Ακόμη πιο ενισχυμένη η υπηρεσία live streaming του Betshop.gr


Το Betshop.gr είναι μία από αυτές τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, η οποία συνεχώς προχωρά σε ανανέωση των υπηρεσιών και των χαρακτηριστικών που προσφέρει στους Έλληνες και τους υπόλοιπους παίκτες του στοιχήματος. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, κάθε χρόνο βλέπουμε και κάποια σημαντική αλλαγή που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Με τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα να έχουν πλέον ξεκινήσει και με τις μονομαχίες στο Europa League και στο Champions League να κορυφώνονται για την έναρξη της φάσης των ομίλων των δύο διοργανώσεων, το ποδόσφαιρο έχει την τιμητική του και το live streaming είναι σίγουρα απαραίτητο και ιδιαίτερα χρήσιμο.


Το Live Streaming στην πράξη

Η λειτουργία του live streaming επιτρέπει την καλύτερη παρακολούθηση ενός αγώνα στον οποίο έχει στοιχηματίσει κάποιος προκειμένου να πάρει σωστές αποφάσεις για τη συνέχεια του αγώνα. Παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα για την παρακολούθηση αγώνων εφόσον κάποιος χρήστης δεν έχει συνδρομή σε κάποια πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης ή ακόμη και στην περίπτωση που κάποιος αγώνας δεν προβάλλεται καν τηλεοπτικά στην Ελλάδα.

Το live streaming αποτελούσε πάντα ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Betshop.gr. Οι χρήστες της δημοφιλούς στοιχηματικής ιστοσελίδας θα ικανοποιηθούν ιδιαίτερα μόλις μάθουν πως πλέον η πλατφόρμα του live streaming του Betshop.gr είναι εντελώς ανανεωμένη, προσφέροντας περισσότερα χαρακτηριστικά. Η πιο εμφανής προσθήκη έχει να κάνει με το πλήθος των αγώνων οι οποίοι υπάρχουν διαθέσιμοι σε ζωντανή μετάδοση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της στοιχηματικής εταιρίας.


Δωρεάν live streaming σε όλους τους χρήστες

Όπως ανακοίνωσε το ίδιο το Betshop.gr, τα εγγεγραμμένα μέλη της ιστοσελίδας, παλιά και νέα, έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και άλλη προϋπόθεση περισσότερους από 10.000 αγώνες από κορυφαία πρωταθλήματα και διοργανώσεις στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Το Betshop.gr έχει προχωρήσει σε μία συνεργασία με το Perform Group, μία διεθνή εταιρεία η οποία εξασφαλίζει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών και μπασκετικών μεταδόσεων σε όλο τον κόσμο. Μέσω αυτού του παρόχου ζωντανών αθλητικών ροών βίντεο, το Betshop.gr βρίσκεται πλέον στην ευχάριστη θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο μέσω του διαδικτυακού live streaming.

betshop.gr live betting
betshop.gr live-betting

Μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα

Στον κατάλογο των διαθέσεων πρωταθλημάτων που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς μέσω live streaming από το betshop.gr, συμπεριλαμβάνονται τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της La Liga στην Ισπανία, της Bundesliga στη Γερμανία, της League 1 στη Γαλλία, της Serie A στη Βραζιλία, αλλά και κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις και διοργανώσεις εθνικών ομάδων, όπως είναι το Μουντομπάσκετ 2019, το Copa Libertadores και oi αγώνες της προκριματικής φάσης του Champions League και του Europa League. Mέσα sτους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν και περισσότερες μεταδόσεις στις ίδιες, αλλά και σε άλλες δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις.


Μεταδόσεις σε διοργανώσεις μπάσκετ και τένις

Οι φίλαθλοι του μπάσκετ θα χαρούν ακόμη περισσότερο, καθώς φαίνεται φέτος πως η FIBA θα έχει την τιμητική της στο Βetshop.gr. Με την έναρξη των διεθνών διοργανώσεων στο μπάσκετ από το φθινόπωρο και μετά, το Champions League και το Europe League θα είναι δύο από τις επιλογές τους, καθώς επίσης και το αμερικανικό NBA, το οποίο μεταδιδόταν ούτως ή άλλως από πέρυσι στην πλατφόρμα του live streaming του Betshop.gr. Επιπλέον, όσοι παρακολουθούν ή στοιχηματίζουν στο τένις θα έχουν φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μεγάλα τουρνουά ITF και να έχουν καλύτερη εικόνα της εξέλιξης των αγώνων τένις στο live στοίχημα.