Όχι ο Ομπαμεγιάνγκ; Wilshere αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι ο ταχύτερος παίκτης Arsenal

Ο Jack Wilshere, ο οποίος είναι πίσω στην προπόνηση με τον πρώην σύλλογο του, αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα αστέρι που ξεπερνά τον Pierre-Emerick Aubameyang ως ο ταχύτερος παίκτης της Arsenal.

Ο Kieran Tierney είναι ο ταχύτερος παίκτης της Arsenal βασισμένος σε μια πρόσφατη δοκιμή σπριντ, σύμφωνα με τον Jack Wilshere.

Για πολύ καιρό, πολλοί οπαδοί υπέθεσαν ότι ο Pierre-Emerick Aubameyang ήταν ο ταχύτερος παίκτης στην Arsenal. Για να είμαστε δίκαιοι, όμως, οι Γκαμπόν είναι 32 ετών τώρα. Οπότε είναι πιθανό να έχασε λίγο ρυθμό, ειδικά σε σύγκριση με μια 24χρονη Τίρνεϊ.

Τούτου λεχθέντος, ο ρυθμός του Σκωτσέζου άφησε ακόμη Wilshere, ο οποίος είναι πίσω εκπαίδευση στο Λονδίνο Colney σε μια προσπάθεια να αναβιώσει την καριέρα του, έκπληκτος.

«Ξέρεις τι ήταν έκπληξη. Κάναμε ένα τεστ σπριντ σήμερα και έλεγα στον τύπο «ποιος είναι ο γρηγορότερος, είναι ο Ομπαμεγιάνγκ;» Και ήταν σαν όχι, είναι Tierney», είπε ο μέσος TalkSport.

«Με εξέπληξε.»

Φυσικά, η Tierney έχει γίνει φαβορί των θαυμαστών της Emirates μετά την άφιξή του από την Celtic το 2019. Το αριστερό πίσω έχει κερδίσει επαίνους για το επίμονο στυλ και την εργασιακή ηθική του, με 69 εμφανίσεις κάτω από τη ζώνη του ήδη στην Arsenal.