3 θρύλοι της Άρσεναλ θα συμμετάσχουν στην προσφορά εξαγοράς Gunners του ιδρυτή του Spotify

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Spotify φέρεται να συνεργάζεται με τρεις θρύλους της Άρσεναλ σε μια προσπάθεια να αγοράσει το κλαμπ από τον Stan Kroenke.

Οι Thierry Henry, Dennis Bergkamp και Patrick Vieira, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάθηκαν με τον Daniel Ek για να κάνουν προσφορά εξαγοράς στον ιδιοκτήτη της Άρσεναλ Σταν Κροένκε.

Οι απογοητεύσεις με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου είναι σε υψηλό επίπεδο όλων των εποχών. Ο Kroenke δεν υπήρξε ποτέ αγαπημένος θαυμαστής καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του. Η έλλειψη ενδιαφέροντος, εμπλοκής και απουσίας του πάντα σημειωνόταν.

Αλλά η εγγραφή της Άρσεναλ για την αποτυχημένη Ευρωπαϊκή Super League ήταν η τελευταία σταγόνα. Ενώ οι Gunners αποσύρθηκαν, είναι πολύ αργά όσον αφορά πολλούς οπαδούς και πρώην παίκτες.

Παρά το ότι ο γιος του Κροένκε, ο Τζος, επιμένει ότι ο Αμερικάνος δισεκατομμυριούχος δεν έχει σχέδια να πουλήσει, μια προσφορά 2 δις λιρών θα μπορούσε να τον πείσει για το αντίθετο.

Σύμφωνα με τον Τέλεγκραφ, ο Ντάνιελ Εκ σκοπεύει να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα του Κρόνκε. Ο ιδρυτής του Spotify εργάζεται μαζί με τους Henry, Bergkamp και Vieira σε μια προσπάθεια να αναλάβει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Και οι τρεις θρύλοι Gunners θα μπορούσαν να επιστρέψουν στο σύλλογο ως μέρος του ολοκαίνουργιου set-up αν ο Ek είναι επιτυχής.

Η προσφορά του Daniel Ek λαμβάνει τεράστια ώθηση

Η στρατολόγηση αναμφισβήτητα τριών από τα πιο διάσημα μέλη της ομάδας Invincible 2003/04 της Άρσεναλ είναι μια μεγάλη νίκη για τον Ek.

Ο Χένρι, ο Μπέργκκαμπ και ο Βιέιρα απολάμβαναν αστρικές σταδιοδρομίες στο βόρειο Λονδίνο. Θεωρούνται ευρέως ως μερικοί από τους μεγαλύτερους παίκτες του συλλόγου στην ιστορία. Η επιρροή τους, ειδικά του Henry, μεταξύ των οπαδών παραμένει ισχυρή μέχρι σήμερα.

Η συμμετοχή της τρίο σε μια πιθανή προσφορά εξαγοράς με την Ek θα ασκήσει πίεση στην Kroenke να εξετάσει την πώληση.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος περπατάει ήδη πάνω σε λεπτό πάγο και οι υποστηρικτές της Arsenal ξεκαθάρισαν τα συναισθήματά τους από την ιδιοκτησία του σε μια έντονη διαμαρτυρία έξω από τα Εμιράτα την Παρασκευή.

Ο Ek, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ένας δια βίου υποστηρικτής των Gunners, έχει πραγματικό συμφέρον να πάρει τον έλεγχο και ετοιμάζει επίσημη προσφορά.

Ο Σουηδός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος έχει δηλώσει καθαρή αξία 4,7 δις δολαρίων (3,4 δις λίρες), ανακοίνωσε το ενδιαφέρον του για ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα.

Ενώ ο Henry, ο οποίος σκόραρε ένα ρεκόρ 228 γκολ κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην Arsenal, πρόσφατα άνοιξε τα συναισθήματά του για τα πρόσφατα γεγονότα.