Φιλ Φόντεν: Αστέρι της Αγγλίας θρηνεί περιορισμένες πιθανότητες για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Τα τρία λιοντάρια φόργουρ έκανε την πρώτη του έναρξη του τουρνουά εναντίον της Ουαλίας.

Ο Φιλ Φόντεν παραδέχτηκε ότι δεν είναι ικανοποιημένος με την συμμετοχή του στην Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα Τρία Λιοντάρια έχουν πληθώρα επιθετικών ταλέντων στην ομάδα τους, αναγκάζοντας τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να πάρει δύσκολες αποφάσεις για τη σύνθεση.

Οι όμοιοι του Harry Kane και Bukayo Saka έχουν παραμείνει ως τακτικοί ορεκτικά κάτω Southgate, ενώ ο Marcus Rashford έχει εντυπωσιαστεί πρόσφατα ως υποκατάστατο.

Foden έκανε το πρώτο του ξεκίνημα στο τουρνουά, όταν Αγγλία έσπασε Ουαλία 3-0 την Τρίτη. Αλλά ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι ελπίζει ότι θα έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει στο στάδιο των νοκ-άουτ.

«Ήταν πάνω-κάτω», είπε στο BBC TV. «[Είμαι] απογοητευμένος που δεν ξεκίνησα περισσότερα παιχνίδια, αλλά είναι μέρος του τουρνουά. Είμαι ομαδικός παίκτης και όταν έχω τις ευκαιρίες θα τις εκμεταλλεύομαι».

Ο Foden πρόσθεσε: «Είχα δει μεγάλη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης απέναντί μου στην αρχή, είναι δύσκολο να ξεφύγω από αυτό.

«Υπάρχει πολύς [ανταγωνισμός]. [Bukayo] Saka έχει πάει καλά και σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι, [Marcus] Rashford έχει σκοράρει και τα πήγε πολύ καλά ενάντια στην Ουαλία.

«Όλοι σκοράρουν και όλοι έχουν αποδείξει κάτι, οπότε θα είναι πονοκέφαλος για τον Γκάρεθ να επιλέξει την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι.

«[Σκοράροντας εναντίον της Ουαλίας] ήταν σίγουρα εκεί για ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στην καριέρα μου μέχρι τώρα, μια ιδιαίτερη στιγμή.

«Νομίζω ότι έχω κάθε ευκαιρία να ξεκινήσω τον επόμενο αγώνα. Έπαιξα καλά με την Ουαλία, αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί».