«Ψεύτικα νέα» — Αστέρας της Νιγηρίας αρνείται αναφορές ότι δεν θα δεχτεί την κλήση του AFCON

Εν όψει του τουρνουά AFON τον επόμενο μήνα, ο Εμμανουήλ Ντένις απάντησε σε ισχυρισμούς ότι δεν θα εκπροσωπήσει τη Νιγηρία.

Γουότφορντ επιθετικός Emmanuel Dennis έχει αρνηθεί ισχυρισμούς ότι δεν θα ενταχθεί στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας για το Κύπελλο των Εθνών Αφρικής.

Μια έκθεση το Σάββατο από την OwnGoalNigeria δήλωσε ότι ο 24χρονος είχε ενημερώσει την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νιγηρίας (NFF) ότι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για τη σύνδεση με τους Super Eagles για AFCON.

Αλλά ο Dennis, ο οποίος δεν έχει παίξει για τη Νιγηρία από τον Νοέμβριο του 2020, έχει αρνηθεί αυτούς τους ισχυρισμούς, αποκαλώντας τις ειδήσεις ως «ψεύτικες» και «εντελώς αναληθείς».

«Αυτά είναι ψεύτικα νέα, πολύ ψευδή αναφορά. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο», είπε ο 24χρονος αστέρας του Γουότφορντ στο The Guardian.

«Η είδηση είναι μια κατασκευή από την ιστοσελίδα και είναι εντελώς αναληθής.»

Στη συνέντευξή του στο The Guardian, το πρέσο πρόσθεσε ότι ο Ντένις δήλωσε ότι θα χαρεί να πάρει μια κλήση για το τουρνουά AFCON του επόμενου μήνα στο Καμερούν.

Η πλευρά του Gernot Rohr ξεκινά την εκστρατεία τους με αναμέτρηση του Ομίλου Δ με την Αίγυπτο στις 11 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια, αντιμετωπίζουν το Σουδάν τέσσερις ημέρες αργότερα και τη Γουινέα-Μπισάου στις 19 Ιανουαρίου.