Υπάρχουν τρεις μεγάλες ομάδες μετά τον Martin Odegaard

Λόγω του αυξανόμενου ταλέντου του στην Arsenal, ο Martin Odegaard έχει τουλάχιστον τρεις μεγάλες ομάδες που ενδιαφέρονται να τον υπογράψουν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Κάποιος θα πίστευε ότι ο Martin Odegaard δεν είναι τόσο πολύτιμος όσο άλλοι παίκτες, αλλά υπάρχουν τουλάχιστον τρεις μεγάλες ομάδες μετά από αυτόν. Σύμφωνα με μια έκθεση του Sport, το νορβηγικό αστέρι καταδιώκεται αυτή τη στιγμή από τους ομοίους του Μάντσεστερ Σίτι, του Παρισιού Σεν Ζερμέν και της Μπάγερν Μονάχου. Έχουμε ήδη ακούσει από τον ίδιο τον Pep Guardiola, πιστεύει ότι ο Odegaard είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με πολλές αναξιοποίητες δυνατότητες.

Στην πραγματικότητα, αυτός ο τύπος παίκτη θα ταίριαζε απόλυτα στο καθιερωμένο σύστημα που ο καταλανός διαχειριστής έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Οι άλλες επιλογές του είναι επίσης αρκετά ελκυστικές, αν αποφάσισε να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα καλά. Λάβετε υπόψη ότι ο Odegaard είναι επί του παρόντος σε δάνειο στην Arsenal, αλλά πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του μόλις τελειώσει η τρέχουσα σεζόν. Τόσο η Μπάγερν Μονάχου όσο και η Paris Saint-Germain ενδιαφέρονται επίσης για τη μεταφορά του, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο Όντεγκαρντ θα ήθελε να φύγει, ο Ζιντάν όχι.

Η έκθεση δείχνει ότι ο μέσος είναι στην πραγματικότητα πρόθυμος να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, ανεξάρτητα από τη λέσχη. Ο χρόνος του υπό τη διαχείριση του Ζιντάν δεν ήταν ο καλύτερος, επειδή δεν είχε πολλά λεπτά για να παίξει. Τώρα που έχει αυτά τα λεπτά στην Άρσεναλ, ο Μάρτιν λατρεύει την ιδέα να πάει σε διαφορετικό σύλλογο για να συνεχίσει να μεγαλώνει ως ποδοσφαιριστής.

Αν και η ρήτρα απελευθέρωσής του φτάνει τα 350 εκατομμύρια ευρώ, δεν είναι δύσκολο να πείσεις τον Florentino Perez να τον αφήσει να φύγει. Αν έρθει μια καλή προσφορά, θα την ακούσουν επειδή θέλουν να πάρουν εισόδημα για να υπογράψουν Kylian Mappe. Ωστόσο, ο Perez θα ήταν πρόθυμος να χρησιμοποιήσει την Odegaard ως διαπραγματευτικό χαρτί με την PSG για ένα πιθανό εμπόριο. Θα δούμε τι θα αποφασίσει ο παίκτης μόλις τελειώσει η σεζόν.