«Χρειαζόμαστε ποιοτικούς παίκτες» Δέκα Hag drops ενημέρωση για το μέλλον του Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αναζητά μια μετακόμιση μακριά από το Old Trafford από την αρχή του παραθύρου μεταφοράς του καλοκαιριού.

Ο Έρικ Τεν Χάγκ αναμένει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρα από το τρέχον παράθυρο μεταφοράς.

Ο Ρονάλντο ζήτησε από την Man Utd να επιτρέψει την έξοδο του νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Η Νάπολι και η Σπόρτινγκ Λίσμπον έχουν αναδειχθεί ως οι νεότεροι μνηστήρες 37χρονων εν όψει της προθεσμίας μεταφοράς.

Ωστόσο, ο Ten Hag αποκάλυψε ότι θέλει να έχει CR7 στην ομάδα του για την τρέχουσα σεζόν.

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Ρονάλντο στη λέσχη, ο Ολλανδός δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είναι σαφές, φυσικά. Χρειαζόμαστε ποιοτικούς παίκτες.

«Χρειάζεστε περισσότερα για να καλύψετε όλα τα παιχνίδια για να διατηρήσετε τη συνέπεια. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε».

Η Δέκα Χαγκ πρόσθεσε: «Πρέπει πάντα να είσαι σε εγρήγορση σε ένα κορυφαίο κλαμπ. Αλλά θα πάμε από το Σεπτέμβριο στο ελάχιστο Ιανουάριο με αυτή την ομάδα».

Ο Ρονάλντο ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μαν Γιουνάτ την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, έχει χάσει τη θέση του στο lineup των Κόκκινων Διαβόλων από την άφιξη της Ten Hag.

Η πρόσφατη υπογραφή του Αντώνιου από το Ajax θα αυξήσει τον ανταγωνισμό ακόμα περισσότερο στην επιθετική γραμμή της United.

Αλλά η Δέκα Χαγκ πιστεύει ότι η πλευρά του θα χρειαστεί κι άλλες επιθετικές ενισχύσεις σύντομα.

«Πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα μας», παραδέχτηκε ο Ten Hag.

«Έχουμε πολλά παιχνίδια να καλύψουμε — από τώρα και στο εξής θα πηγαίνουμε σε τρία παιχνίδια την εβδομάδα.

«Ειδικά από επιθετικούς παίκτες, είναι πιο κουρασμένοι γιατί πρέπει να τρέχουν περισσότερο και να τρέχουν με μεγαλύτερη ένταση.

«Χρειαζόμαστε αριθμούς εκεί, χρειαζόμαστε όχι μόνο ποσότητα αλλά ποιότητα».