Η Vulkanbet σου προσφέρει το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά σου

Ήρθε η ώρα να γιορτάσεις με τη σούπερ προσφορά της Vulkanbet για τα γενέθλιά σου! Αυτή η ιδιαίτερη ημέρα συνδυάζεται εξαιρετικά με αυτή την μοναδική προσφορά με την οποία η Vulkanbet σε επιβραβεύει για την αφοσίωσή σου κάθε χρόνο. Τα γενέθλια χωρίς δώρο είναι σαν τον Μέσι χωρίς γκολ ή τον Κάρι χωρίς τρίποντα. Μην ανησυχείς όμως γιατί η Vulkanbet σε επιβραβεύει την ημέρα των γενεθλίων σου κάθε χρόνο.

vulkan bonus

Χρόνια Πολλά με μία ξεχωριστή προσφορά

Θες να μάθεις κάτι ακόμα πιο ωραίο; Το να αποκτήσεις το συγκεκριμένο δώρο και να το χρησιμοποιήσεις είναι πραγματικά πανεύκολη υπόθεση. Θα κάνεις τη διαδικασία μόνο μία φορά και στη συνέχεια κάθε χρόνο θα λαμβάνεις το ιδιαίτερο δώρο σου για αυτή την ιδιαίτερη αντίστοιχα στιγμή της ζωής σου.

500€
Μπόνους
Εγγραφή Vulkanbet
 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο
98 Αναλογία πληρωμών
500€ Μπόνους
Εγγραφή Vulkanbet
 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο
Vulkanbet Αξιολόγηση

Πώς να ενεργοποιήσεις την προσφορά γενεθλίων της Vulkanbet

Θέλεις να μάθεις πώς να ενεργοποιήσεις την προσφορά και να εκμεταλλευτείς το δώρο που σου προσφέρει Vulkanbet;

 1. Επισκέψου τον ιστότοπο της Vulkanbet μέσω των συνδέσμων που θα βρεις στον ιστότοπό μας για να δικαιούσαι την προσφορά.
 2. Πραγματοποίησε την εγγραφή σου δίνοντας κάποια βασικά στοιχεία σου.
 3. Συμπλήρωσε τα απαιτούμενα πεδία του προφίλ σου και εκείνο της ημερομηνίας γέννησής σου.
 4. Επιβεβαίωσε τη διεύθυνση του e-mail σου μέσω ενός συνδέσμου ενεργοποίησης πού θα βρεις σε ένα μήνυμα από την Vulkanbet στα εισερχόμενά σου.
 5. Αυτό είναι! Έχεις πλέον εγγραφεί στην Vulkanbet και έχεις ενεργοποιήσει την προσφορά του δώρου γενεθλίων σου.

Διάβασε στους όρους της προσφοράς

Την ημέρα των γενεθλίων σου θα λάβεις ένα εξατομικευμένο μήνυμα με τις λεπτομέρειες της προσφοράς του δώρου γενεθλίων σου. Θα πρέπει να δράσεις γρήγορα γιατί έχεις μόνο 7 ημέρες στη διάθεσή σου προκειμένου να λάβεις το μπόνους και να το αξιοποιήσεις. Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλους τους παίκτες της εταιρείας εφόσον έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία του προφίλ τους και έχουν επιβεβαιώσει το email και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

vulkanbet website
νέα στοιχηματικεσ εταιρεία: Vulkanbet

Η προσφορά της Vulkanbet πιο αναλυτικά

Ποιο είναι όμως συγκεκριμένα αυτό το ωραίο δώρο το οποίο σου προσφέρει η Vulkanbet στα γενέθλιά σου; Πρόκειται για ένα X μπόνους το οποίο θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου την ημέρα των γενεθλίων σου. Το ποσό που θα λάβεις εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, όπως είναι το διάστημα στο οποίο είσαι εγγεγραμμένος την Vulkanbet, το πόσο τακτικά παίζεις και με πόσα χρήματα κλπ. Όσο περνούν τα χρόνια θα δεις το δώρο αυτό να ενισχύεται.

500€
Μπόνους
Εγγραφή Vulkanbet
 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο
98 Αναλογία πληρωμών
500€ Μπόνους
Εγγραφή Vulkanbet
 • Μεγάλη κάλυψη αθλημάτων και αγορών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Φιλική διεπαφή και εμπειρία στο κινητό τηλέφωνο
Vulkanbet Αξιολόγηση

Για παράδειγμα μπορείς να λάβεις αρχικά ένα free bet αξίας 10 ευρώ για να στοιχηματίσεις σε όποιον αγώνα επιθυμείς ή και μεγαλύτερα ποσά. Υπάρχουν βέβαια κάποιες προϋποθέσεις όπως είναι για παράδειγμα το ύψος της απόδοσης στην οποία θα πρέπει να στοιχηματίσεις, η οποία π.χ. μπορεί να είναι από 1,50 και άνω. Η προσφορά μπορεί να ισχύει για μονά αποδεκτά στοιχήματα ή για δελτία παρολί. Θα βρεις όλες αυτές τις λεπτομέρειες στο συνοδευτικό email που θα λάβεις από την εταιρεία όταν θα έχεις τα γενέθλιά σου.

Μην ξεχάσεις την προσφορά καλωσορίσματος έως και 500 ευρώ

Οι νέοι παίκτες στη Vulkanbet δικαιούνται πέρα από την προσφορά γενεθλίων και ένα εξαιρετικό bonus καλωσορίσματος. Εφόσον ο χρήστης πραγματοποιήσει την εγγραφή του, μπορεί να ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη προσφορά στο πεδίο των προσφορών στο προφίλ του. Μπορεί να πραγματοποιήσει τρεις διαδοχικές καταθέσεις με ποσά άνω των 10 ευρώ με την πρώτη κατάθεση, έως 5 μέρες από την ενεργοποίηση του λογαριασμού.

Έτσι λαμβάνει κατά σειρά 100% έως 50 ευρώ, 125% έως και 150 ευρώ και 150% μπόνους έως και 300 ευρώ. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να πάρει ένας παίκτης είναι 500 ευρώ. Θα πρέπει να στοιχηματίσει 10 φορές το ποσό κατάθεσης και μπόνους στο αθλητικό στοίχημα και σε αποδόσεις άνω του 1,95. Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιήσει πονταρίσματα σε αγώνες παρολί με τουλάχιστον δύο επιλογές, σε απόδοση άνω του 1,4 για κάθε σημείο.