Επιστροφή των χαμένων στην 22bet σε σερί αποτυχιών

Είναι πραγματικά δύσκολο να τιθασεύσεις την τύχη όσο καλά κι αν μελετήσεις ή όσο καλή και αν είναι η στρατηγική σου. Τα θετικά σερί επιτυχιών και τα αρνητικά αντίστοιχα σερί αποτυχιών αντίστοιχα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στην πρώτη περίπτωση δεν έχει κανείς παρά να χαρεί, αλλά η δεύτερη περίπτωση είναι σίγουρα απογοητευτική και εξοντωτική. Βρίσκεσαι λοιπόν να προβληματίζεσαι από κάποιο κακό σερί αποτελεσμάτων στο αθλητικό στοίχημα;

122€
Μπόνους
Εγγραφή 22bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
97 Αναλογία πληρωμών
122€ Μπόνους
Εγγραφή 22bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
22bet Αξιολόγηση

Μην ανησυχείς γιατί η 22bet αποφάσισε να «γλυκάνει» λίγο τα κακά αποτελέσματα ποδοσφαίρου, προσφέροντάς σου ένα μπόνους για διαδοχικά χαμένα πονταρίσματα. Έτσι λοιπόν δημιούργησε το μπόνους σε περίπτωση πολλών χαμένων στοιχημάτων στη σειρά, που αφορά 20 διαδοχικά χαμένα πονταρίσματα μέσα σε 1 μήνα. Σίγουρα απεύχεται κανείς το ενδεχόμενο αυτό, όμως ακόμα και σε αυτή την ακραία περίπτωση, τα πράγματα μπορούν λίγο να έχουν λιγότερο πικρή γεύση.

22bet bonus

Ενεργοποίηση και προϋποθέσεις της προσφοράς

Η συγκεκριμένη προσφορά της 22bet αφορά το αθλητικό στοίχημα σε οποιοδήποτε άθλημα ή επιλογή. Ακολούθησε τα εξής βήματα:

 1. Επισκέψου τον ιστότοπο της 22bet πατώντας πάνω σε κάποιον σχετικό σύνδεσμο τον οποίο θα βρεις τον ιστότοπό μας. Θα ανακατευθυνθείς στη 22bet και θα πρέπει να πατήσεις επάνω δεξιά στο κουμπί εγγραφή.
 2. Συμπληρώνεις μία σύντομη φόρμα με βασικά στοιχεία επικοινωνίας και ταυτοποίησης.
 3. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα λάβεις ένα email με έναν σύνδεσμο ενεργοποίησης του νέου σου λογαριασμού.
 4. Συνδέσου στον ιστότοπο και προχώρα σε κατάθεση χρημάτων πατώντας το κουμπί κατάθεσης.
 5. Αρχίζεις τα πονταρίσματά σου και εφόσον κάποια στιγμή υπάρξουν 20 διαδοχικά χαμένα πονταρίσματα τότε ενεργοποιείται αυτόματα η προσφορά.

22bet web

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται αυτόματα μετά το αρνητικό σερί των 20 διαδοχικών στοιχημάτων. Η μόνη προϋπόθεση είναι το στοίχημα που θεωρείται χαμένο να είναι αξίας 2 ευρώ και άνω.  Άλλοι όροι και προϋποθέσεις δεν υπάρχουν. Ο παίκτης δέχεται κάποιο αριθμό από πόντους τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει στη συνέχεια σε διαφορετικές προσφορές. στη συγκεκριμένη περίπτωση και εφόσον ενεργοποιηθεί κάποια τέτοια προσφορά υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις που όμως διαφέρουν ανά περίπτωση.

Τι ακριβώς προσφέρει στον παίκτη η προσφορά των σερί αποτυχιών

Η προσφορά απευθύνεται σε παίκτες της 22bet στην περίπτωση εκείνη στην οποία έχουν χάσει σε τουλάχιστον 20 διαδοχικά στοιχήματα μέσα σε 1 μήνα. Στην περίπτωση αυτή η 22bet προσθέτει αυτόματα στο λογαριασμό του παίκτη έναν αριθμό από πόντους τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει στη συνέχεια σε άλλες προσφορές, όπως ο ίδιος επιθυμεί. Ο αριθμός των πόντων αυτών εξαρτάται από πόσα στοιχήματα έχει πραγματοποιήσει συνολικά ο παίκτη και από το άθροισμά τους χρηματικά. Για παράδειγμα, ένα ποντάρισμα αξίας 2 ευρώ αντιστοιχεί σε 3.000 πόντους, ενώ αντίστοιχα ένα ποντάρισμα των 10 ευρώ αντιστοιχεί σε 10.000 πόντους.

122€
Μπόνους
Εγγραφή 22bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
97 Αναλογία πληρωμών
122€ Μπόνους
Εγγραφή 22bet
 • Χαμηλά όρια πονταρίσματος
 • Πολλές προσφορές σε τακτική βάση
 • Ειδικό πρόγραμμα πιστότητας
22bet Αξιολόγηση

Το πώς θα εξαργυρώσει τους πόντους που θα μαζέψει συνολικά από αυτή τη διαδικασία είναι αποκλειστική επιλογή του ίδιου του παίκτη. H 22bet προσφέρει πάρα πολλές επιλογές στη σελίδα με τις προσφορές, τις οποίες μπορεί να εξαργυρώσει κανείς χρησιμοποιώντας τους πόντους αυτούς, αλλά και πόντους από άλλες προσφορές.

Bonus εγγραφής και πρώτης κατάθεσης 100% έως 122 ευρώ

Για να ισχύσει η προσφορά των αρνητικών σερί θα πρέπει να πραγματοποιήσεις αθλητικά στοιχήματα. Αυτό προϋποθέτει πρώτα να έχει γίνει τουλάχιστον μία κατάθεση χρημάτων για να έχεις πραγματικά χρήματα στον λογαριασμό σου. Μην ξεχνάς ότι και στην περίπτωση της εγγραφής στη 22bet, όπως συμβαίνει αντίστοιχα και με άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες, μπορείς να πάρεις ένα μπόνους καλωσορίσματος.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η 22bet σου προσφέρει ένα χρηματικό μπόνους 100% έως και 122 ευρώ στην πρώτη σου κατάθεση. Το μπόνους θα πρέπει να πονταριστεί μέσα σε 7 ημέρες από την χορήγησή του. Αυτό θα πρέπει να γίνει με 5 φορές το ποσό μπόνους σε στοιχήματα παρολί με τουλάχιστον 3 επιλογές, με απόδοση 1,40 και άνω ανά επιλογή.