«100% σύμφωνοι» — Andre Onana ορίστηκε να ενταχθεί σε νέο σύλλογο σε μια συμφωνία με μεγάλα χρήματα

Ο τερματοφύλακας του Καμερούν επέστρεψε πρόσφατα στο ποδόσφαιρο από εννέα μήνες απαγόρευση ντόπινγκ.

Το Andre Onana αναχωρεί από το Ajax το καλοκαίρι με δωρεάν μεταφορά για να ενταχθεί στην Inter Milan.

Ο 25χρονος έχει συνάψει τους τελευταίους έξι μήνες της σύμβασής του στις Κάτω Χώρες. Ως εκ τούτου, μπορεί να υπογράψει προσυμφωνητικό για να ενταχθεί σε μια ξένη λέσχη για την επόμενη σεζόν ως ελεύθερος πράκτορας.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, η Inter επιβεβαίωσε την πρόθεσή τους να υπογράψουν την Onana στον Άγιαξ. Ο πρώην τερματοφύλακας U-19 της Βαρκελώνης συμφώνησε προφορικά να ενταχθεί στη στολή Serie A τον περασμένο Ιούνιο και δεσμεύεται «100%» να ολοκληρώσει την κίνηση.

Sky Sport Italia πρόσθεσε ότι το Καμερούν χορήγησε την άδεια Onana να ταξιδέψει στο Μιλάνο την Τρίτη (όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα), ώστε να μπορεί να υποβληθεί σε ιατρική και να ολοκληρώσει την κίνησή του πριν ενταχθεί στην ομάδα AFCON.

Τι περιλαμβάνεται στο νέο συμβόλαιο της Onana;

Διάφορες αναφορές ισχυρίζονται ότι η Onana, η οποία επέστρεψε από την εννιάμηνη απαγόρευση ντόπινγκ το Νοέμβρη, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο για να δεσμευτεί στο Σαν Σίρο μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Το Διεθνές Καμερούν θα μπορούσε να κερδίσει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν στο πλαίσιο της συμφωνίας.

Αναμένεται να αντικαταστήσει τον τρέχοντα Νο.1 τερματοφύλακα της Ίντερ και λοχαγό Σαμίρ Χαντάνοβιτς, ο οποίος παραμένει αναποφάσιστος για το μέλλον του. Το συμβόλαιο του 37χρονου Σλοβένου λήγει αυτό το καλοκαίρι.