«Φυλαχτικό ψέμα» — Kroos απομυθοποιεί τη Ζιντάν Ρεάλ Μαδρίτης

Μια πρώτη σεζόν χωρίς τρόπαιο για τους Los Blancos εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία έχει θέσει σε κίνδυνο τη θέση του εικονικού Γάλλο ως προπονητή τους.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ενημερώνει την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης για το σχέδιό του να αποχωρήσει από τη διοικητική του θέση στο τέλος αυτής της σεζόν είναι ένα «κραυγαλές ψέμα», υποστηρίζει ο Τόνι Κρος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τερμάτισε δεύτερη θέση σε έναν αγωνιστικό αγώνα τίτλου της La Liga στην Ατλέτικο Μαδρίτης με μόλις δύο πόντους.

Τα ερωτηματικά είχαν ήδη περιβάλλει το μέλλον του Ζιντάν και άρχισαν να μεγαλώνουν μετά την αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει ένα τρόπαιο αυτόν τον όρο για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια.

Έχει αναφερθεί ότι οι Ισπανοί γίγαντες έρχονται σε επαφή με τον Massimiliano Allegri με τον Γάλλο έτοιμο να αποχωρήσει από τον σύλλογο, αλλά ο Κρος αναμένει να μείνει ο μάνατζερ του.

«Όχι μόνο αναφέρθηκε εδώ στην Ισπανία, οι φήμες ότι είχε πει στην ομάδα ότι φεύγει εξαπλώθηκαν και στη Γερμανία», ανέφερε ο Γερμανός μέσος στο Einfach mal Luppen Podcast.

«Ήταν ένα κραυγαλέα ψέμα. Η Ζίζου κι εγώ έχουμε μια καλή σχέση, οπότε αναμφίβολα θα μου το έλεγε αν έφευγε.

«Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω [αν ο Ζιντάν θα μείνει ή θα φύγει]. Δεν ξέρω πώς θα τελειώσει αυτό, μπορώ μόνο να πω ότι είναι πάντα διασκεδαστικό να δουλεύεις με τον Ζιντάν».