Αντιμετώπισε με τις προβλέψεις σου άλλους παίκτες και κέρδισε στην Ivibet

Μπες στον πίνακα των κορυφαίων και κέρδισε δωρεάν στοιχήματα

Το αθλητικό στοίχημα στην Ivibet είναι συναρπαστικό και μάλιστα υπάρχει ένας πρόσθετος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να επιλέξεις τη συγκεκριμένη εταιρεία. Καθώς στοιχηματίζεις καθημερινά στις αγαπημένες σου επιλογές σε όλα τα αθλήματα, έχεις τη δυνατότητα να πεις στη λίστα των κορυφαίων, πράγμα το οποίο να σου αποφέρει χρηματικά έπαθλα και δωρεάν στοιχήματα μεγάλων ποσών.

150€
Μπόνους
Εγγραφή Ivibet
 • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
 • Πλήθος τρόπων χρηματικών συναλλαγών
 • Live streaming στο live στοίχημα
97 Αναλογία πληρωμών
150€ Μπόνους
Εγγραφή Ivibet
 • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
 • Πλήθος τρόπων χρηματικών συναλλαγών
 • Live streaming στο live στοίχημα
Ivibet Αξιολόγηση

Σε έναν διαγωνισμό ο οποίος πραγματοποιείται με όλους τους παίκτες της εταιρίας που πραγματοποιούν ποδοσφαιρικά στοιχήματα αναδεικνύονται οι κορυφαίοι, οι οποίοι κερδίζουν τις ανταμοιβές αυτές. Διάβασε παρακάτω τις λεπτομέρειες μιας προσφοράς την οποία δεν πρέπει να χάσεις καθώς δεν σε δεσμεύει σε τίποτα. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά με το αθλητικό στοίχημα και σου προσφέρει μόνο πρόσθετες ανταμοιβές χωρίς καμία απολύτως αρνητική επίδραση σε ότι ήδη κάνεις καθημερινά.

ivibet bonus

Πώς ξεκινάς να χρησιμοποιείς την προσφορά

Για να ξεκινήσεις τη συμμετοχή σου στο τουρνουά ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

 1. Πάτησε κάποιο σύνδεσμο της Ivibet στον ιστότοπό μας για να μεταφερθείς στη στοιχηματική ιστοσελίδα.
 2. Πάτησε επάνω δεξιά το κουμπί «Εγγραφή» και δώστε τα στοιχεία σου για να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό. Εάν διαθέτεις ήδη λογαριασμό απλά Συνδέσου με τον κωδικό πρόσβασης σου.
 3. Ενεργοποίησε το νέο λογαριασμό πατώντας τον σύνδεσμο τον οποίο θα λάβεις στο e-mail το οποίο δήλωσες. Πλέον μπορείς να παίξεις αθλητικό στοίχημα στην Ivibet.
 4. Άρχισε να καταθέτεις δελτία στοιχήματος και κέρδισε πόντους ανάλογα με την αξία και το πιθανό κέρδος τους. Ανταγωνίζεσαι τους άλλους παίκτες για μία θέση στην κατάταξη.
 5. Εφόσον βρεθείς στους κορυφαίους μπορείς να πάρεις έως και 1.000 ευρώ σε δωρεάν στοιχήματα.

ivibet site

Μία ματιά στους όρους και τις προϋποθέσεις

Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα για όλους τους παίκτες. Στον υπολογισμό των πόντων ισχύουν μόνο τα νικηφόρα στοιχήματα και το ελάχιστο ποσό συμμετοχής για βαθμολόγηση είναι τα 2 ευρώ σε απόδοση 1,2 και άνω. Στο τέλος της διαδικασίας εφόσον κάποιος παίκτης έχει κερδίσει κάποιο ποσό, αυτό πιστώνεται ως δωρεάν στοίχημα με διάρκεια 3 ημέρες. Τα κέρδη του στοιχήματος είναι άμεσα αναλήψιμα.

Τι θα πρέπει να γνωρίζεις επιπλέον για την προσφορά

Το τουρνουά διεξάγεται κάθε Δευτέρα με Κυριακή και μόλις ολοκληρωθεί ξεκινά αμέσως το επόμενο. Τα χρηματικά έπαθλα δίνονται σε τρία ξεχωριστά στάδια, το χρυσό, το ασημένιο και το μπρούτζινο. Το μέγιστο έπαθλο ανά κατηγορία για τον πρώτο νικητή είναι 1.000 ευρώ / 700 ευρώ / 400 ευρώ. Αντίστοιχα καταβάλλονται κλιμακωτά μικρότερα ποσά έως και τη 10η θέση.

150€
Μπόνους
Εγγραφή Ivibet
 • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
 • Πλήθος τρόπων χρηματικών συναλλαγών
 • Live streaming στο live στοίχημα
97 Αναλογία πληρωμών
150€ Μπόνους
Εγγραφή Ivibet
 • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
 • Πλήθος τρόπων χρηματικών συναλλαγών
 • Live streaming στο live στοίχημα
Ivibet Αξιολόγηση

Η συμμετοχή ανά κατηγορία βασίζεται στο ποσό το οποίο στοιχηματίζει κάνεις και κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να βαθμολογηθεί σε παραπάνω από μία κατηγορίες. Στο χρυσό πίνακα βαθμολογούνται όλα τα πονταρίσματα άνω των 50 ευρώ. Στον ασημένιο πίνακα βαθμολογούνται όλα τα πονταρίσματα μεταξύ 10 και 49,99 ευρώ. Στον χάλκινο πίνακα βαθμολογούνται όλα τα πονταρίσματα από 2 έως 9,99 ευρώ.

Συνδύασε τη συμμετοχή σου με ένα ελκυστικό μπόνους εγγραφής

Από τη στιγμή που θα εγγραφείς στη Ivibet δικαιούσαι ένα μπόνους εγγραφής που είναι ουσιαστικά μπόνους πρώτης κατάθεσης χρημάτων. Συγκεκριμένα το μπόνους αυτό είναι 100% έως και 150 ευρώ για το αθλητικό στοίχημα. Θα πρέπει να καταθέσεις τουλάχιστον 10 ευρώ για να ενεργοποιηθεί η προσφορά και στη συνέχεια να ποντάρεις το ποσό της κατάθεσής σου μία φορά.

Οι απαιτήσεις στοιχηματικού του ποσού μπόνους που θα λάβεις τη συνέχεια είναι 5 φορές το ποσό αυτό σε παρολί με απόδοση 2.00 και άνω ανά επιλογή. Αυτό θα πρέπει να γίνει μέσα σε 7 ημέρες από την πίστωση των χρημάτων του μπόνους. Μόλις γίνει το απαιτούμενο τζιράρισμα, τα χρήματα «ξεκλειδώνονται» οριστικά και ως παίκτης μπορείς να προχωρήσεις κανονικά σε ανάληψη ανά πάσα στιγμή.