ΝΕΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ CASH OUT ΑΠΟ ΤΗΝ BET365

bet365 mobile

Σε μία σημαντική συνεργασία με την εταιρία παροχής υπηρεσιών και τεχνολογίας Colossus Bets προχώρα η δημοφιλής στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365. Η συνεργασία έρχεται ως συνέχεια της επέκτασης της Bet365 στην αμερικανική αγορά, καθώς από το καλοκαίρι έχει αρχίσει η ρύθμιση της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ, ξεκινώντας από ορισμένες πολιτείες και με σταδιακή επέκταση σε όλη τη χώρα.

Η συνεργασία των δύο πλευρών προβλέπει την χρήση ενός συστήματος που αφορά το Cash Out στο αθλητικό στοίχημα, αλλά και στα υπόλοιπα προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό η Bet365. Πιο συγκεκριμένα, η Colossus Bets, διαθέτει 12 κατοχυρωμένες πατέντες στις ΗΠΑ, που αφορούν τη συγκεκριμένη τεχνολογία, η οποία σχετίζεται με τα cash out. Πρόκειται ουσιαστικά για καινοτόμες πατέντες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από το αθλητικό στοίχημα, σε παιχνίδια καζίνο, στο πόκερ και σε άλλες αντίστοιχες δραστηριότητες.

Ο γενικός διευθυντής της Colossus Bets, κος Bernard Marantelli ανέφερε πως η Bet365 είναι γνωστή στην Αμερική και σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο για το μέγεθος της επιχείρησης, αλλά κυρίως και τη δέσμευση προς τους χρήστες και την εμπειρία που τους προσφέρει μέσα από τα ιδιαίτερα προϊόντα της. Πρόσθεσε επίσης πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία αυτή που θα έχει ως αποτέλεσμα καλύτερα εμπορικά αποτελέσματα και στόχους στην αγορά των ΗΠΑ.

  • Εξαιρετικό βάθος επιλογών και αποδόσεων τα βρετανικά πρωταθλήματα
  • Μετάδοση αγώνων με live streaming
  • Εξαιρετικό βάθος επιλογών και αποδόσεων τα βρετανικά πρωταθλήματα
  • Μετάδοση αγώνων με live streaming
bet365 Εμπειρίες

Η σημασία του Cash Out είναι αναμφισβήτητη στη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών. Πρόκειται για το πιο δημοφιλές χαρακτηριστικό αυτή τη στιγμή στο αθλητικό στοίχημα, όχι μόνο στην Bet365, αλλά σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες του χώρου. Ενδεικτικά εκτιμάται πως αν το Cash Out ήταν άθλημα, θα είχε τον τρίτο μεγαλύτερο τζίρο μετά το ποδόσφαιρο και τις ιπποδρομίες. Με βάση το γεγονός ότι σαν χαρακτηριστικό υπάρχει στην αγορά όχι πολλά χρόνια και συνεχώς εξελίσσεται, υπάρχει τεράστιο περιθώριο για ανάπτυξη, όσον αφορά το πόσο δημοφιλές είναι, αλλά και το πώς ακριβώς λειτουργεί και τι προσφέρει στους παίκτες.

 Η Bet365 στην παγκόσμια αγορά

Οι νέες πατέντες αυτές που εξασφάλισε για την λειτουργία του Cash Out η Bet365 θα χρησιμοποιηθούν αρχικά για την αμερικανική αγορά, όμως είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υιοθετηθούν και γενικότερα κάποια στιγμή αργότερα σε όλες τις υπόλοιπες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η Bet365, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Ελλάδας.

Η Bet365 ανακοίνωσε παράλληλα την επέκταση των επιχειρήσεων της και στο Μεξικό, ανακοινώνοντας και άλλες συνεργασίες με τοπικές επιχειρήσεις του χώρου. Λίγο νωρίτερα, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2019, ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, εξασφαλίζοντας άδεια λειτουργίας από την αμερικανική πολιτεία, που προχώρησε σε ρύθμιση της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις πολιτείες στις ΗΠΑ που έχουν επιστρέψει τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου με νέο καθεστώς χορήγησης αδειών, και το Νιου Τζέρσεϊ αποτελεί τη μεγαλύτερη από αυτές.

Παράλληλα η Bet365 δημιούργησε μία δική της ομάδα ανάπτυξης υπηρεσιών και τεχνολογιών, η οποία θα έχει την έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα ασχολείται με τη βελτίωση των υπηρεσιών και της πλατφόρμας που χρησιμοποιεί για τα προϊόντα της η bet365.

Τέλος, η Bet365 ανακοίνωσε πώς προχωρά σε απολύσεις του 80% του προσωπικού της στο Γιβραλτάρ, καθώς έχει αποφασίσει τη μετακίνηση της έδρας της στη Μάλτα, λόγω ενδεχόμενων επιπλοκών με το επικείμενο Brexit. Ήταν μία απόφαση που πήρε το Μάιο προκειμένου να εξασφαλίσει πρόσβαση στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου. Υπό αυτές τις συνθήκες, θα διατηρήσει μεν το γραφείο της στο Γιβραλτάρ, αλλά με την παρουσία μόνο 100 περίπου υπαλλήλων από τους 500 που διέθετε η εταιρεία εκεί.