 • πολύ αναλυτική κατηγορία e-sports
 • πλήθος επιλογών πληρωμών
91 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους
Εγγραφή Betrophy
 • Ποικιλία αγορών και επιλογών
 • πολύ αναλυτική κατηγορία e-sports
 • πλήθος επιλογών πληρωμών
Betrophy Αξιολόγηση

Οι μόνες εξαιρέσεις έχουν να κάνουν με τα τριπλά χάντικαπ και τα στοιχήματα σε Over και Under που δεν επιτρέπονται. Δεν επιτρέπονται επίσης τα στοιχήματα σε μπέιζμπολ και στις αγορές του NHL. Τίποτα το σημαντικό και ουσιώδες για τους παίκτες από την Ελλάδα καθώς τα βασικά βήματα καλύπτονται πλήρως από την προσφορά. Συνεπώς δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, απλά συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε, να στοιχηματίζετε σε δημοφιλή αθλήματα και αγώνες/. Έτσι θα πάρετε τον μπόνους αυτόματα, μόλις ολοκληρώσετε τις προϋποθέσεις.

Ένα ακόμα μεγαλύτερο μπόνους 100% έως 100 ευρώ σε περιμένει

Αυτή δεν είναι η καλύτερη προσφορά καταθέσεις που μπορείς να βρεις στη Betrophy. Τα πάντα ξεκινούν με το μπόνους καλωσορίσματος, το οποίο σου προσφέρει 100 ευρώ για την κατάθεση σου 100% στην πρώτη χρηματική μεταφορά χρημάτων. Μπορούμε να πούμε πως κι εδώ πως τα πράγματα είναι αρκετά όμοια με το προηγούμενο bonus κατάθεσης.

Χρησιμοποίησε τον κωδικό WELCOME100 αφού δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου και περίμενε την ανταμοιβή σου. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι 10 ευρώ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ποσό καταβάλλεται αμέσως στο λογαριασμό, αλλά είναι κλειδωμένο. Θα πρέπει ο παίκτης να τζιράρει το ποσό της κατάθεσης 10 φορές σε αποδόσεις στοιχημάτων 2.00 και άνω. Στην προσφορά δεν συμμετέχουν οι αγορές του NHL και επιλεγμένες αγορές του NBA. Διάβασέ τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς για περισσότερα.

Οι προσφορές ισχύουν έως 31/12/2023.