Κυρίαρχο για άλλη μία φορά στο ασιατικό χάντικαπ το Goalbet.gr

Κυρίαρχο στον τομέα του ασιατικού χάντικαπ εξακολουθεί να παραμένει στην ελληνική αγορά το Goalbet.gr. Πρόκειται ουσιαστικά για την κορυφαία από τις δύο-τρεις μόνο διαθέσιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με νόμιμη άδεια και οι οποίες χρησιμοποιούν τα ασιατικά χάντικαπ ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές των στοιχηματικών αγορών. 

Ενδεχομένως οι αρχάριοι παίκτες που δεν έχουν ασχοληθεί σε μεγάλο βάθος με το αθλητικό στοίχημα να μη γνωρίζουν τι ακριβώς είναι το ασιατικό χάντικαπ και γιατί είναι τόσο ενδιαφέρον και σημαντικό. Οι πιο έμπειροι πάντως παίκτες του στοιχήματος σίγουρα αναζητούν ευκαιρίες στο ασιατικό χάντικαπ και το χρησιμοποιούν κατά κόρον.

Τι ακριβώς είναι το ασιατικό χάντικαπ;

Το ασιατικό χάντικαπ δίνει ουσιαστικά την ευκαιρία στον παίκτη του στοιχήματος να πάρει πίσω το ποντάρισμα το οποίο έχει πραγματοποιήσει, σε ορισμένες περιπτώσεις. Εάν για παράδειγμα στοιχηματίσει υπέρ της νίκης κάποιας ομάδας με ασιατικό χάντικαπ -1, τότε το ποντάρισμα αυτό επιστρέφεται στην περίπτωση που η ομάδα που έχει επιλέξει τελικά κερδίσει με ένα γκολ διαφορά. Στην περίπτωση που η ομάδα νικήσει με καθαρή διαφορά δύο γκολ και άνω, το στοίχημα του επιστρέφεται μαζί με ολόκληρο το κέρδος που προκύπτει από την απόδοση του σημείου και το ποντάρισμα το οποίο πραγματοποίησε.

 • Πολύ καλές αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
 • Πολλές επιλογές στα ασιατικά χάντικαπ
 • Άμεση εξυπηρέτηση με live chat
 • Πολύ καλές αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
 • Πολλές επιλογές στα ασιατικά χάντικαπ
 • Άμεση εξυπηρέτηση με live chat
Goalbet Εμπειρίες

Χωρίς να μπούμε σε πάρα πολύ μεγάλο βάθος, μπορούμε απλά να πούμε πως τα ασιατικά χάντικαπ καταφέρνουν να συνδυάσουν πολύ καλές αποδόσεις με αρκετά μειωμένο ρίσκο σε σχέση με τις κλασικές στοιχηματικές επιλογές. Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα επιστροφής του στοιχήματος του παίκτη χωρίς να χάσει τα χρήματά του όταν δεν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη την οποία έχει πραγματοποιήσει. Οι πιο έμπειροι παίκτες που γνωρίζουν ακριβώς πώς λειτουργούν τα συγκεκριμένα στοιχήματα, εκμεταλλεύονται αυτές τις αποδόσεις και κρατούν τα ασιατικά χάντικαπ πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Πόσο δύσκολο είναι το ασιατικό χάντικαπ;

Κάποιοι παίκτες αναφέρουν πως δεν χρησιμοποιούν τα ασιατικά χάντικαπ επειδή είναι δύσκολα. Αυτό δεν είναι τόσο αληθές. Φτάνει να αφιερώσει κανείς 10-20 λεπτά και μόνο για να μελετήσει τις επιλογές των ασιατικών χάντικαπ στο Goalbet.gr. Μάλιστα κάποιες επιλογές του ασιατικού χάντικαπ ταυτίζονται με κλασικές παραδοσιακές αγορές του στοιχήματος, όπως για παράδειγμα το ασιατικό χάντικαπ 0 που είναι ίδιο με το “Draw No Bet” ή το ασιατικό χάντικαπ +0,5 που είναι ουσιαστικά η γνωστή μας “Διπλή Ευκαιρία”. Το πρόσημο μπροστά στους αριθμούς δείχνει ουσιαστικά ποια από τις δύο ομάδες έχει το πλεονέκτημα και ποια έχει μειονέκτημα.

goalbetint.gr

goalbetint.gr

Όσον αφορά τους ακέραιους αριθμούς προσέξτε να μην μπερδέψετε το ασιατικό χάντικαπ με το ευρωπαϊκό. Το ευρωπαϊκό χάρτη -1 σημαίνει πως κερδίζουμε με δύο γκολ και πάνω διαφορά αλλά στην περίπτωση που η ομάδα που επιλέξαμε κέρδισε είμαι ακριβώς ένα γκολ διαφορά, τότε απλά χάνουμε το στοίχημα. Δεν μας επιστρέφονται πίσω τα χρήματα όπως στο ασιατικό χάντικαπ.

Ίσως λίγο πιο πολύπλοκα είναι τα ασιατικά χάντικαπ με δεκαδικούς αριθμούς όμως και εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα εάν αφιερώσει κανείς λόγο χρόνο. Τα ασιατικά χάντικαπ χρησιμοποιούνται και για τις κλασικές αγορές των over/under, με την διαφορά εδώ πως και πάλι έχουμε επιστροφή των πονταρισμάτων σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Γιατί να παίξετε ασιατικό χάντικαπ στο Goalbet.gr

Για να καταλάβετε πόσο χρήσιμα και σημαντικά είναι τα ασιατικά χάντικαπ και γιατί είναι καλό να εγγραφείτε στο Goalbet.gr ώστε να ξεκινήσετε να ασχολείστε μαζί τους, μπορούμε να συνοψίσουμε τα πλεονεκτήματά τους στα ακόλουθα:

 • Προσφέρουν υψηλότερες αποδόσεις με χαμηλότερη γκανιότα.
 • Προσφέρουν μικρότερο ρίσκο γιατί σε πολλές περιπτώσεις επιστρέφονται πίσω τα χαμένα στοιχήματα.
 • Μπορείτε να βρείτε αυξημένες αποδόσεις στα φαβορί, όταν δεν αξίζει να ποντάρει κανείς στις παραδοσιακές αγορές του στοιχήματος.
 • Βρίσκετε καλύτερες αποδόσεις για το αουτσάιντερ και μπορείτε να έχετε κέρδος ακόμα και με ήττα της ομάδας στην οποία θα ποντάρετε, πχ. με ένα γκολ διαφορά ή ακόμη και περισσότερα

Πραγματικά, ρίξτε μία ματιά στα ασιατικά χάντικαπ και δοκιμάστε το Goalbet.gr με κορυφαίες αποδόσεις σε πλήθος αγορών στο ασιατικό χάντικαπ για περισσότερες στοιχηματικές ευκαιρίες.

 • Πολύ καλές αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
 • Πολλές επιλογές στα ασιατικά χάντικαπ
 • Άμεση εξυπηρέτηση με live chat
 • Πολύ καλές αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
 • Πολλές επιλογές στα ασιατικά χάντικαπ
 • Άμεση εξυπηρέτηση με live chat
Goalbet Εμπειρίες