«Όπως ο Ρονάλντο ή το Ζιντάν» — Benzema στοχεύει να ενταχθεί στην αποκλειστική λέσχη της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γάλλος επιθετικός ελπίζει να εκπληρώσει ένα παιδικό όνειρο και να προσθέσει το όνομά του μαζί με μια λίστα θρύλων της Ρεάλ Μαδρίτης που θα έχουν κερδίσει το Ballon d’Or.

Ο Καρίμ Μπενζέμα ελπίζει να μιμηθεί τα είδωλά του, Ρονάλντο Ναζάριο και Ζινεντίν Ζιντάν, κερδίζοντας ένα Μπαλόν Ντ’ Ορ.

Οι προοπτικές του 33χρονου για ένα πρώτο Ballon d’Or έχουν βελτιωθεί από τότε που βοήθησε τη Γαλλία να κερδίσει την UEFA Nations League αυτό το μήνα. Αυτό, πέρα από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, τον κάνει κορυφαίο υποψήφιο.

«Κερδίστε το Μπαλόν Ντ’ Ορ; Ναι, αυτό θα ήταν ένα από τα πολλά όνειρα που είχα από την παιδική μου ηλικία. Φυσικά, το ονειρευόμουν ως παιδί», είπε ο Benzema στο Canal+.

«Τα είδωλά μου, είτε είναι R9 [Ronaldo] είτε Zizou [Zidane], ήρθαν στη Ρεάλ Μαδρίτης και κέρδισαν το Ballon d’Or. Και αυτό είναι ένα από τα μικρά πράγματα που σκέφτομαι. Σήμερα, δεν είμαι μακριά από αυτό.»

Παρεμπιπτόντως, οι θρύλοι της Ρεάλ Μαδρίτης Ρονάλντο και Ζιντάν ισχυρίστηκαν ότι το Μπαλόν Ντ’ Ορ πρέπει να πάει στο Μπενζέμα για το 2021.

Ο Ζιντάν, ο οποίος προπονήθηκε τη διεθνή Γαλλία κατά τη διάρκεια της θητείας του ως διευθυντής του Λος Μπλάνκος, αποκάλυψε τις σκέψεις του κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.