Χαμηλό αφήνει την πόρτα ανοιχτή για τη Γερμανία επιστροφή για Muller

Ο επιτιθέμενος μέσος εξορίστηκε από την εθνική ομάδα πριν από δύο χρόνια με τον διευθυντή της DFB να αποφασίσει να προχωρήσει από τους παλιούς φρουρούς.

Ο Γιόακιμ Λόου άνοιξε την πόρτα για πιθανή επιστροφή της Γερμανίας για τον Τόμας Μίλερ.

Ο Low ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2019 ότι ο Muller, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται σε σταθερή πτώση κάτω από τον Niko Kovac την περασμένη σεζόν, δεν θα είναι πλέον μέρος των σχεδίων της εθνικής ομάδας του.

Ο μέσος συνέχισε να έχει μια αξιοσημείωτη σεζόν, καθώς ενέπνευσε το Μπάγερν Μονάχου σε πρίμα, σημειώνοντας 14 γκολ και 26 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις το 2019-20.

Ο επικεφαλής προπονητής της DFB, ο οποίος επίσης απέβαλε τον Jerome Boateng και τον Mats Hummels, δέχθηκε μεγάλη κριτική λόγω των αμφιλεγόμενων αποφάσεων του, ειδικά μετά τις κακές πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας στο Nations League 2020.

«Όταν ξεκινάτε μια αναταραχή, δεν πρέπει ποτέ να την εγκαταλείψετε και να πάτε σε διαφορετική κατεύθυνση. Αλλά η πανδημία πήρε σχεδόν ένα χρόνο, οπότε τώρα μπορείτε πραγματικά να εξετάσετε τη διακοπή της αναταραχής εάν είναι απολύτως απαραίτητο», δήλωσε ο Low σε συνέντευξή του στο Sportschau.

Ερωτηθείς σχετικά με πιθανές επιστροφές για τους Hummels, Boateng και Muller, απάντησε: «Αν πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ακόμα κάποιο πρόσθετο ποσοστό ή κάποιους παρόχους ενέργειας, από την άποψη του ποδοσφαίρου ή της ηγεσίας.

«Δεν θα αποκλείσουμε τίποτα, μπορώ να το υποσχεθώ αυτό.»