Χύστε το ντεμπούτο του Λίο Μέσι στο PSG εναντίον της Ρεμς

Παρόλο που αυτή ήταν η βραδιά του Kylian Mappe, πρέπει να μιλήσουμε για το ντεμπούτο του Leo Messi στο PSG εναντίον της Reims το βράδυ της Κυριακής.

Το ντεμπούτο PSG του Leo Messi εναντίον της Reims ήταν ένα τεράστιο γεγονός που συγκίνησε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στη μικρή γαλλική πόλη. Πριν από τον προγραμματισμένο αγώνα Ligue 1 μεταξύ των δύο πλευρών, ο πρόεδρος του Reims μίλησε για τον αριθμό των πωλήσεων εισιτηρίων στο στάδιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, αυτή ήταν η πρώτη φορά που άνθρωποι από όλο τον κόσμο πλήρωσαν εισιτήρια για έναν αγώνα ενάντια στην PSG. Ήταν σαφές ότι το φαινόμενο Messi ήταν σε πλήρη ισχύ εβδομάδες πριν από τον αγώνα.

Όταν ο Μέσι εμφανίστηκε στη λίστα κλήσεων, ο ενθουσιασμός ήταν προφανής σε όλη τη χώρα. Καθώς πλησίαζε ο αγώνας, όλοι οι οπαδοί ήταν περισσότερο από έτοιμοι να καλωσορίσουν έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ακόμα και οι υποστηρικτές του Reims ήταν εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για το επικείμενο ντεμπούτο όπου ο Mappe και ο Neymar ξεκίνησαν με τον Leo βλέποντας από τον πάγκο. Καθώς περνά μέσα από τη μέση του έπους μεταφοράς του, ο Mappe σκόραρε ένα στήριγμα ενώ ο Leo περίμενε ακόμα τη μεγάλη του στιγμή. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός ήταν πολύ μεγάλος για να χειριστεί.

Πώς τα πήγε ο Μέσι εναντίον της Ρεμς;

Μετά τα δύο γκολ του Kylian Mbappe, ο Mauricio Pochettino αποφάσισε να βάλει τον Messi στο γήπεδο ως αντικαταστάτη του Neymar. Μόλις άρχισε να ζεσταίνεται, ολόκληρο το στάδιο της Ρεμς τρελάθηκε για το αστέρι. Μέχρι να πάρει στο γήπεδο μαζί με τον Ander Herrera, οι ζητωκραυγές θα ακουστούν μίλια μακριά από το στάδιο. Η παράσταση από μόνη της δεν ήταν τόσο θεαματική από τον Μέσι, αλλά σίγουρα ήταν περίεργο να τον βλέπω με διαφορετικό κιτ.

Φαινόταν πιο νευρικός παρά χαλαρός στο γήπεδο, αλλά τελικά το έκανε να συμβεί. Από αυτή τη στιγμή και μετά, πιθανότατα θα δούμε τον Μέσι να παίζει πιο τακτικά με το νέο του σύλλογο. Το όνειρο του να βλέπεις και τα τρία μεγάλα αστέρια να παίζουν μαζί παραμένει ζωντανό προς το παρόν. Αν δεν φύγει ο Mappe αύριο, θα τους δούμε να παίζουν μαζί μετά το διεθνές διάλειμμα.