Φήμες μεταφοράς της Πέμπτης — Δύο αστέρια του Man Utd προσελκύουν κλαμπ της Μέσης Ανατολής

Οι τελευταίες φήμες για μεταφορά από όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, όπως Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 και πολλά άλλα.

Νιουκάστλ στόχος για Eze

Σύμφωνα με τον Ήλιο, οι Καρακάξες ελπίζουν να αρπάξουν τον νεαρό Έμπερκι Έζε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Newcastle είχε την κίνηση του δανείου τους με μια εναλλακτική λύση για την αγορά απορρίπτοντας από τους Eagles τον Ιανουάριο. Ωστόσο, η πλευρά του Έντι Χάου δεν θα εγκαταλείψει την καταδίωξη του 23χρονου. Σχεδιάζουν να κάνουν μια μεγάλη προσφορά χρημάτων πριν από το παράθυρο μεταφοράς του καλοκαιριού.

Fonseca κοντά στην έξοδο Κορινθίων

Conte δυσαρεστημένος με τις μεταφορές Tottenham

Επικεφαλής προπονητής Antonio Conte πιστεύει ότι ο σύλλογος δεν εκτελέσει τις συμφωνίες μεταφοράς Ιανουαρίου τους με κατάλληλο τρόπο, γράφει GOAL. Ο Σπερς έφερε δύο παίκτες από τη Γιουβέντους, τον Ροντρίγκο Μπεντάνκουρ και τον Ντεγιάν Κουλούσεβσκι. Αλλά, ο Κόντε πιστεύει ότι αυτές οι εισροές δεν βοήθησαν στην ενίσχυση της πλευράς του. Επιπλέον, είδε την Dele Alli να μετακομίζει στο Έβερτον με δωρεάν μεταφορά. Και Tanguy Ndombele, Giovani Lo Celso, και Bryan Gil μεταφέρθηκαν στη Λυών, Βιγιαρεάλ, και Βαλένθια, αντίστοιχα.

Δύο αστέρια Man Utd προσελκύουν κλαμπ της Μέσης Ανατολής

Raphinha πάγκους επέκταση Leeds

Σύμφωνα με το GOAL, το αστέρι της Βραζιλίας αποφεύγει τις διαπραγματεύσεις για ένα νέο συμβόλαιο λόγω του ενδιαφέροντος του για άλλους συλλόγους από την Ευρώπη. Για λόγους ανησυχίας, τα παγώνια πρόσφεραν παράταση στο εξτρέμ δύο φορές κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Ωστόσο, η Raphinha δεν έκανε τις συμφωνίες και ελπίζει να λάβει περισσότερες προσφορές από την ήπειρο.