Χτύπησε ή έχασε το Ράμσντεϊλ; Άρσεναλ θρύλος Seaman αξιολογεί τερματοφύλακα

Τα φρύδια ανατράφηκαν όταν οι Gunners έκαναν τον πρώην άνθρωπο της Sheffield United τον πιο κοστοφόρο τερματοφύλακα στην ιστορία του συλλόγου.

Ο θρύλος της Arsenal David Seaman είναι «πραγματικά εντυπωσιασμένος» από τον Aaron Ramsdale, ο οποίος πιστεύει ότι έχει κάνει καλή δουλειά μέχρι στιγμής στο να σιωπήσει τους αμφισβητίες του.

Η Άρσεναλ εξασφάλισε την υπογραφή του Ράμσντεϊλ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι για ένα τέλος μεταφοράς που σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορούσε να ανέλθει σε 30 εκατομμύρια λίρες.

Ο 23χρονος αφίχθη στα Εμιράτα για να ανταγωνιστεί τον Bernd Leno, αλλά κατάφερε να τον σφετεριστεί ως πρώτη επιλογή shot-stopper του Mikel Arteta μετά από μια σειρά εντυπωσιακών παραστάσεων. Έχει ξεκινήσει σε έξι αγώνες σε όλους τους διαγωνισμούς μέχρι στιγμής, κρατώντας ένα καθαρό φύλλο σε τέσσερις από αυτούς.

Το Ramsdale έχει πλέον λάβει επαίνους από ένα εικονίδιο Gunners, ο οποίος έκανε πάνω από 500 εμφανίσεις για το σύλλογο και κέρδισε 12 μεγάλες διακρίσεις, για το χτύπημα στο έδαφος τρέχοντας στο βόρειο Λονδίνο.

«Τον έχω δει στην εκπαίδευση και στα παιχνίδια, και είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος», δήλωσε ο Seaman The Mirror, μιλώντας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Give Flu The Boot» της LloydspHarmacy.

«Έχει βελτιωθεί πολύ. Έχει υπέροχο χαρακτήρα και φαίνεται να τα βολεύει καλά.

«Πολλοί οπαδοί της Άρσεναλ δεν ήταν τόσο σίγουροι για την υπογραφή του, αλλά έχει αποδείξει ότι έχουν κάνει λάθος μέχρι στιγμής.»