«Χρειάζεται ένα τυχερό διάλειμμα» σχολιάζει και πάλι ο Tichel για την ξηρασία του Werner

Το αφεντικό της Τσέλσι Thomas Tucel ήταν ευχαριστημένος με την πρώτη του νίκη ως διευθυντής Blues και μίλησε επίσης για τους αγώνες του Timo Werner μπροστά από το γκολ.

Timo Werner μπορεί να χρειαστεί ένα κομμάτι της τύχης με το μέρος του, αν πρόκειται να τερματίσει την τρέχουσα ξηρασία γκολ του, λέει ο Tucel.

Οι Blues κατέγραψαν την πρώτη τους νίκη υπό το νέο τους αφεντικό σε νίκη 2-0 επί του Μπέρνλι στο Stamford Bridge την Κυριακή το απόγευμα.

Τα γκολ από την Azpilicueta και τον Marcos Alonso σε κάθε ημίχρονο είδαν την Chelsea να επιστρέφει στους νικητήριους τρόπους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αλλά αν όχι για μερικές χαμένες ευκαιρίες, ο Τίμο Βέρνερ θα μπορούσε εύκολα να μπει και στο σκορ.

Ο Γερμανός υποφέρει από ένα ξόρκι μπροστά από το γκολ και έχει μόνο δύο γκολ στις 14 τελευταίες εμφανίσεις του για την Τσέλσι. Στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν έχει ακόμη γκολ από το Νοέμβριο, και τα δύο γκολ που αναφέρθηκαν προηγουμένως ήρθαν στο Κύπελλο FA.

Ο Τούσελ έχει ήδη αποκαλύψει πώς σχεδιάζει να φέρει τον Βέρνερ πίσω στα καλύτερά του μπροστά στο γκολ. Ωστόσο, το αφεντικό της Τσέλσι παραδέχεται τώρα λίγη «τύχη» μπορεί να χρειαστεί για να επαναφέρει τον Werner στους τρόπους βαθμολόγησης.

Ο Tucel είπε σχετικά με τους αγώνες του Werner μετά το παιχνίδι του Burnley: «Δεν υπάρχουν συνομιλίες, ούτε αγκαλιές, ούτε ζεστά λόγια μπορούν να αναπληρώσουν αυτό το συναίσθημα. Ίσως χρειαζόμαστε έναν ηλίθιο στόχο, μια εκτροπή ή οτιδήποτε άλλο γι’ αυτόν», είπε όπως ανέφερε ο Goal.

«Όσο τα παιδιά εργάζονται, εφ ‘όσον τα παιδιά είναι αξιόπιστα στις θέσεις τους και στο ποσοστό εργασίας τους για την ομάδα, θα τους ωθήσουμε, δεν υπάρχει αμφιβολία γι ‘αυτό».

Μιλώντας από την πλευρά του εναντίον του Μπέρνλι, ο Τουσέλ λέει ότι ήταν ευχαριστημένος με ό, τι είδε.

«Ήμουν πολύ ευχαριστημένος και πάλι με την απόδοση, είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε γιατί μας δίνει ώθηση και μας δίνει τη μεγαλύτερη δυνατή εμπιστοσύνη».

«Ήταν μια πολύ, πολύ καλή παράσταση. Ελέγξαμε πλήρως τον αγώνα, ποτέ δεν χάσαμε την ένταση και ποτέ δεν χάσαμε την εστίαση ή την ευαισθητοποίηση.»