‘Χωρίς δικαιολογίες’ Arteta στέλνει ένα μήνυμα στο αστέρι Άρσεναλ Πέπε

Παρά την ασυνεπή έναρξη της καριέρας του με τους Gunners, ο Pepe έχει προειδοποιηθεί ότι η Arteta αναμένει περισσότερα από αυτόν τώρα.

Ο Mikel Arteta πιστεύει ότι η περίοδος προσαρμογής του Nicolas Pepe έχει τελειώσει, και επιμένει ότι δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες για το φτερό της Arsenal.

Ο Pepe αγωνίστηκε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες από τη μεταφορά των ρεκόρ του σε κλαμπ 80 εκατομμυρίων ευρώ από τη γαλλική λέσχη Lille το 2019.

Ωστόσο, η Ελεφαντοστού έχει δείξει υποσχέσεις και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη του προημιτελικού του Europa League της Arsenal επί της Σλάβια Πράγας. Έβαλε γκολ και στα δύο πόδια και παρείχε βοήθεια.

Ως εκ τούτου, η Arteta προκάλεσε τον Pepe να διατηρήσει τη νέα του μορφή.

«Χρειαζόταν μια περίοδο προσαρμογής και αυτό έχει φύγει τώρα», είπε το αφεντικό Gunners όπως αναφέρεται στο Goal. «Επομένως, δεν μπορούμε να βασιστούμε ξανά στην προσαρμογή.

«Τώρα έχει να κάνει με την απόδοση και μπορεί να το κάνει.

«Έχει τους παίκτες να τον υποστηρίξουν, έναν μάνατζερ που τον εμπιστεύεται, έχει όλο το προσωπικό που είναι πρόθυμο να τον βοηθήσει και όλους τους συμπαίκτες που τον συμπαθούν επειδή είναι ένας πραγματικά συμπαθής χαρακτήρας, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Ο Pepe έχει καταφέρει 10 γκολ και πέντε ασίστ σε 39 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς αυτή τη σεζόν.

«Χρειάζεται να έχει τη σωστή νοοτροπία και συνέπεια για να κάνει ό, τι μπορεί, γιατί αυτό είναι το επίπεδο που θα του ζητήσουμε, το επίπεδο που του ζητάω», πρόσθεσε η Arteta στο 25χρονο.

«Αν είναι κάτι κάτω από αυτό, δεν πρόκειται να παίξει, αλλά αν κάνει ό, τι μπορεί θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να παίξει επειδή έχει απίστευτη ικανότητα.»

Ο Pepe θα ελπίζει να διατηρήσει την καλή του φόρμα στον αγώνα της Arsenal Premier League εναντίον του Φούλαμ το απόγευμα της Κυριακής στα Εμιράτα.