Φήμες: Messi απαριθμεί 5 κύριους υπόπτους του στη διαρροή σύμβαση της Βαρκελώνης

Ο Μέσι είναι σε αποστολή να εντοπίσει τον χαφιέ που διέρρευσε το συμβόλαιό του και έχει προλάβει 5 FC Barcelona προσωπικό που υποψιάζεται.

Ο πρώην πρόεδρος της Βαρκελώνης Josep Maria Bartomeu, ο πρώην αντιπρόεδρος Jordi Mestre, ο Γενικός Διευθυντής Oscar Grau, επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών Roman Gomez Ponti, και ο προσωρινός πρόεδρος Carles Tusquets είναι όλοι ύποπτοι.

Η διαρροή από το συμβόλαιο του Λάιονελ Μέσι εξακολουθεί να είναι ισχυρή. Η Αργεντινή είναι δικαιολογημένα έξαλλος λεπτομέρειες της επικερδούς σύμβασής του είναι τώρα δημόσια γνώση. Και σκοπεύει να μηνύσει τον Ελ Μούντο επειδή τις δημοσίευσε χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Αλλά ενώ η ανάληψη νομικών μέτρων κατά της ισπανικής εφημερίδας είναι ένα πράγμα, το πιο πιεστικό ζήτημα είναι το πώς αποκτήθηκε το συμβόλαιό του εξαρχής.

Σύμφωνα με το καταλανικό ραδιοφωνικό δίκτυο RAC1, ο Μέσι έχει συμπεριλάβει πέντε άτομα ως ύποπτους: Bartomeu, Mestre, Grau, Gomez Ponti και Tusquets.

Αυτοί οι πέντε άνδρες, όλα τα βασικά κεφάλια στη Βαρκελώνη τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν, είχαν πρόσβαση στο συμβόλαιο. Προφανώς είναι η πρώτη φορά που ο Μέσι ονόμασε επισήμως τους υπόπτους του ως τον χαφιέ πίσω από τη διαρροή.

Η Βαρκελώνη σχεδιάζει να ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για το θέμα και να κινήσει νομικές διαδικασίες κατά της εφημερίδας El Mundo.

Αν και πρέπει να σημειωθεί, σε αντίθεση με τις τελευταίες φήμες, ότι ο Bartomeu έχει ήδη αρνηθεί ότι είναι ο χαφιές.

Εν τω μεταξύ, ο διευθυντής της Μπλαουγκράνα Ρόναλντ Κεμάν έχει συμπεριλάβει τον Μέσι στην ομάδα του για την προημιτελική σύγκρουση του Κόπα ντελ Ρέι με τη Γρανάδα το βράδυ της Τετάρτης.