Φερνάντες: «Δεν θα ήμουν χαρούμενος αν ήμουν στη θέση του Van de Beek’

Ο Ολλανδός έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό σε εμφανίσεις από τον πάγκο, αλλά δόθηκε ένα σπάνιο ξεκίνημα στο FA Cup τέταρτο γύρο σύγκρουση.

Ο Μπρούνο Φερνάντες παραδέχεται ότι δεν θα ήταν πολύ ευχαριστημένος να βρεθεί στη θέση του Ντόνι βαν ντε Μπικ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Van de Beek αναμενόταν να μπει κατευθείαν στην έναρξη του XI του Ole Gunnar Solskjaer μετά τη μεταφορά του από το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, οι ευκαιρίες του ήταν δύσκολο να βρεθούν εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού στο κέντρο.

Fernandes είναι λίγο πολύ μια εγγυημένη μίζα με αναβίωσε Paul Pogba αντιστοίχιση του στη μέση του πάρκου. Οι Σκωτσέζοι McTominay, Fred και Nemanja Matic, λόγω των αμυντικών τους ικανοτήτων, εν τω μεταξύ, έχουν δοθεί όλες προτιμήσεις μπροστά από τον πρώην Ajax.

Ο Ολλανδός έχει κάνει μόνο οκτώ ξεκινήματα μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, με το τελευταίο του να έρχεται στη νίκη 3-2 του Man United επί του Λίβερπουλ την Κυριακή.

Ο Φερνάντες, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ στη σύγκρουση 4ου γύρου του FA Cup, λέει ότι εντυπωσιάστηκε από την απόδοση του Βαν ντε Μπικ, καθώς προσφέρει τη συμπάθειά του στον έξοχο συμπαίκτη του.

«Έχουμε μια πραγματικά καλή ομάδα και έχουμε επιλογές», δήλωσε ο Fernandes στο MUTV, μέσω Mirror. «Αν κοιτάξετε τον πάγκο και τον πρώτο XI σήμερα και αυτούς στο σπίτι έχουμε μια πραγματικά καλή ομάδα, δεν θα είναι πρόβλημα αν αλλάξουμε την ομάδα ή κάποιος είναι κουρασμένος επειδή έχουμε πραγματικά καλούς παίκτες.

«Ο Ντόνι έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, παίζοντας στη θέση που παίζω βλέποντας τον κινείται πολύ καλά, έπαιξε πολύ καλά. Είναι σημαντικό για μας.

«Αν ήμουν στη θέση του Ντόνι δεν θα ήμουν καθόλου χαρούμενος, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κάνω αυτό που κάνει σήμερα, ερχόμενος και βοηθώντας την ομάδα».