Φρανκ Λάμπαρντ παίζει κάτω Anthony Gordon-Τσέλσι συνδέσεις

Το αγγλικό αφεντικό ελπίζει ότι το έπος μεταφοράς θα τελειώσει σύντομα, επιμένοντας ότι το αστέρι που συνδέεται με την Τσέλσα είναι ακόμα παίκτης της Έβερτον.

Ο μάνατζερ της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, παραδέχτηκε ότι η Τσέλσι θα κάνει κίνηση για τον ‘ντονι Γκόρντον.

Οι Μπλουζ σχεδιάζουν να φέρουν τον Γκόρντον στο Στάμφορντ Μπριτζ για μια συμφωνία 60 εκατομμυρίων λιρών.

Lampard κράτησε το 21-year-old στον πάγκο για τη νίκη πλευρά του 1-0 πάνω Fleetwood την Τρίτη. Ωστόσο, το αφεντικό Toffees επιμένει ότι πήρε την απόφαση με βάση την κατάσταση φυσικής κατάστασης του Gordon.

«Όλοι ξέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Τσέλσι, είναι πολύ δημόσιο τώρα, αλλά είναι ο παίκτης μας. Είναι τόσο απλό», είπε ο προϊστάμενος του Toffees.

«Ήταν στον πάγκο [επειδή] είχε ένα μικρό πρόβλημα με τη φτέρνα του μετά το παιχνίδι με την Forest, τον κρατήσαμε εκτός και αν ήταν απολύτως απαραίτητος απόψε, δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητος».

Σύμφωνα με αγγλικές πηγές, ο Γκόρντον έχει ήδη ενημερώσει την Έβερτον για την επιθυμία του να φύγει από το κλαμπ.

Ο παίκτης φέρεται να θέλει να παίξει στο Champions League αυτή τη σεζόν, αλλά οι καραμέλες δεν έχουν ακόμα ανταποκριθεί στην προσφορά της Τσέλσι.

Η Έβερτον έχει στο ραντάρ της πολλούς παίκτες της Τσέλσι, όπως ο Μπίλι Γκίλμουρ, ο Μίσυ Μπατσουάγι και ο Αρμάντο Μπρόχα. Ωστόσο, φαίνεται απίθανο να μειώσουν την απαιτούμενη αμοιβή τους για μια συμφωνία μερικής ανταλλαγής.