ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο Ρονάλντο προσφέρει πληροφορίες για την τελευταία του ανάκαμψη

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, χωρίς να ξαναγίνει ιστορία, αποφάσισε να μοιραστεί μια εικόνα της ανάκαμψης του με όλους τους υποστηρικτές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρρωση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από κάθε αγώνα είναι ένα ζωτικό κομμάτι της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ειδικά καθώς περνάει από αυτό το στάδιο των βετεράνων. Αν και εξακολουθεί να παίζει σαν να είναι στη δεκαετία του ’20, το μυστικό του είναι να διατηρεί μια άψογη φυσική κατάσταση κάθε εβδομάδα. Με τον Γιουβέντους να στηρίζεται πάνω του λίγο παραπάνω αυτή τη σεζόν, ο Κριστιάνο πρέπει να φροντίσει ιδιαίτερα τον ναό του.

Μετά το γκολ της περασμένης Τρίτης εναντίον της Σπέτσια, ο Πορτογάλος φόργουορντ αποφάσισε να δημοσιεύσει μια εικόνα του Instagram για την ανάρρωσή του με στόχο τη δραστηριότητα του επόμενου Σαββατοκύριακου. Οι Bianconeri πρόκειται να εισέλθουν σε μία από τις πιο σημαντικές εβδομάδες της σεζόν, ειδικά στον διαγωνισμό Ronaldo αγαπά περισσότερο. Πρέπει να ανακάμψει τέλεια για να διατηρήσει τη δυναμική που έχει αυτή τη στιγμή και να παραμείνει ζωντανός σε όλους τους διαγωνισμούς.

Το Λάτσιο και το Πόρτο είναι οι επόμενοι για το Ρονάλντο.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δύο μαζικά παιχνίδια όπου χρειάζεται να παίξει στα καλύτερά του. Πρώτον, η Γιουβέντους θα λάβει μια επίσκεψη από το Λάτσιο στη δραστηριότητα Serie A το επόμενο Σαββατοκύριακο. Μετά από αυτό, η πιο προκλητική ημέρα παιχνιδιού έρχεται αντιμέτωπη με τον Κριστιάνο. Λόγω της ήττας τους εναντίον του Πόρτο στο πρώτο σκέλος, η Γιουβέντους πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον ένα γκολ και να μην επιτρέψει στον πορτογαλικό σύλλογο να σκοράρει.

Δεδομένου ότι ο Κρις λατρεύει να παίζει με κλαμπ από την πατρίδα του, μπορούμε ήδη να περιμένουμε να έχει επιπλέον κίνητρα. Μέρες σαν και σήμερα στην ανάρρωση είναι πολύ σημαντικές για έναν βετεράνο παίκτη όπως ο Ρονάλντο. Θα χρειαστεί όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να πάρει, ειδικά καθώς μπαίνουμε στο τελευταίο μέρος της τρέχουσας σεζόν σε όλους τους διαγωνισμούς.