3 Ρεάλ Μαδρίτης αστέρια επιστροφή για Βαλένθια αναμέτρηση

Οι Los Blancos καλωσόρισαν πίσω τρεις παίκτες της πρώτης ομάδας πριν από τη σύγκρουση La Liga της Κυριακής με τη Βαλένθια.

Ο Dani Carvajal και ο Lucas Vazquez επέστρεψαν από τον τραυματισμό πριν από τη σύγκρουση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια, ενώ ο Toni Kroos επιστρέφει επίσης μετά από αναστολή.

Οι άνδρες του Zinedine Zidane φιλοξενούν τη Βαλένθια στο στάδιο Alfredo Di Stefano την Κυριακή το απόγευμα. Κατευθύνονται στην ισοπαλία στο πίσω μέρος μιας κρίσης τραυματισμού, με επτά παίκτες πρώτης ομάδας να βρίσκονται ακόμα στο περιθώριο.

Αυτά περιλαμβάνουν την Εδέμ Χάζαρντ, τον Σέρτζιο Ράμος, τον Ροντρίγκο, τον Μαρτσέλο, τον Άλβαρο Οντριόζολα, τον Φέντε Βαλβέρντε και τον Εντερ Μιλιτάο.

Αλλά ο Carvajal και ο εμπρός Vazquez, που και οι δύο επέστρεψαν στην εκπαίδευση την περασμένη εβδομάδα, είναι πίσω στο fold. Ο Μέσος Κρος έκανε επίσης την 19-ανδρική ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, αφού έχασε τη νίκη της Τρίτης με 2-0 επί της Χετάφε μέσω αναστολής.

Ωστόσο, ο μέσος της Καστίλλης της Ρεάλ Μαδρίτης Marvin Park, αποχωρεί μετά τη διατήρηση ενός χτυπήματος εναντίον της Χετάφε.

Ρεάλ Μαδρίτης 19-άνδρες ομάδα

τερματοφύλακες: Courtois, Lunin, Altube.

Υπερασπιστές: Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μέντυ, Τσαστ, Μιγκέλ.

Μέσοι: Κρος, Μοντρίκ, Κασεμίρο, Ίσκο, Αρίμπας.

Απεργικοί: Βενζέμα, Ασένσιο, Λούκας Βασκέζ, Βινίκιος, Μαριάνο.