Chelsea έτοιμη να αφήσει έναν από τους τρεις παίκτες να πάει για Dybala

Μια έκθεση ισχυρίζεται ότι ο Τόμας Τούσελ έχει το αστέρι της Γιουβέντους Πάολο Ντιμπάλα στα καλοκαιρινά του σχέδια. Οι Blues μπορεί να είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν έναν από τους παίκτες τους.

Για να πιστέψουμε τις αναφορές, η Τσέλσι είναι καλά στο τρέξιμο για να υπογράψει τον Πάολο Ντιμπάλα αυτό το καλοκαίρι. Στην προσπάθειά τους να υπογράψουν το αστέρι της Γιουβέντους, οι Μπλουζ ίσως είναι έτοιμοι να χωρίσουν είτε με τον Τίμο Βέρνερ, τον Γιορτζίνιο ή τον Κρίστιαν Πούλισιτς.

Ο Τόμας Τούσελ αρχίζει να βάζει σχέδια για το πρώτο του παράθυρο μεταφοράς, υπεύθυνος για τους Μπλουζ. Ο Γερμανός θα πρέπει να παίξει σωστά τα χαρτιά του δεδομένου πως τα πράγματα έχουν εξελιχτεί για την Τσέλσι στη σκηνή της μεταβίβασης.

Οι Blues υποστήριξαν σε μεγάλο βαθμό τον Lampard με πάνω από 200 εκατομμύρια λίρες μεταφοράς γατούλα πέρυσι το καλοκαίρι. Ο Τίμο Βέρνερ και ο Κάι Χάβερτζ ήρθαν ως μέρος ενός μεγάλου ξεφάντωμα δαπανών εκείνη την εποχή. Ωστόσο, το γερμανικό δίδυμο απέτυχε να φτάσει στα ύψη. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτοί οι παράγοντες έπαιξαν ρόλο στην τελική αποβολή του Λάμπαρντ.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο Tucel έχει κρατήσει την πίστη στους συναδέλφους του Γερμανούς και εργάζεται για να ξεκλειδώσει τις πραγματικές δυνατότητές τους.

Ωστόσο, η ιταλική πρίζα Calciomercato ισχυρίζεται ότι η Chelsea είναι έτοιμη να αφήσει το πρώην RB αστέρι της Λειψίας Werner να φύγει αυτό το καλοκαίρι.

Ο Τουσέλ προφανώς αναγνώρισε τον Ντιμπάλα ως στόχο προτεραιότητας και ίσως χρειαστεί να αποχωριστεί με έναν από τους κορυφαίους αστέρες του για να συλλάβει την Αργεντινή.

Σύμφωνα με την αναφορά, η Γιουβέντους θα έχει την επιλογή να επιλέξει ένα από τα τρία αστέρια της Τσέλσι.

Το πιο πιθανό να εμπλακεί σε οποιαδήποτε συμφωνία ανταλλαγής είναι ο μέσος Τζορτζίνιο. Εδώ και λίγο καιρό, ο Ιταλός έχει συνδεθεί με μια επιστροφή στην Serie A.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ήθελε να ξαναενωθεί με τον Ιταλό όταν ήταν υπεύθυνος για την γριά. Επίσης, το σημερινό αφεντικό Andrea Pirlo λέγεται επίσης ότι είναι ένας ενθουσιώδης θαυμαστής.

Μια άλλη επιλογή στο τραπέζι είναι ο Werner, ο οποίος έχει σημειώσει 10 στόχους σε όλους τους διαγωνισμούς για την Chelsea αυτόν τον όρο.

Μια τρίτη επιλογή για την οποία μπορεί να ενδιαφέρεται η Γιουβέντους είναι ο πρώην εξτρεμιστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ Κρίστιαν Πούλισιτς.

Αναφορές κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ ήταν έτοιμες να προσφέρουν στον Αμερικανό μια διέξοδο από τη γέφυρα Στάμφορντ.

Ο Αμερικανός έχει μείνει απογοητευμένος από την έλλειψη χρόνου παιχνιδιού στο Chelsea, με το αφεντικό Blues ακόμη και σχολιάζοντας το θέμα.

Ωστόσο, όλα έρχονται σε αντίθεση με τα πρόσφατα σχόλια του Tuchel λέγοντας ότι είναι ευχαριστημένος με τις τρέχουσες επιλογές του στους παίκτες του, ενώ απορρίπτει ομιλία για μια κίνηση για Haaland.