Φρένκι ντε Γιονγκ μιλάει για συνδέσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Ολλανδική Διεθνής είναι ένας αναφερόμενος κορυφαίος στόχος για τον Erik ten Hag να ενισχύσει το μεσαίο γήπεδο των Κόκκινων Διαβόλων.

Ο Frenkie de Jong παραδέχεται ότι «κολακεύεται» από το φημολογημένο ενδιαφέρον της Manchester United, αλλά επιμένει ότι «δεν έχει νέα» να μοιραστεί για το μέλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διεξάγονται συνομιλίες μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βαρκελώνης για τον Ντε Γιονγκ. Η Barca κρατάει για τουλάχιστον 85 εκατομμύρια ευρώ. Η πλευρά της La Liga απέρριψε μια προφορική προσφορά αξίας €60 εκατομμυρίων, με 10 εκατομμύρια ευρώ σε πρόσθετα, την περασμένη εβδομάδα.

«Είμαι στο μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο»

Ο ίδιος ο De Jong παρέμεινε ντροπαλός σε αυτές τις αναφορές, αλλά ο μέσος υποστήριζε πάντα ότι είναι χαρούμενος στο Camp Nou.

«Πάντα κολακεύεσαι όταν οι ομάδες δείχνουν ενδιαφέρον για σένα ως παίκτη», δήλωσε ο 25χρονος σε δημοσιογράφους, αφού βοήθησε την Ολλανδία να νικήσει την Ουαλία με 3-2 στο Nations League την Τρίτη.

«Αλλά, όπως λέτε, είμαι στο μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο αυτή τη στιγμή και αισθάνομαι μια χαρά εκεί, οπότε δεν υπάρχουν νέα.»

Από την άφιξη του €85 εκατ. από το Ajax το 2019, ο De Jong έχει καταφέρει 12 γκολ και 17 ασίστ σε 138 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και κέρδισε το Copa del Rey για τη Βαρκελώνη.