Φήμες μεταφοράς της Πέμπτης — Barca σχεδιάζει να εκφορτώσει ένα αστέρι

Οι τελευταίες φήμες μεταφοράς από όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένων των Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 και πολλά άλλα.

Pogba δεν έχει καμία πρόθεση της επέκτασης Man Utd 📝❌

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Μάντσεστερ, ο Πολ Πογκμπά απομακρύνεται από το συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το επόμενο έτος το καλοκαίρι, η διεθνής Γαλλία θα γίνει ελεύθερος πράκτορας. Ωστόσο, λόγω του κουραστικού έπους μεταφοράς που κάνει κύκλους γύρω από τον μέσο, η έξοδός του μπορεί να φτάσει νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα οι Κόκκινοι Διάβολοι να τον ελευθερώσουν τον Ιανουάριο.

Λύκοι επιθυμούν να κάνουν δύο μεγάλες μεταφορές 🟠⚫

Αναφορές από το Birmingham Live δείχνουν ότι οι Λύκοι θέλουν να υπογράψουν τον Renato Sanches στο παράθυρο μεταφοράς του Ιανουαρίου. Επίσης, επιθυμούν να κρατήσουν τον Χουάνγκ Χι Τσαν στο κλαμπ σε μόνιμη βάση. Στην πραγματικότητα, ο Πορτογάλος επιτιθέμενος μέσος ήταν μια επιλογή για τους Λύκους αυτό το καλοκαίρι, αλλά τώρα θέλουν να κυνηγήσουν το ίδιο και του χρόνου. Ο Χουάνγκ δανείζεται αυτή τη στιγμή από την RB Leipzig. Ωστόσο, η ομάδα της Premier League έχει εντυπωσιαστεί αρκετά με τις επιδόσεις του και είναι έτοιμη να πληρώσει για τις μόνιμες υπηρεσίες του.

Barca σχέδιο για να εκφορτώσει ένα αστέρι 🔵🔴🔜

Βαρκελώνη είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν Philippe Coutinho στο Newcastle στο επερχόμενο παράθυρο μεταφοράς, σύμφωνα με Sport. Για πολύ καιρό, η καταλανική λέσχη δεν έχει δώσει μεγάλη σημασία στο πρώην αστέρι του Λίβερπουλ. Ο Βραζιλιάνος χρησιμοποιείται συνεχώς ως υποκατάστατο, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τον υψηλό μισθό του, δεν έχει νόημα για το σύλλογο να τον κρατήσει. Για το λόγο αυτό, η Barca πρόκειται να τον προσφέρει στο Newcastle τον Ιανουάριο και θα είναι έτοιμη να δεχθεί ένα δάνειο με εναλλακτική λύση για την αγορά.