Φήμες μεταφοράς της Τετάρτης — Η Juve στοχεύει σε ένα αστέρι του Ντόρτμουντ

Οι τελευταίες φήμες για μεταφορά από όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, όπως Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 και πολλά άλλα.

Lampard αρνείται Rangers δουλειά ❌

Σύμφωνα με την Sky Sports, ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν είναι πρόθυμος να αναλάβει την κενή θέση στους Ρέιντζερς. Από τότε που απολύθηκε την περασμένη σεζόν από το Τσέλσι, η διεθνής Αγγλία ζει τη ζωή του χωρίς κλαμπ. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, η σκωτσέζικη πλευρά άνοιξε κενή θέση για τη διοικητική θέση μετά την αναχώρηση του Steven Gerrard για Aston Villa.

Barca σκηνοθέτης έξω από τη θέση του 🔵🔴

Ρομά τέλος Dalot & Zakaria συνομιλίες 💬❌

Juve στόχος για έναν παίκτη του Ντόρτμουντ ⚫⚪

Σύμφωνα με την Sky Sports Germany, η Γιουβέντους ενδιαφέρεται να υπογράψει τον μέσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ Axel Witsel στο προσεχές παράθυρο μεταφοράς. Ο 32χρονος ενδέχεται να τερματίσει τη διαμονή του στην BVB τον Ιανουάριο, και ο Μπιανκονέρι βρίσκεται σε συνομιλίες με τη γερμανική πλευρά σχετικά με τη μετάθεσή του. Προς το παρόν, οι Mahmoud Dahoud και Emre Can προτιμούν περισσότερο την κεντρική ζώνη του Ντόρτμουντ. Και ο Γουίτσελ ελπίζει να έχει κανονικό παιχνίδι κάπου αλλού στην Ευρώπη.