Φήμες: Euro 2021 θα μπορούσε να παίξει εξ ολοκλήρου στην Αγγλία

Σύμφωνα με συγκλονιστικές αναφορές από διάφορες πηγές, το επερχόμενο Euro 2021 θα μπορούσε να παιχτεί εξ ολοκλήρου στην Αγγλία το επόμενο καλοκαίρι.

Με το επερχόμενο τουρνουά Euro 2021 να είναι ακόμα στον αέρα, υπάρχει μια νέα φήμη που επιβεβαιώνει την Αγγλία ως τον πιθανό τόπο διεξαγωγής ολόκληρου του διαγωνισμού. Η παγκόσμια πανδημία κάνει ολόκληρο τον κόσμο να επανεξετάσει τα προγραμματισμένα προγράμματά τους για το 2021, όπως έκαναν και για το 2020. Δεδομένου του πόσο αργές ήταν οι διαδικασίες εμβολιασμού μέχρι στιγμής, απέχουμε πολύ από το να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, πιστεύεται ότι θα εξακολουθήσουμε να χρησιμοποιούμε μάσκες προσώπου το 2022.

Ωστόσο, τα πρόσφατα νέα σχετικά με τους οπαδούς που επιστρέφουν στα γήπεδα για αθλητικές εκδηλώσεις είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Η Αγγλία είναι αναμφισβήτητα μία από τις χώρες με την ταχύτερη αντίδραση στον ιό στην Ευρώπη, γεγονός που τους καθιστά ιδανικό υποψήφιο για αθλητικές εκδηλώσεις. Η αγγλική FA έχει ήδη δηλώσει ότι ελπίζει ότι οι οπαδοί θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα γήπεδα κατά τις τελευταίες ημέρες της σεζόν της Premier League. Αλλά μια νέα φήμη ξάφνιασε όλο τον κόσμο και έχει την Αγγλία στο κέντρο του.

Τα ευρώ θα μπορούσαν να λάβουν χώρα στην Αγγλία.

Σύμφωνα με έκθεση του δημοσιογράφου Tancredi Palmeri, η UEFA εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να λάβει χώρα το 2021 ευρώ εξ ολοκλήρου σε αγγλικό έδαφος. Λόγω του πόσο καλά λειτουργούν οι περιορισμοί και οι διαδικασίες εμβολιασμού, είναι αναμφισβήτητα η πιο λογική επιλογή. Κάνοντας το τουρνουά σε διάφορες χώρες όπως ήταν προγραμματισμένο εξακολουθεί να είναι μια τρομερή ιδέα δεδομένων των κινδύνων για την υγεία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η UEFA λαμβάνει απόφαση μέχρι τα μέσα Απριλίου σχετικά με αυτό και η Αγγλία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Υπάρχουν ακόμη και πλευρές που θεωρούν ότι το Λονδίνο είναι το τέλειο μέρος για να γίνει όλο το τουρνουά. Με γήπεδα όπως Wembley, Τότεναμ Stadium, Stamford Bridge, Emirates, London Stadium και άλλους χώρους στην ίδια πόλη. Η εφοδιαστική θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν ο διαγωνισμός γινόταν σε μία μόνο πόλη. Ο Palmeri δημοσίευσε το ακόλουθο tweet στον επίσημο λογαριασμό του.