Έως 50 ευρώ σε Free Bets στην Thrillsy κάθε μήνα

Εάν σου αρέσει το αθλητικό στοίχημα, τότε θα λατρέψεις τις στοιχηματικές αποδόσεις και τις προσφορές της Thrillsy. Μία από αυτές σου επιτρέπει να στοιχηματίζεις σε free bets έως και 50 ευρώ κάθε μήνα. Η ενεργοποίηση γίνεται με βάση τις καταθέσεις που πραγματοποιείς στη στοιχηματική ιστοσελίδα.

thrillsy bonus

Έτσι έχεις τη δυνατότητα να παίξεις περισσότερα στοιχήματα και να κερδίσεις μεγαλύτερα χρηματικά πόσα, συνδυάζοντας το χρηματικό σου κεφάλαιο με τα free bets. Μπορείς να λαμβάνεις μέρος στην προσφορά κάθε μήνα κάνοντας τίποτα περισσότερο από το να στοιχηματίζεις κανονικά όπως έκανες και χωρίς την προσφορά.

100€
Μπόνους
Εγγραφή Thrillsy
 • Μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και αγορών
 • Πρόσβασησε virtual sports και esports
 • Υποστήριξη 24/7 με μικρή αναμονή
91 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους
Εγγραφή Thrillsy
 • Μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και αγορών
 • Πρόσβασησε virtual sports και esports
 • Υποστήριξη 24/7 με μικρή αναμονή
Thrillsy Αξιολόγηση

Πως να ενεργοποιήσεις τα free bets

Θες να μάθεις πώς ακριβώς μπορείς να κερδίσεις τα free bets της Thrillsy; Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες:

 1. Μεταφέρσου στον ιστότοπο της Thrillsy πατώντας κάποιον σύνδεσμο της εταιρίας στον ιστότοπό μας.
 2. Πραγματοποίησε την εγγραφή σου πατώντας το κίτρινο κουμπί επάνω δεξιά και δώστε τα στοιχεία σου για τη δημιουργία νέου λογαριασμού.
 3. Πραγματοποίησε μία έως τρεις καταθέσεις χρημάτων και πάρε ως μπόνους ποσοστό το χρημάτων που καταθέτεις.
 4. Χρησιμοποίησε τα κανονικά σου χρήματα και τα χρήματα μπόνους για να στοιχηματίσεις στους αγαπημένους σου αγώνες και διοργανώσεις στο αθλητικό στοίχημα.

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Ας πούμε λίγο στις λεπτομέρειες πώς ακριβώς λειτουργεί η προσφορά. Σε κάθε μία από τις τρεις πρώτες καταθέσεις του μήνα σου παίρνεις 10% μπόνους. Αυτό γίνεται κλιμακωτά: έως 10 σε ευρώ για την πρώτη φορά, έως 15 ευρώ για τη δεύτερη και έως 25 ευρώ για την τρίτη. Έτσι το μέγιστο ποσό που μπορείς να πάρεις με τη διαδικασία αυτή είναι 50 ευρώ. Στον ιστότοπο της Thrillsy υπάρχει ένας κωδικός προσφοράς τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιείς σε καθεμία από τις καταθέσεις σου. Η ελάχιστη κατάθεση που ενεργοποιεί την προσφορά είναι 50 ευρώ.

thrillsy webiste

Χρησιμοποιώντας το free bet που θα κερδίσεις

Mπορεί στη διαδικασία αυτή να πάρεις έως και τρία διαφορετικά free bets. Για παράδειγμα, καταθέτεις 100 ευρώ στην πρώτη κατάθεση και παίρνεις 10 ευρώ ως μπόνους. Στη δεύτερη κατάθεση καταθέτεις 200 ευρώ και παίρνεις 15 ευρώ ως μπόνους, δηλαδή το μέγιστο. Στην τρίτη κατάθεση καταθέτεις 200 ευρώ και παίρνεις 25 ευρώ μπόνους όπως είναι και πάλι το ποσοστό το οποίο μπορείς να κερδίσεις. Έτσι ακριβώς μπορείς να καταλήξεις με 50 ευρώ σε free bets κάθε μήνα.

100€
Μπόνους
Εγγραφή Thrillsy
 • Μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και αγορών
 • Πρόσβασησε virtual sports και esports
 • Υποστήριξη 24/7 με μικρή αναμονή
91 Αναλογία πληρωμών
100€ Μπόνους
Εγγραφή Thrillsy
 • Μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και αγορών
 • Πρόσβασησε virtual sports και esports
 • Υποστήριξη 24/7 με μικρή αναμονή
Thrillsy Αξιολόγηση

Η μέγιστη νίκη την οποία μπορείς να επιτυχείς είναι 5 φορές την αξία του free bet που θα χρησιμοποιήσεις. Γι’ αυτό λοιπόν δεν έχει ουσία να αναζητήσεις τεράστιες αποδόσεις. Ούτως ή άλλως όμως το free bet μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κουπόνια που έχουν απόδοση από 1,80 έως 3,00. Στις επιλογές στοιχήματος δεν επιτρέπονται τα ασιατικά χάντικαπ και τα στοιχήματα over/under. Οι επιλογές θα πρέπει να είναι μονών αποτελεσμάτων και πριν την έναρξη των αγώνων. Τα κέρδη από τα free bets δεν χρειάζονται κάποιο τζιράρισμα και μπορούν να αναληφθούν άμεσα.

Μην ξεχάσεις την προσφορά καλωσορίσματος

Πέρα από αυτή την εξαιρετική προσφορά για το αθλητικό στοίχημα η Thrillsy σε περιμένει με πολλές ακόμα άλλες επιλογές προσφορών. Αυτή που αξίζει να κυνηγήσεις είναι η προσφορά καλωσορίσματος. Η εταιρεία σου προσφέρει 100% μπόνους στην πρώτη σου κατάθεση χρημάτων με έως και 100 ευρώ έξτρα χρήματα. Θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τον κωδικό WELCOME100 τη στιγμή που πραγματοποιεί στην κατάθεση σου.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για όλα σχεδόν τα αθλήματα και προσφέρει μία εκπληκτική ευκαιρία να παίξεις με περισσότερα χρήματα και να διεκδικήσεις μεγαλύτερα κέρδη. Τα στοιχήματα σου τα πρέπει να έχουν ελάχιστη απόδοση 2.00 και από όλα τα αθλήματα εξαιρούνται οι αγορές του NHL και κάποια στιγμή λίγες αγορές του NBA. Δες τους όρους της προσφοράς για όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται να γνωρίζεις.

Οι προσφορές ισχύουν έως 31/12/2023